Dodaj do ulubionych

wrozka płock

07.07.10, 23:32
czy jest jakas godna polecenia wrozka w plocku?
Obserwuj wątek
    • schwarzenneger Re: wrozka płock 29.08.10, 10:00
      Jest, jest. Napisz na e-mail, to podam dane. schwarzenneger@gazeta.pl
    • andromeda1a Re: wrozka płock 22.05.14, 11:03
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • ludmisia234 Re: wrozka płock 01.06.14, 15:49
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
    • mariettaetta Re: wrozka płock 24.07.14, 16:40
      kilka miesięcy temu korzystałam z usług wróżki sary, wiele spraw się potwierdziło, nie ściemnia i czasem pisze nawet nie najmilsze fakty, natomiast dzięki niej wiele udało mi się zmienić na korzyśc, zostawiam Ci do niej adres : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: wrozka płock 14.11.14, 12:54
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • aniela2525 Re: wrozka płock 07.05.16, 13:36
      .
    • mariakownacka Re: wrozka płock 24.05.16, 15:59
      szczerze polecam wróżkę sarę, zaryzykowałam i zdecydowałam się skorzystać z jej wróżby 2 miesiące temu, wiele spraw już się sprawdziło, dodałą mi też otuchy, email do niej to kobietamag@interia.pl
    • gorkapsx Re: wrozka płock 04.08.16, 19:13
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • aniela2525 Re: wrozka płock 16.03.17, 15:23
      ,
    • martusiamila Re: wrozka płock 01.04.17, 12:46
      po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka