andziulec 03.10.14, 19:52 Znowu. Codziennie odkrywam nie po jednym ale po całych placach siwych włosów. I po raz fafnasty do farbowania podchodzę. Ruda chcę być. Niekoniecznie tak ogniście raczej bardziej stonowanie. To co khadi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: Osiwiałam 03.10.14, 19:56 ja mam inny problem z siwymi włosami. siwieją mi BRWI !!!! jestem w depresji nigdy nie robiłam henny i innych cudów, zawsze miałam czarną oprawę oczu, a teraz pojawiają się białe jak śnieg włoski, hlip, hlip Odpowiedz Link
beata985 Re: Osiwiałam 03.10.14, 20:16 no trochę fatalnie będą te siwe odrosty na rudościach wyglądały... ja sięjuż przyzwyczaiłam, też kiedyś byłam ognisto czerwona, miedziana itp. ateraz.... ps. tak jestem miszczynią painta.. [img][/img] Odpowiedz Link
andziulec Re: Osiwiałam 03.10.14, 20:29 naturalnie to ja jestem bardzo jasną blondynką. Włosy ściemniały po latach farbowania. Potem przestałam. Na kilka lat. Ale te siwki mnie wkurzają. Jasnobrązowa khadi wychodzi mi ruda. Na długo farbuje skórę czasami więc też przestałam. Ale chyba mus coś z tym zrobić jak codziennie odkrywam stosy siwych. Kurna nie jestem stara. Nikt u nas tak szybko nie siwiał w rodzinie. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Osiwiałam 03.10.14, 20:33 Andzia tobie łądnie w takich kasztanach. Ja khadi polecam, ale jak masz sie wkurzac pofarbowana skóra to moze zwykła farbą? Albo walnij jak Karra Będziesz kolejna rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruda Odpowiedz Link
andziulec Re: Osiwiałam 03.10.14, 20:37 olina ja własnie rude chcę. Ale nie jako przypadek z jasnego brązu tylko naprawdę ruda kasztanowa. Jest taka khadi? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Osiwiałam 03.10.14, 20:57 Hmmm: khadi.pl/naturalna-henna ? khadi.pl/henna-amla-jatropha ? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Osiwiałam 03.10.14, 21:00 Tu masz probnik: www.khadi.pl/probnik-kolorow-farb-khadi ta druga by chyba była lepsza. Odpowiedz Link
szarsz Re: Osiwiałam 03.10.14, 21:58 Ja robiłam tą pierwszą, wyszedł absolutnie genialny kolor, ale to były włosy chemicznie rozjaśnione do ciemnego blondu, naturalnie mam ciemny brąz. Odpowiedz Link