andziulec 16.09.14, 21:29 Z dumy nad samą sobą spuchnąć? W życiu takich rzeczy nie robiłam z kompem. Miałam wirusa. System nie chciał zadziałać, niby się uruchamiał ale nie odpowiadał. A ja se poradziłam Huuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiczna_marta Re: mogę? mogę? plzzzz 16.09.14, 21:33 Normalnie medal z ziemniaka Ci przyznaje I jak zlaie jakiego wirusa to wale do Ciebie jak w dym Odpowiedz Link
andziulec Re: mogę? mogę? plzzzz 16.09.14, 21:46 proste toto było jak drut. Hakerstwa nie trza. Medżik dawaj ten tego medal mój Odpowiedz Link
sewa.49 Re: mogę? mogę? plzzzz 17.09.14, 13:19 raduje sie razem z Toba, poniewaz sama doswiadczylam tego wspanialego uczucia Odpowiedz Link
kowalowa Re: mogę? mogę? plzzzz 18.09.14, 12:15 to weź zdradź jak to zrobiłaś...w razie czego bo ja taka kumata nie jestem Odpowiedz Link
andziulec Re: mogę? mogę? plzzzz 18.09.14, 13:37 jak mi system nie chciał odpalić wyłaczyłam zasilanie lapka czyli odłaczyłam kabel. Uruchomił się czarny ekran i wybrałam tryb awaryjny uruchamiania systemu. Na awarayjnym kliknęłam w panelu sterowania odzyskiwanie systemu i ustawiłam datę na dwa dni wstecz zanim miałam wirusa. Odpowiedz Link
serei Re: mogę? mogę? plzzzz 18.09.14, 12:59 ode mnie też medal za wątek miesiąca! dawno sie tak nie usmiałam Odpowiedz Link