warszawianka_jedna Re: pierwszy piątek? 29.08.06, 13:54 jasne ;-) nie wiem tylko, gdzie się podziała reszta forumowiczów. HALOOOOO!!!!! Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Piątek ale co??? 29.08.06, 21:05 w kazdy pierwszy piatek miesiaca spotykamy sie w cafe biba okolo dwudziestej, pijemy piwo, rozmawiamy i spiewamy wesole piosenki tylko blagam, tym razem nei bukujmy juz niczego na zewnatrz, powialo jesienia ostro i nieladnie Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Piątek ale co??? 30.08.06, 07:16 Cześć! Już Ci kolega kraway wyjaśnił, co pierwszy piątek :o) A co do bukowania: poprzednio była rezerwacja na kanapach, tylko tam ściana dymu, więc zostaliśmy na dworze. Jak będzie teraz - zobaczymy. Ja, z wiadomych względów, mam nadzieję na nagłą i niespodziewaną poprawę pogody :o) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: Piątek ale co??? 30.08.06, 13:51 ja dla odmiany rzucam palenie, wiec o jednego palacego mniej :) Odpowiedz Link
vvesna Re: tak (sztuk 1) n/t 30.08.06, 20:10 Jak juz moj szanowny malzonek dal do zrozumienia, mnie niestety nie bedzie. Postaram sie byc z Wami duchowo, co mam nadzieje ulatwi mi, piwo spozyte podczas degustacji w ramach zaplanowanego na piatek wlasnie zwiedzania browaru Budweiser w Czeskich Budziejowicach, gdzie wlasnie przebywam. Mějte se hezky! Odpowiedz Link
aankaa Takiej to dobrze ... 30.08.06, 23:36 tylko uważaj - "ichnie" piwa są takiej mocy, że po 10 nie wiesz, że w ogóle coś wypiłaś Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: pierwszy piątek 02.09.06, 09:40 Ja jestem słomiana wdowa i po prostu... zaspałam :o) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: pierwszy piątek 02.09.06, 22:46 obiecalem i wrzucam, teraz wiecie, czemu tak szybko musialem wyjsc :) myspace.com/dick4dick Odpowiedz Link