toffix 28.08.15, 13:10 Zajebisty wynalazek. Siedzę, piszę, a ona zapier... Sprząta w łazience. Salon juz posprzątała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulec Re: Kupiliśmy roombę 28.08.15, 19:10 Musiałam wyguglać Och ja biedna nieobyta Odpowiedz Link
misia-your Re: Kupiliśmy roombę 28.08.15, 20:12 Zazdroszczę, czemu to takie drogie cholerstwo??? A czy jest dokładne? A jak jest brudno w rogach? To co?zostawia ten syf? Odpowiedz Link
toffix Re: Kupiliśmy roombę 30.08.15, 22:43 Nie wiem jak psie. Kocie zbiera. W kątach sprząta - co prawda jest okrągła, ale ma taką szczoteczkęz boku więc wymiata sobie. Jest dokładna. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Kupiliśmy roombę 29.08.15, 20:07 Fajny jest. Ja kupilam Neato, podobny do Rumby, ale zalecany wlasnie dla wlascicieli czworonogow, bo pieknie zbiera siersc. Ma sporo mocniejszy silnik niz Rumba i wiekszy pojemnik. Za to glosno pracuje. W samiutkim rogu nier siegnie, bo jest polokragle z przodu, ale reszte OK. Tak gdzie jest brudniej, zaczyna krazyc bardziej, az posprzata i znowu zaczyna jezdzic losowo po pomieszczeniu. Odpowiedz Link
melancho_lia Re: Kupiliśmy roombę 31.08.15, 06:03 Maz mi przymarudza o roombe (tak jakby on sie sprzątaniem zajmował ). Mieliśmy kiedyś podobne urządzenie ale do luftu było a poza tym strasznie głośne. Czyli mówicie ze roomba sie nada? Odpowiedz Link
hamerykanka Re: Kupiliśmy roombę 31.08.15, 16:30 Teraz jest wiele innych firm, produkujacych takie odkurzacze. Roomba jest najdrozsza, co nie znaczy najlepsza Odpowiedz Link
olinka20 Re: Kupiliśmy roombę 31.08.15, 18:13 Mam psa bardzo specyficznego, chyba by zszedł na zawał gdyby cos mu burczało i sprzątało. Ale ty sie ciesz, niech ci słuzy Odpowiedz Link