Dodaj do ulubionych

Sekretarka mojego męża

31.01.14, 15:37
Mąż ma nową sekretarkę i sekretarza od jakiegoś tygodnia i tak się jakoś złożyło, że miałam okazję ich dzisiaj poznać suspicious Szczerze powiedziawszy wolałam tą poprzednią bo wogóle nie była w moim typie tongue_out ale ta jest że tak powiem śliczna suspicious Wyskoka, szczuplutka blondyneczka z dużymi ,niebieskimi oczami, świetnie ubrana, zadbana 24 latka i do tego bardzo miła.Yyyyyyy czuję niepokój i chyba jestem zazdrosna. Że też nie mogła mu się trafić jakaś paskudna starucha suspicious
P.S. A tak chciałam się wygadać wink .Sekretarz też niczego sobie ale jakoś o niego jestem spokojna tongue_out
Obserwuj wątek
    • moonshana Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 15:42
      cokolwiek napiszą, to normalna reakcja. ja zazdrości oduczyłam się x lat temu, jak mój mąż pracował praktycznie z samymi babami i zdarzało się, że wydzwaniały wieczorem jakieś panie Kasie, Lusie i Anusie. jakbym chciała być o wszystkie zazdrosna to bym zarobiona była. to sobie odpuściłam.
      • one-smutasek Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 15:48
        To już któraś z kolei ale żadna do tej pory takiego wrażenia na mnie nie zrobiła, ta się wyjątkowo ładna trafiła uncertain żeby chociaż jakaś jędzowata była a to nie, no śliczne i miłe dziewczę suspicious jasna cholera....
        • guderianka Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 15:49
          a, i ja nie chcę chodzić do M do pracy
          w poprzedniej 3/4 to były kobiety, teraz jest pół na pół
          oczywiście M zapewnia że wszystkie brzydkie i grube suspicious
          • one-smutasek Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 15:54
            big_grin big_grin big_grin big_grin Mój wpsominał, że ma właśnie nowych więc spytałam i usłyszałam: taka normalna i jak tą "normalną " dzisiaj na oczy zobaczyłam to aż mi ciśnienie skoczyło tongue_out
          • mme_marsupilami Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 18:49
            Taaaa, pracuje w zfeminizowanym zespole, a nieliczne meskie rodzynki sztuk 8 ( z czego ze dwoch nadawaloby sie teoretycznie do rzeczy ) pewnie to samo wciskaja swoim partnerkom.
            Znalam wszystkie sekretarki mojego chlopa i o zadna nie bylam zazdrosna (choc ladne i mile, nie wszystkie mlode, ale z potencjalem). O pacjentki tez nie jestem choc bywaja i takie co do badania nadgarstka rozbieraja sie do stringow big_grin . Moze powinnam ....
            • guderianka Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 19:01
              hm
              i jak on je bada ? big_grin
              • grave_digger Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 20:35
                szuka na całym ciele nadgarstka wink

guder, właśnie zobaczyłam twoją wspaniałą sygnaturkę big_grin
                • guderianka Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 21:09
                  pfffff, widać jak mnie czytasz suspicious
    • guderianka Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 15:49
      podniesienie temperatury w związku wpływa na niego korzystnie
      o ile nie podniesie się coś jeszcze
      suspicious
      • one-smutasek Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 15:51
        Ty to umiesz pocieszyć hlip hlip ....
        • aqua48 Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 16:51
          Ee. Mój jest od lat otoczony ślicznymi licealistkami i jeszcze ładniejszymi studentkami. Jakoś nie jestem specjalnie zazdrosna.
    • grave_digger Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 20:33
      Ja na początku byłam okropnie zazdrosna... o wszystkie byłe wink
      Ale czas minął i już nie jestem o nikogo ani o nic.
      Ostatnio nawet mężowi wspomniałam, że ma branie, jak taka jedna pokazała cały garnitur zębów, gdy go zobaczyła wink Do męża 'cześć', do mnie 'dzień dobry' tongue_out
      • zales239 Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 20:40
        maupa tongue_out
        ta z garniturem !
        • bronia_84 Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 20:55
          Smutasek, też bym była zazdrosna. Jak 150! Mam nadzieję, że to jest sekretarka, a nie szparka-sekretarka big_grin big_grin
          P.S. Wybacz, musiałam smile
          • one-smutasek Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 21:36
            Kolejna dowcipna się znalazła tongue_out
      • guderianka Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 21:10
        wiesz, sądząc po zdjęciach to ja bym mu "czeeeeść' powiedziała ? big_grin
        • grave_digger Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 21:40
          że tak gówniarzowato wygląda? wink

a wiesz, że dziś uczniowie z jednej klasy (ale się dziś z nimi uśmiałam) jak się dowiedzieli ile mam lat to się autentycznie zdziwili... że aż tyle wink dali mi 30-32. czyli nie jest ze mną aż tak źle wink
          • olinka20 Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 21:50
            Młodo i tak wyluzowanie wyglada smile
            Wiec ja tez w opcji czesc jestem wink
            • grave_digger Re: Sekretarka mojego męża 31.01.14, 21:57
              On by nawet tego 'dzień dobry' nie przełknął.
              Ostatnio jakieś młodziki, co to gdzieś tam na granie do niego i jego kumpli przyszli, to do niego 'dzień dobry' i on zdębiał. Długo to potem przeżywał, bo on przecież wiecznie młody tongue_out
          • guderianka Re: Sekretarka mojego męża 01.02.14, 08:06
            nie, takie z niego ciacho wink
            • grave_digger Re: Sekretarka mojego męża 01.02.14, 21:29
              no wiem, jest przystojniejszy ode mnie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka