ja-alutka 28.03.06, 09:51 Mam małe pytanie. Odnoszę czasami wrażenie, że ja jako jedna z bardzo nielicznych nie wiem Zupełnie kto jest kto na Forum bielskim...Nie to że mi to przeszkadza... ale mozecie to nazwać "babską ciekawością"...☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obalix Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 09:56 A ja tam lubię anonimowosć... Alutko, którzby śmiał nazwać to babską ciekawością? W twoim wydaniu jest to poprostu "kobieca wnikliwość" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 10:02 Jak to mowil moj Ukochany Dziadek im mniej wiesz tym lepiej spisz:) A jak wiadomo sen dodaje urody:)Wiec Alutko musisz miec jej duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzio. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 11:09 Alutka nie potrzebuje już snu, ponieważ i tak jest piękna:D Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 14:17 Partizan ja Cię proszę...!!! Jak moja druga (zdecydowanie brzydsza) połowa sie dowie...:)) ☺ Choc wiem, że dywagujesz jedynie o tzw. pięknie wewnętrznym!! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 15:57 Jak to mówią: w pięknym ciele piękny duch;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 11:54 Chyba to było coś o zdrowiu... ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 10:08 Alutko, postaw w końcu to pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :)) 28.03.06, 10:42 Dam sobie spokój z pytaniami...Chyba wolę być ... "wyspana" ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: :)) 28.03.06, 11:26 Alutko, nie jesteś sama, ja też nie identyfikuję nikogo :) Może i mi doda to urody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :)) 28.03.06, 11:32 Ależ My już jesteśmy wszystkie ozdobą tego Forum...i niech któryś Pan spróbuje zaprzeczyć :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
wosiek3 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 11:46 .. a ja w głowę zachodzę.. i nagłe olśnienie dlaczemu ja taki przystojny chłopina .. z niewiedzy o forum.. ot wytłumaczenie nie pytam więc o nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
wosiek3 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 11:48 ... choc twarz ma z ciekawości... cokolwiek już sina.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 12:03 Skoro nikt nie chce wiedzieć i każdy ceni anonimowość, to po co się ciągle umawiacie na to piwo? Nie lepiej umówić się na piwo online? Powiedzmy, że w dzień, gdy padnie 30000, wszyscy biorą na wieczór po kilka browców i siedzimy przed kompami do bólu. Albo niech będzie 31000. Nie chcę mieszać dla Obserwera planów z tą Podlasianką. Ciekawie by tak było poczytać forumowiczów po paru piwkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 14:15 Ależ piw online było pewnie juz nie raz:) I nie mieszaj planów... bo to będzie "Forum w ciemno"...!! Ja wiem, ze Ci przykro że Cię ewentualnie nie będzie ale opiszemy Ci co i jak...Choć jak znam nasza gotowośc do spotkań przy "piwku" to poczekamy jeszcze na kilka okrągłych postów ☺ A w tym akurat przypadku mam nadzieję, ze tradycjnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Forumowe znajomości☺ 28.03.06, 14:48 a czy zacny obserwer11 dalej podtrzymuje chęć spotkania ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ja tam wolę anonimowo... 28.03.06, 16:02 Jak forum będzie się zwijać, chętnie postawię Wam piwo. Ale póki piszę, wolę nie znać Waszych personaliów ani też nie wnikać w to, czym się poza forum zajmujecie. Jest oczywiście problem osób, które anonimowe nie są, Serwis na przykład - każdy wie, kim jest, często zna go w realu a na forum ma przewagę pewnej anonimowości. Ja mam ten dylemat - zastanawiam się, czy nie przesłać mu maila z informacją: "Ja Pawło z Siul nazywam się..." Mój najwiekszy problem: w ostatnim miesiącu dwa razy natknąłem się na Stepa, którego wizerunek nie jest anonimowy (zamieszcza swoje zdjęcia) i który w dodatku mieszka najwyraźniej w pobliżu. Dwa razy miałem na końcu języka: "Cześć Step", ale szczęśliwie (no właśnie - czy szczęśliwie?) się w ten jęzor ugryzłem. Znowu - ja mam nad nim pewien rodzaj przewagi - wiem, że on jest Step, a dla niego pozostaję jedną z anonimowych osób, które mija na chodniku. Jak się nawalę, chyba go w końcu przywitam. Ale to nieprędko - w poście nie piję. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: ja tam wolę anonimowo... 28.03.06, 16:19 No to jak już skończyłeś ten post, to możesz wypić;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul dzięki za dyspensę 28.03.06, 16:29 Co się przemęczyłem przez te trzy tygodnie... To robię przerwę w poszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: ja tam wolę anonimowo... 28.03.06, 16:21 Mam podobny problem. Mojej urodzie to pewnie zaszkodzi, ale przypadkiem dowiedziałam się kto to obserwer. Mieszka niedaleko, często go widzę i aż chce się zagadać, ale ta kusząca anonimowość .... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul właśnie... 28.03.06, 16:27 Ty to wiesz, a Obserwer prawdopodobnie nie wie kim jest Baam. Oprócz kuszącej anonimowości jeszcze ta w pewnym sensie niesprawiedliwa asymetryczność. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: właśnie... 28.03.06, 16:30 i na tym właśnie polega to dziwne odczucie. Wolałabym chyba nie wiedzieć kto jest kim w realu :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: ja tam wolę anonimowo... 28.03.06, 16:45 Zawsze można do Ciebie zadzwonić. Kiedyś podałaś nr:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie wierzę, żebyś go zapisał 28.03.06, 16:48 Założę się, że myślisz podobnie. Jeżeli umówimy się przez forum na piwo, Ciebie zabraknie bankowo. Mnie zresztą też, podobnie jak i Baam. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: nie wierzę, żebyś go zapisał 28.03.06, 16:51 Nie zapisałem, no bo po co. Jak będę miał do Baam sprawę, to zagadam na forum:) A swoją drogą czytałem ogłoszenia na słupach i pamiętam nazwisko i ulicę (adresu nie). Ale zawsze to mogła być podpucha;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul umówmy się: pewnie to była podpucha 28.03.06, 18:06 Jeżeli Baam zechce się przedstawić, zrobi to na forum :P) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: umówmy się: pewnie to była podpucha 28.03.06, 20:17 Bardzo łatwo mnie namierzyć jak ktoś chce, bo moja firma firmuje się też tymi czterema literkami :)Ale po co to komu ... Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: ja tam wolę anonimowo... 28.03.06, 20:16 To nie był mój numer, ani pies, lecz moich znajomych :) Chyba, że ktoś miałby na nich tak olbrzymi wpływ :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 09:00 Tak naprawdę to chyba podstawą funkcjonowania Forum, czatów czy czego tam jeszcze jest anonimowość... Mnie ona nie przeszkadza, czasami wręcz przeciwnie... Chodziło mi troszkę o to, że kilku osobom tutaj wydaje się, że wiedzą kim jestem i chciałąm wiedzieć skąd...:)))☺ Ps. Co nie oznacza, że pomysł na piwko z okazji okrągłego postu jest pomysłem nietrafionym... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 09:53 hmmm a zacny obserwer11 swego czasu odgadywał personalia niektóych forumowiczów ... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 09:56 Ze mną też kombinował. Wydawało mu się, że jestem następcą pewnego forumowicza. Ale kto nie próbuje, ten nie zgadnie. Prawda, panie Momot?:D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 09:59 zgadza się panie Parada :P Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 10:04 ten a może eleven obserwer to burak ? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Forumowe znajomości☺ 29.03.06, 10:09 no proszę obserwerze11 - świetna znajomość języka angielskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Dedukcja... 29.03.06, 10:17 a ja bym chciał żeby dzisiaj nie wszystko było jasne ... nie pogniewałbym się, gdyby tak słońce przesłoniła delikatnie ciemność (na kilka chwil rzecz jasna) :P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Dedukcja... 29.03.06, 10:20 Nawet dzisiaj Cię widziałem:) Nie martw się. Jestem pod tym względem wporządku i nie zamierzam robić z tej wiedzy żadnego użytku ani rozpowiadać, kto jest Alutką:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :) 29.03.06, 10:43 Ależ ja nie mam Nic do ukrycia:) A skoro piszesz,że mnie dziś widziałeś to trzeba było mi "pomachać" :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Dedukcja... 29.03.06, 11:01 Na dobrą sprawę... Raz się zdarzyło Alutce, zazwyczaj opanowanej, zareagować ciut nadmiernie emocjonalnie na post traktujący o pewnej instytucji. Gdyby była w niej gońcem bądź w zakresie czynności miała tylko przekładanie papierów przez osiem godzin dziennie, aż tak by się nie uniosła. Nie chce mi się dalej myśleć, zwłaszcza że jakoś do niej służbowo nie zaglądam. Wiesz Alutka, że treningi rozpoczął już trzeci z klanu Maldinich? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Dedukcja... 29.03.06, 11:20 Właśnie wiem...Paolo ma następcę...Trudno mu będzie dorównac ojcu - jednemu z najlepszych w historii obrońców świata...ale niech próbuje...:)☺ A służbowo do mnie - Fakt nie zapraszam nikogo z was:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Dedukcja... 29.03.06, 11:52 Alutka, proszę nie mów nic więcej, bo jak i Ciebie zidentyfikuję, czego nie chcę, to chyba z forum trzeba będzie uciec :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Identyfikacja... 29.03.06, 11:53 Wiesz problem w tym, że ja strraszna Gaduła jestem :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Paradoksalnie - taki jest problem 29.03.06, 12:02 Niby nic, niby półgębkiem, a co nie trzeba Ci się wymknie. Ale my z Baam jesteśmy zgodni - forum powinno być anonimowe. I dalej nie dociekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Paradoksalnie - taki jest problem 29.03.06, 12:35 I w ten właśnie sposób wzbudzamy zainteresowanie swoją skromną osobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Paradoksalnie - taki jest problem 29.03.06, 12:39 Chyba wiem jak ma na imię Pawlozsiul i skąd jest... Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Identyfikacja... 29.03.06, 12:39 Nie ma sprawy Alutko, napisałam to w formie żartu :) Gdybyśmy się znały, to nie wiem jak ty, ale ja na pewno chętnie umówiłabym się z Tobą na ploteczki przy kawce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Identyfikacja... 29.03.06, 12:41 No, skoro plotkujecie, to nie pozostaje nic innego jak dalej pozostać anonimowym:) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Identyfikacja... 29.03.06, 12:53 Wiesz chyba już nie jesteś aż tak anonimowy:)))☺...hmm Jak to było?? Dedukcja??... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jeżeli rzeczywiście... 29.03.06, 13:00 Musisz się odzywać do Alutki służbowo, daj lepiej do mnie na priv. Kokosów nie obiecuję, ale zawsze tam coś. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jeżeli rzeczywiście... 29.03.06, 13:06 A gdzie ja napisałem, że muszę się do Alutki odzywać służbowo? Alutka myśli, że wie i niech sobie myśli,a prawdziwy partizan będzie dalej operował na forum, za co ewentualne baty zbierze ów drugi nieszczęśnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka (Nie)umiejętna zmiana tematu... 29.03.06, 13:11 A jak tam...Pogoda w waszych rejonach Bielska??...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: (Nie)umiejętna zmiana tematu... 29.03.06, 13:12 Pogoda w naszych rejonach niestety nie jeździ. Trzeba naginać na stację albo pod ratusz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jeżeli... rzeczywiście 29.03.06, 13:14 Wszystko jest w trybie przypuszczającym. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jeżeli rzeczywiście... 29.03.06, 13:54 :)) Dopiero załapałem. Dobre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Identyfikacja... 29.03.06, 12:54 Baam Kiedy tylko zechcesz...i nic nikomu nie powiemy !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:14 No i coraz bliżej pijaństwo w Podlasiance. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:20 Ja pierniczę taki interes. Siwy62 rzucił fajki, więc ma apetyt za szwadron forumowiczów. Wsunie wszystkie kiełbaski i wszystką karkówkę. Nie ma głuuupich.. Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:25 hehe, no to dodatkowa zrzuta na prowiant dla siwego62 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:26 Ja skombinuję duuużo "sała":D Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Forumowe znajomości☺Kocham grilla!!!!!!!! 30.03.06, 08:18 Kurde że tez ja tu wcześniej nie zajrzałem, grilla???? mniam!!!!!!! Dawać aby zaraz, spoksik ja tez cos dorzucę, boczus wędzony podpieczony na grillu- ale jazda! I prosze mnie nie omijać, bo juz czuję sie wyalienowany. Nie palę 21 dni(?) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:34 to ja zajmę się zrzutką na popłukanie gardziołka :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:39 OK. Baam skarbnik. To ja jeszcze skołuję lufkę;) Niektórym potrzeba, żeby się nie pozabijali. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:40 Teraz tylko potrzeba listy chetnych, czasu i miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:46 nie przedstawimy się, dane zakodujemy :) a dla niepoznaki weźmiemy ze sobą niezrzeszonych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:48 Dobre:) Ja np. będę mówił, że jestem Khaki, a Ty, że jesteś Romanpidlaszuk albo Hansgrubber. Nie powinien się nikt kapnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:50 nie, my będziemy tymi niezrzeszonymi :) a ci z ulicy to "nickowcy" zaklepuję dla mojego niezrzeszonego Twój nick. Moge?? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 00:56 Móóój?? To chociaż liczbę zmień z 79 na np. 179. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 01:00 Ale wtedy wszyscy się zorientują, że to nie ty :(( Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 01:01 Dobra, za szaszłyk zabieraj mój nick. Razem z cyferkami na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 01:04 Dzięki wielkie jesteśmy więc umówieni :) Fajnie się z Tobą gada, ale mykam do łóżeczka. Niestety za 5 godzin pora wstać do pracki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 01:05 W takim razie miłych snów. Do poczytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 08:11 Jeśli teraz nic z tego nie wyjdzie to...juz chyba nigdy!! ☺ A propos anonimowości mysleliście może o przebraniach...Maski na twarzach... Byle tylko "konsumować" nie przeszkadzały :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 11:25 Nikt nie podał swojej propozycji spotkania się ! propozycja Podlasinki nie jest "zaklepana" , tym bardziej ,że ważne wydarzenie Forum nastąpi jutro / piątek i dlatego może być Podlasianka zarezerwowana ! no to my spotkamy się : ? Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 11:37 Mi też przez myśl przemknęły razu pewnego maski i przebrania. Przebrania mogłyby być różne, ale maski takie same ala Zorro ;)Mogłoby być ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 11:39 A ja bym chciał na Was wtedy popatrzeć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 11:40 Ta starsza Pani szatniarka z Podlasianki pewnie już nieraz takie dziwa widziała, ale jeszcze jeden raz nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 11:50 Pani Jadzia jest bardzo wyrozumiała . Ostatnio obiecała mi ,że rzuci palenie < ! > ciekaw jestem czy już Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 30.03.06, 11:39 Zostaje dziś albo poniedziałek :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Wracając do tematu 30.03.06, 13:30 To mam pewne skojarzenia. Otóż każda(y) z Was kojarzy mi się w jakiś sposób. Pozwolę sobie kilka takich moich skojarzeń przytoczyć. - Hansgrubber - w realu brunet i niski głos. - Serwispodlasia - blond i trochę żelu na włosach, tak aby włosy sterczały do góry, do tego w eleganckich okularkach (nie okrągłych), - Szpila też nie wiem jak wygląda, ale kojarzy mi się jak radny Piotr K., chociaż wiem, że nim nie jest. - Khaki - blond włosy obowiązkowo spięte w kucyk, duuużo mówiąca i na każdy temat mająca swoje zdanie. - Romanpidlaszuk - niewysoki, w okularach, czarne włosy, szybko i dużo mówiący. Czasem z wąsem, ale rzadko. - Pawlozsiul - mówiący wolniej niż Roman, ale też dużo i podniesionym tonem. Blondyn. - Obalix w ogóle kojarzy mi się z moim bratem ciotecznym. - Doktorpajchivo - głos ani niski ani wysoki. Chyba zawsze w czapce (nie wiem jak teraz na wiosnę będzie). - Baam - dwadzieścia lat, długie blond włosy. - Alutka - aksamit, rozmarzona, uśmiechnięta i bardziej przystępna niż wygląda w realu. - Hajdis - brunetka, 26 lat, ciemnoniebieski jeans (nie wiem co mi ten jeans się tak kojarzy), głos niski (alt). - Obserwer - wysoki, bez okularów (wiem, wiem). Może potem wrzucę więcej jak mi się przypomni. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 13:51 Mam pytanie.Czy nowi forumowicze mogą przyjść na to spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 13:58 Mi to tam wisi. I tak się nie wybieram. Idź, podniesiesz frekwencję. Może będą ze 3 osoby (optywersja). Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 14:03 E.... to ja takie spotkania chromolę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Wracając do tematu 30.03.06, 14:16 Partizan ...po pierwsze: Nie strasz Narybku!!! , a po drugie: Twoje charakterystyki troszkę tylko zgadzają sie z moimi wyobrażeniami ale są Ciekawe :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
herbowy1 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 14:17 A ja chciałem przyjść z żoną i piątką dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Przepowiednia się spełnia... 30.03.06, 15:12 Zostałem zdemaskowany...Biada mi, biada!!! Strzeżcie się wy wszyscy, którzy anonimowi jesteście albowiem nadchodzi Dzień Ujawnienia. Zagłada jest bliska, bliska destabilizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Przepowiednia się spełnia... 30.03.06, 15:53 e tam partizanie79 doktor bez czapki całą zimę przechodził i nie zamierza wkluczać jej na wiosnę :P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Przepowiednia się spełnia... 31.03.06, 01:27 Za dużo ";)". Tak jak na gg. Pozdro brate ☺. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 he... 30.03.06, 17:19 zawsze myślałam, że sprawiam wrażenie inteligentnej kobitki, a tu raptem masz, blondynka :((( Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: he... 30.03.06, 17:21 a tam głupoty opowiadasz - kolor włosów jeszcze o niczym nie świadczy :D pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 18:39 - Khaki - blond włosy obowiązkowo spięte w kucyk, duuużo mówiąca i na każdy > temat mająca swoje zdanie zgodze sie w polowie:) Wlosy braz zawsze rozpuszczone, zadnych kucykow itp itd:) Duuuuuuuzo mowie i na kazdy temat mam swoje zdanie:) A dlaczego myslisz,ze mam wlosy spiete w kucyk?I dlaczego blond?fakt faktem farbuje na braz ale zeby odrazu sie wydalo?Hmmmmm A Alutke to sobie wyobrazam jako blondyneczke, nie wysoka nie niska taka srednia, usmiechnieta, z milym wyrazem buzi, zawsze gdzies biegnaca, ale zawsze ma czas.Przypomina mi moja Ukochana Ciotke. Kobieta zloto. A Baamka to jak kolezanka na plac zabaw, zywa, rozesmiana, brunetka, wysoka, szczupla, duze brazowe oczy. A reszty oplotkowywac nie bede :D Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Wracając do tematu 30.03.06, 18:45 khaki3 przecież zacny partizan79 napisał, że to są jego odczucia i nie wie dlaczego tak sobie Nas wyobraża ... taki to nasz rozmarzony partizan79 :D Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 18:46 Ojjj ale ja chcialam,zeby jego odczucia sie pokrywaly z prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Zachlanna jestem co :D 30.03.06, 19:06 i jeszcze pewnie gwiazdka z nieba Ci się marzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Niee az tak to nie:) 30.03.06, 19:11 Wystarczy mi wolny weekend Ukochanego:) Wiecej nie trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Niee az tak to nie:) 31.03.06, 01:36 Nie martw się. Podobno Vin Diesel ma wolny weekend za 6 tygodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Niee az tak to nie:) 31.03.06, 13:28 No jesli ma wolne to hmmmm chyba czas zaczac przygotowania;) A tak namarginesie :p DOSTALAM PRACE:D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Niee az tak to nie:) 31.03.06, 13:33 Powiesz. Tylko później. Nie dasz rady zbyt długo o tym nie mówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Niee az tak to nie:) 31.03.06, 13:43 na pewno powiesz ... nie ma szans, że zachowasz to w tajemnicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Niee az tak to nie:) 31.03.06, 13:50 Nie powiem:p Na zlosc Wam nie powiem :p Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nie powie !! 31.03.06, 14:23 Khaki Kochana trzymaj się...nie "pekaj"...:) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Niee az tak to nie:) 31.03.06, 13:54 hmm partyzani79 może się przedłużyć ten czad do kilku dni ---> wiesz za bardzo Ją podpuszczamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wracając do tematu 31.03.06, 01:35 Nie ściemniaj, tylko nakładaj z powrotem czapkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Wracając do tematu 31.03.06, 07:39 Oj Khaki!!! a gdzie Kochana moja kobieca tzw. intuicja ..Pozdrawiam :) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Wracając do tematu 31.03.06, 08:18 A mnie to nikt jakoś nie chce opisać!!! Juz pisałem że czuję sie wyalienowany. Wiem i tak , ze wszystkim skijarzę sie z wysokim czołkiem. czółko... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wracając do tematu 31.03.06, 13:27 Wyalienowany powiadasz?Hmmm ciekawe, ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Wracając do tematu 30.03.06, 21:34 obserwer11 , był nawet dzisiaj u Fryzjera na okoliczność ! lecz czy wysoki ? nie powiem czy wysoki 173cm, okulary używa do czytania (.)^(.) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ty partizan urodzony literat jesteś... 31.03.06, 00:53 Nawet jak hołdujesz anonimowości, musisz znależć jakieś "przedstawienie". Co do mnie - zupełnie nietrafione. Z natury jestem małomówny. Czy mówię wolniej niż Roman? Nie wiem, jak szybko mówi Roman... Blondynem się powoli, a nawet dość szybko, staję ale od dupy strony - jeżeli siwienie uznać za odmianę koloru "blond". Nie obawiasz się, że sprowokujesz tym postem lawinę pytań dotyczących Ciebie? Ile ma wzrostu, w jakiej kondycji ma mięsień piwny, etc... Ale gdzieś zasygnalizowałeś, że wiesz już, jak ma na imię i skąd pochodzi "pawlozsiul". Liczę na Twoją dyskrecję. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Forumowe znajomości☺ 31.03.06, 07:41 znów coś nie tam gdzie trzeba "wkleiłam"....☺ Odpowiedz Link Zgłoś