warszawianka_jedna 27.12.06, 11:00 po świętej... teraz już tylko Rapaholin na wątrobę, herbatki ziołowe na trawienie, bo sylwester tuż, tuż i w kieckę trzeba się zmieścić ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: święta, święta i 27.12.06, 11:23 Ja się nawet nie obżarłam,przeziębiłam się,miałam temp,więc nie miałam apetytu.W kieckę się zmieszczę i w Sylwestra sobie pofetuję. Odpowiedz Link
sloag Re: święta, święta i 28.12.06, 14:39 - tęskniłam za kotami, więc nie odpoczywałam w pełni (wiem, jestem nienormalna) - nie przytyłam, moze nawet lekko schudałam, ale kosztem "niejedzenia" maminych pyszności, więc nie ma się z czego cieszyć - pierwszy raz w życiu byłam na Pasterce- to akurat fajne, bez żadnego ale - źle się czuje, albo mnie łapie przeziębienie, albo odchudzanie zaszkodziło - nie chce mi się pracować, a powinnam - teraz z kolei tęsknię za psami - jak w pierwszym wersie - i ogólnie jestem taka jakaś "zabuczana" - to określenie najlepiej oddaje mój stan. Sama więc nie wiem, czy wiecej plusów czy minusów tych Świąt. :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: święta, święta i 28.12.06, 14:57 sloag napisała: > Sama więc nie wiem, czy wiecej plusów czy minusów tych Świąt. :) jeśli Mikołaj się spisał, to więcej + Odpowiedz Link
sloag Re: święta, święta i 28.12.06, 15:01 Mikołaj raczej ok- wiesz, proporcjonalnie do dobrych uczynków, więc nie mogłam sie spodziewac zbyt wiele ;0 Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: święta, święta i 28.12.06, 15:31 sloag napisała: > Mikołaj raczej ok- wiesz, proporcjonalnie do dobrych uczynków, więc nie mogłam > sie spodziewac zbyt wiele ;0 ciesz się, że rózgi nie dał tylko słomkę ;-) Odpowiedz Link