05.02.14, 09:07
Chciałabym mieć takie ciałko
https://static.potreningu.pl/articles/2013/1211/articles_7b003909f5c7527534a01d80a1f8de74_article_day.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-kdLMvOmPVjk/UnVf_W2nYpI/AAAAAAAAF30/ebnCHkiNIAg/s1600/tumblr_mjp4txGG1Z1rsftapo1_500.jpg
a Wy macie jakiś cel, do którego chciałybyście dojść ?
Obserwuj wątek
    • dlania Re: Idealna 05.02.14, 09:11
      Tak, chciałabym być szczęsliwa w otoczeniu szczęsliwych ludzi. Jakie będą mieli ciało i oni, i ja - jest mi obojętnewink "Wnet i tak zginiemy w zupie"wink
      • guderianka Re: Idealna 05.02.14, 09:49
        ja o dupie a Ty o zupie tongue_out
        • grave_digger Re: Idealna 05.02.14, 09:52
          dlania, jak to pięknie powiedziane.
          o.
          a co ja mam w sygnaturce wink
          • dlania Re: Idealna 05.02.14, 09:55
            gravesmile, naprawdę są "nieco" wybitniejsze osobostości do cytowaniawink nicewink

guderianka, kiedy ja naprawdę taka troche uduchowiona jestemwink ciało mi wisi (dwuznacznośc celowa), co nie znaczy, że mnie próznośc i kompleksy czasem nie dopadają, ale walczę z nimiwink
            • opium74 Re: Idealna 05.02.14, 10:05
              to ja gdzieś tak po środku między dziewczynami jestem big_grin
              Mam świadomość że grawitacja i czas sprawiają że więcej mi wisi i wisi mi tez to ze nie wyglądam jak pani z obrazka.
              jednak staram się w miarę dbac o to co mam żeby jak najdłużej cieszyć się towarzystwem bliskich a nie robaków.
              • dlania Re: Idealna 05.02.14, 10:12
                bo ale zdrowie a estetyka to rożnica. Ja o zdrowie staram sie dbać... staram sięwink
                • grave_digger Re: Idealna 05.02.14, 10:15
                  dokładnie.
                  poza tym, najdłużej żyją te gatunki co oszczędzają energię (koralowce, żółwie, małże). więc ja też oszczędzam wink
                  sportowcy szybciej tracą zdrowie.
                  • dlania Re: Idealna 05.02.14, 10:17
                    najdłużej żyją te gatunki co oszczędzają energię (koralowce, żółwie, małże)

O, tego nie wiedziałam, i bardzo dobrze że mi to mówisz, bardzo dobrze, będe to sobie powtarzaćwink
                    Ale przy tym najdłużej żyja ludzie, którzy mało jedzą - to juz gorzejwink
                  • grave_digger Re: Idealna 05.02.14, 10:18
                    jeszcze pojadę jednym przykładem wink

kiedyś miałam hodowlę kanarków. w 7 i 8 klasie kluły mi się w mieszkaniu. pewnego razu wykluła się samiczka, słaba była, nie latała ze stadem po mieszkaniu , bo... ledwo latała. przeżyła wszystkie kanarki i nawet papugę. do końca życia była słabowita. dożyła 14 lat.
                    • grave_digger Re: Idealna 05.02.14, 10:19
                      ona właśnie oszczędzała energię wink
                      nie była taka wygimnastykowana jak inne ptaki. żyła sobie spokojnie na żerdce swoim spokojnym życiem.
                    • guderianka Re: Idealna 05.02.14, 10:24
                      tylko pytanie- co z komfortem życia ?
                      to już tak filozoficznie..
                      • grave_digger Re: Idealna 05.02.14, 11:27
                        mnie się żyje wygodnie smile
                        • dlania Re: Idealna 05.02.14, 11:32
                          ja też własnie nie wiem, o co jej chodzi. ja sie czuje komfortowo. No, może czasem sie zasapie włażąc z siatami na czwarte piętro, ale i bez sapania, nie ukrywajmy, nie byłaby to sytuacja komfortowawink
                          Chodze po górach, pływam, ruszam się - ale okazyjnie i dla przyjemności czyli komfortu, a nie dla pieknego, idealnego, nienaturalnego ciaławink
                          • guderianka Re: Idealna 05.02.14, 17:28
                            każdy ma swój komfort życia- Ty (Wy) taki a ja inny
                            Nie można powiedzieć że Wasz komfort jest lepszy od mojego i na odwrót, bo to jak z dziurą w tylku-każdy ma własną wink
            • guderianka Re: Idealna 05.02.14, 10:22
              ja też jestem uduchowiona naprawdę
              ale nie zmienia to faktu, że ważne jest dla mnie dosłownie to co jest tu i teraz
    • pszczolaasia Re: Idealna 05.02.14, 10:17
      chcialabym wygrac w lotto 6-stke.
      moze byc w plusie ten milion obleci rowniez.
      ale nie pogardze ta aktualna kumulacja 5 banieczek.
      z reszta sobie wtedy poradze.
      smile
      • dlania Re: Idealna 05.02.14, 10:22
        Ale kupony wysyłasz? Bo wiesz, bez tego nie dajesz losowi szansy..wink
        • pszczolaasia Re: Idealna 05.02.14, 10:27
          staram sie co niewink
    • margotka28 Re: Idealna 05.02.14, 10:28
      aktualnie mam cel taki, żeby nie palić. Drugi cel powoli się klaruje ale o tym sza, co by nie zapeszyć.
      • dlania Re: Idealna 05.02.14, 10:32
        Ze zdrowotnych celów, to ja chciałabym nie pic piwa i nie wpierniczac paluszków, słonia i innego drobiazgu wieczorami. Jakies pomysły, jak to zrobić? Bo moja silna wola akuratnie osłabła i nie działawink
        • pszczolaasia Re: Idealna 05.02.14, 10:49
          jak ci powiedza jak to zrobic to daj mi znac...
          licze na Ciebie!
          mowy motywujace nie dzialajaindifferent
        • margotka28 Re: Idealna 05.02.14, 11:30
          e no bez przesady, jakieś nałogi trzeba sobie zostawić.
    • olinka20 Re: Idealna 05.02.14, 12:21
      Swietny brzuch, ale jakbym miała takie łydki to bym sie pochlastała.
      Do niczego juz nie dąze, a raczej, to do czego dązylam jest dla mnie nieosiagalne.
      I raczej dobrze, ze jest.
    • jowita771 Re: Idealna 05.02.14, 14:10
      Takie to dla mnie za bardzo, ale takie odrobinkę bardziej sportowe suspicious niż mam teraz to bym chciała. Od jakichś trzech tygodni ćwiczę z Chodakowską codziennie (no, z małymi przerwami, jak naprawdę się nie da). Zaczęłam z myślą o brzuchu, jest trochę lepiej, ale za to dużo lepiej jest z moją dupą - podniosła się i jest coraz bardziej jędrna. Jak się pozbędę reszty brzucha, to będę taką laską, że już się boję.
      • jan.kran Re: Idealna 05.02.14, 14:57
        Bosz ale porażka ta kobieta na zdjęciu a w szyciu bym tak nie chciała wygladać!!!
        Mam rózne cele życiowe ale skupmy sie na ciele.
        Moim celem jest za jakieś cztery lata tak zatańczyc z moim synem:

www.youtube.com/watch?v=iPOoPKUQ48c
        Jeszcze rok temu bliżej mi było do wózka inwakdzkiego niz do forro ale wzięlam sie za siebie i walczę , spinnig , siłka , pilates. Ciężko jest bo ćwiczyć lubię ale organizacja kuleje tzn. cięzko dupe ruszyć żeby dojśc na fitness ale jak dojdę jest super.
        Mam jakiś 50 kg nadwagi i 54 lata więc cel postawiłam sobie ambitnytongue_outPP
        Ale syn tanczy forro i inne w podobieństwie i juz ćwiczymy pierwsze kroki : uno , duo tressmile))

• kk345 Re: Idealna 07.02.14, 14:22
          > Moim celem jest za jakieś cztery lata tak zatańczyc z moim synem:
          >
          > www.youtube.com/watch?v=iPOoPKUQ48c

Ale całość, czy jednak odpuścisz wicie się i podrygiwanie na synowskim kolanie? big_grin
          • jan.kran Re: Idealna 07.02.14, 15:04
            Trafiłaś w sedno smile Wicie i podrygiwanie odpuszczam , zresztą można tańczyc forro spokojniej:

www.youtube.com/watch?v=dzWKwgHiHLM
            • kk345 Re: Idealna 07.02.14, 16:04
              A tu jakoś brak ognia- generalnie taniec południowy, powinno iskrzyć, a tu tak..nudnawo (poza momentami, kiedy pani zjeżdża panu po udzie, ale to nie z synem przecież). Chyba salsa bardziej mi się podobasmile
    • mathiola Re: Idealna 05.02.14, 16:01
      nieee, no a gdzie kobiecość w tych wystających mięśniach?
      Ja aktualnie chciałabym zrzucić oponkę i zrobić remont w domu.
    • one-smutasek Re: Idealna 05.02.14, 17:54
      Nie przepadam za " sportowym ciałem " big_grin big_grin big_grin. Podobają mi się naturalne suchelce wink
    • anna_sla absolutnie nie 06.02.14, 16:06
      nie chciałabym tak wyglądać. Chcę być szczupła, ale nie taka. Na początek wystarczy mi taka figura:
      https://4.bp.blogspot.com/-SSxiRJcTco8/TpljtOQvPkI/AAAAAAAAASc/0Oo5PtODvNg/s1600/EM_Kropek.jpg
      Jak to osiągnę to zobaczę co dla mnie jest idealne wink
      • mathiola Re: absolutnie nie 06.02.14, 16:15
        jakby jej obciąć cycki to jakbym siebie widziała wink
      • rose.rouge Re: absolutnie nie 07.02.14, 13:49
        Jakie fajne piersi smile smile
    • dlania :-) 06.02.14, 22:48
      https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/999163_10151906298493314_257853471_n.jpg
      • guderianka Re: :-) 07.02.14, 09:05
        etam, nie da rady
        jak widać z powyższego wątku każdy ma inne pojęcie ideału
        a wszystkich nie da się zamknąć suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka