warszawianka_jedna Re: Ciepła woda 08.06.10, 23:38 no cóż, niektórzy mają piecyki gazowe czynne cały rok. przerwa w techniczna dostawie wody, to są te momenty kiedy się cieszę się z ich posiadania ;-) Odpowiedz Link
malysiusiak Re: Ciepła woda 08.06.10, 23:48 Piecyki mają też wady jakby nie patrzeć ; ) Ale wracając do tematu to skandal aby w środku tygodnia wyłączali ciepłą wodę gdy człowiek potrzebuje się umyć przed i po pracy. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Ciepła woda 09.06.10, 00:17 malysiusiak napisała: > Piecyki mają też wady jakby nie patrzeć ; ) coś o nich wiem, mam 2 ;-) Odpowiedz Link
leon.leo Re: Ciepła woda 12.06.10, 03:17 kocio-kocio napisała: > Lepiej żeby wyłączali zimą? Wy tzn ty i warszawianka_jedna jestescie chyba radnymi Muranowa. Co znaczy twoje glupie pytanie? Oczywiscie, ze nie lepiej, ale czy dobrze wylaczac ciepla wode w godzinach "szczytu"? Za co pobierana jest oplata? Dadza jaka znizke lub rehabilitacje finansowa za brak dostepu do cieplej wody jak to ma miejsce w cywilizowanych krajach? Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Ciepła woda 12.06.10, 11:22 dziś ochładzasz swoje zwoje przy temperaturze +30 po to, abyś mógł je rozgrzać przy -20. Odpowiedz Link
aniazm Re: Ciepła woda 09.06.10, 09:06 o, przypomniałeś mi, dziś od 11 u mnie nie będzie! Odpowiedz Link
kawiusz Re: Ciepła woda 18.07.10, 23:08 U mnie (Solidarności 82) ciepła woda jest w trakcie montażu. Być może stąd te wasze przerwy w ciepłej wodzie. Odpowiedz Link