sugarbox 16.01.07, 23:02 Słuchajcie, taki dół nagły mnie złapał. Może jest tu jaki prorok? Będzie lepiej w tym naszym rozpirzonym kraju czy nie? Zostać na Muranowie czy jechać do UKeja? Takie mam rozterki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugarbox Re: Wąty 16.01.07, 23:23 Dzięki, ale byłam tam już:)) - przez chwilę było lepiej, po zjedzeniu ciasteczka w radiu znowu skrzeczenie wron i szarość:( A może skoro zimy nie ma - i pory roku sie pomieszały - mam po prostu jesienną deprechę??? Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: Wąty 17.01.07, 09:00 A co Cię tak wzięło?? Że wszyscy to agenci jak się okazuje, czy te nowe dodatkowe ubezpieczenia za 7 zeta miesięcznie, żeby w szpitalu dostać zupę z kartoflem w zupie? Nie będzie lepiej w tym rozpirzonym kraju, jeszcze bardzo długo. Ale zostań!!!!!!! Co to będzie jak wszyscy normalni stąd ujadą????????? Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: Wąty 17.01.07, 09:13 niegrzeczna_czarna napisałas - > Co to będzie jak wszyscy normalni stąd ujadą????????? forum muranow mohery przejma. kazdego kto w nicku Rydzu_Ojcze po kropce miec nie bedzie,wyjebia. i zamiast w piatki w bibie, w niedziele spotkania pod kosciolem stadnie. i pieczatki na dowod a potem w jpg. na watku statystycznym wklejac beda. nalezec bede do nich. konisko_wielkie.rydzyku_ojcze nicka miec bede. Odpowiedz Link
sugarbox Re: Wąty 17.01.07, 14:37 Koniu, nie załamuj mnie...nic mnie nie przekona, że rydze najlepsze są w śmietanie Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: Wąty 17.01.07, 15:36 sugarbox napisała: > Koniu, nie załamuj mnie...nic mnie nie przekona, że rydze najlepsze są w śmieta > nie chcialas wizji proroczej to masz. Odpowiedz Link
marylalysiak Re: Wąty 17.01.07, 09:02 Jaka deprecha o czym Ty piszesz ,co kraj to obyczaj pomysl jaką depreche miał ten co chleb za darmo rozdawał,ten co go powiesili,ci co są lustrowani i nie ma tego końca,ten co pochlał i ma moralniaka. A Ty poprostu sie nie wyspałaś. Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: Wąty 17.01.07, 14:44 sugarbox napisała: > W takim razie nie wyspałam się od listopada 2005... I do 2010 masz przerąbane :))))))))))) Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: Wąty 17.01.07, 15:49 sugarbox napisała: > ...stąd deprechy i różne myśli takie... Niepokojąca ta wypowiedź nieco...... Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: Wąty 17.01.07, 15:54 sugarbox napisałas - > ...stąd deprechy i różne myśli takie... po chuja wiadomosci ogladasz? a kartun netlork se wlacz. bravo se kup czy cos. od razu ci sie lepiej zrobi. Odpowiedz Link
sugarbox Re: Wąty 17.01.07, 16:00 Czlowieku-Koniu! Tivi ni mam (z uwagi na chujozę ogólną), radia z rzadka słucham państwowego, jeno jak się tu przemykam, to wzrok mi sie zaczepia na głownej i od razu dół...Nawet reklamy tabloidów na kioskach nie cieszą już jak kiedyś. Wieczorem oglądam z dzieciątkiem Krecika - to już coś...Karton - wybacz, ogladalam przez tydzien jak bylam u mamy - i slabe dosc te filmy, co innego gdyby stare Merrie Melodies puszczali... ..wszycho na psy schodzi jak widzisz... Odpowiedz Link
sugarbox spoko, na razie mi przeszło... 17.01.07, 14:43 ...zrobiłam debeściarskie curry z kurczaka, ostre, że mi łzy w oczach stanęły i już mi lepiej. Recepta: na polskie problemy - tajska kuchnia:))) Odpowiedz Link
sugarbox Re: popraw setką i wszystkie smuteczki póóóóóóóój 17.01.07, 19:58 ooo, oui oui:)) mam akurat dobrze zmrożoną:)) Odpowiedz Link