moonystirium 29.10.07, 02:33 Mam pytanie.Czy w Bielsku sa osoby ktore wstawialy juz na stronach torrenty?Chce wstawic torrenta(ksiazki) ale nie za bardzo wiem jak i mam z tym problem.Prosilbym o pomoc taka osobe.Moj adres to magus80@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Witam 29.10.07, 07:52 Polecam Forum: Darmowe - programy komputerowe: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38646 oraz Forum: Wirusy, trojany, spyware forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=430 Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Witam 29.10.07, 07:59 ehem...nie chwal się użytkowniku, że torrenty chcesz wystawić chyba że masz prawa autorskie do tego co wystawiasz...inni też czytają te forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
moonystirium Re: Witam 29.10.07, 13:19 Nie ma mowy o lamaniu praw autorskich gdyz ksiazka ta to darmowa publikacja ktora moze byc kopiowana oraz dowolnie rozprowadzana tylko i wylacznie w formie dostarczonej przez wydawce. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Witam 29.10.07, 14:11 moonystirium napisał: > Nie ma mowy o lamaniu praw autorskich gdyz ksiazka ta to darmowa > publikacja ktora moze byc kopiowana oraz dowolnie rozprowadzana > tylko i wylacznie w formie dostarczonej przez wydawce. Zatem udostępniając książkę, która została wydana na papierze, łamiesz prawa autorskie. Jeśli jest to e-book i wydawca zaznaczył, że możesz z tym zrobić co chcesz to rób co chcesz. A informację o stworzeniu pliku torrent znajdziesz na stronach, które takie pliki udostępniają np: www.ex-torrent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul co to jest torrent? 29.10.07, 13:31 Mocno się kompromituję pytając, tzn. powinienem wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
moonystirium Re: co to jest torrent? 29.10.07, 13:43 plik ktory tworzysz by udostepniac jakies dane ze swego kompa w internecie na dostosowanych do tego stronach Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: co to jest torrent? 29.10.07, 17:28 Pawlo, wyślij mi tego maila torrentem, bo coś poczta dalej nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś