warszawianka_jedna 07.05.08, 16:02 pojemniki na odzież PCK są pootwierane, cała nieciekawa zawartość na zewnątrz. Widać, że ktoś to robi celowo. Kto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Pojemniki PCK 07.05.08, 16:25 warszawianka_jedna napisała: > pojemniki na odzież PCK są pootwierane, cała nieciekawa zawartość na zewnątrz. > Widać, że ktoś to robi celowo. Kto? Nurki? A swoją drogą, pojemniki należą do prywatnych firm, które zbierają szmaty na czyściwo. PCK wpłacają tylko jakieś kwoty. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Pojemniki PCK 07.05.08, 16:49 kto więc powinien uprzątnąć ten bajzel? Te pojemniki powinny w ogóle zniknąć z ulic. Odpowiedz Link
obatala Re: Pojemniki PCK 07.05.08, 18:22 No nie. Ja tam wkładam całkiem porządne rzeczy z wizją ubrania potrzebujących w Afryce, a to jednak na czyściwo :-( Wolałam tego nie wiedzieć. Odpowiedz Link
vvesna Re: Pojemniki PCK 07.05.08, 21:01 Na czyściwo idą tylko rzeczy w najgorszym stanie. Te lepsze trafiają do sklepów z używaną odzieżą. Ja o tym wiem od dawna. Zresztą nie zauważyłam, żeby ktoś robił z tego jakąś wielką tajemnicę. Odpowiedz Link
konradbryw Re: Pojemniki PCK 07.05.08, 21:57 vvesna napisała: > Na czyściwo idą tylko rzeczy w najgorszym stanie. Te lepsze trafiają > do sklepów z używaną odzieżą. Przypuszczam, że wątpię, ale kłócić się nie będę. Odpowiedz Link
vvesna Re: Pojemniki PCK 08.05.08, 11:48 > Przypuszczam, że wątpię, ale kłócić się nie będę. Tutaj twierdzą, że te rzeczy trafiają do ciuchlandów choć niepolskich. www.wiadomosci24.pl/artykul/gdzie_naprawde_trafiaja_rzeczy_z_pojemnikow_pck_34442.html A tu można obejrzeć ofertę firmy Wtórpol, która mnie nie przekonuje o tym, że jeśli w polskim pojemniku znajdzie się towar I gatunku, to nie trafi ona na polski rynek;). www.wtorpol.com.pl/34.html Odpowiedz Link