toovo 24.08.07, 22:17 Tych samic chyba się da lubić. Gryzą, piją na umór, są dokuczliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecaj361 Re: Komarzyce 25.08.07, 00:06 No cóż, niejedno ostatnio straciłeś, niewiele pewnie zostało Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Komarzyce 25.08.07, 06:57 Wszystko jest względne. Wiele i niewiele też. Jednak nie lubię, gdy nocą przychodzą do mnie trzy samice-komarzyce. Nawet jeśli w ich owadzim świecie są to trzy najpiękniejsze panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnoffianka Re: Komarzyce 27.08.07, 22:27 to jest okropne, gdy człowiek próbuje zasnąć, a cały czas słyszy koło ucha brzęczenie komara....ale wcale od komarów nie są lepsze muchy, takie to tylko szukają kawałka ciała wystającego spod kołdry aby na nim usiąść...i właśnie muszę się z jedną rozprawić, bo jak nie to czeka mnie ciężka noc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pradera Re: Komarzyce 28.08.07, 07:08 moim zdaniem przesadzacie;)to nawet inspirujące doznanie byc pogryzionym opuchnietym i poszatkowanym po ataku komarzyc;)TO FETYSZ;)NAWET tak bym to okreslił;)poszukiwanie nowych doznań bez ryzyka;) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Komarzyce 28.08.07, 09:26 Przychodzą szczupłe i smukłe, odchodzą okrąglutkie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Komarzyce 01.09.07, 00:18 Jakaś firma w Chinach, w ramach przygotowań do Olimpiady, za każdą muchę, dostarczoną żywą lub martwą płaci równowartość naszych 60 gr. Ciekawe, gdyby tak u nas 60 groszy za komara - zechciałoby się Hajnowianom machnąć ręką? Myślę, że wątpię. Lepiej przecież ponarzekać na PiS, SLD lub dziurę ozonową nad Nową Zelandią. Odpowiedz Link Zgłoś