grave_digger 23.09.14, 18:52 Czy masz/znasz jakieś strony w internecie do nauki matematyki dzieci w klasach 1-3? Albo jakieś książki? Patenty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: jk3377 23.09.14, 19:07 o rety, jak ja mam Ci to wszystko na szybko opisac.. najpierw strony: www.matzoo.pl/ polska.superhost.pl/mat1.htm Mam tez płyte grę edukacyjną: Wirtualna szkoła-Matematyka. Swietna, moje dzieci od 4-5 lat na tym sie nauczyły. Moze gdzies dostaniesz, np allegro, na you tube wpisz a zobaczysz jak to dziala i co daje. Co do innych-gry wszelkie planszowe, karciane i z kostkami, bingo matematyczne wg nawet swoich pomyslow-dzieci uwielbiają, zajrzyj na strone operon.pl sklep-tam jest mnostwo swietnych pomyslow, ale kosztują Z tym,ze tu potrzebny jest nasz czas rodzicow dla dziecka, bo trzeba razem. Dopiero co w te sobote bylam na Kongresie w Gdansku, i jednym z warsztatow jakie wybralam, bylo wlasnie nauczanie matematyki polowe pomyslow pokazanych znalam, kilka poznalam. Odpowiedz Link