salontarota 05.12.12, 07:25 Wróżka Elena Szczegółowe analizy na podstawie Kart Tarota,a także wszelkie rytuały- głównie skuteczna magia miłosna: tarocistka@op.pl elenaastrologia.pl.tl/ magicznerytualy.pl.tl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euzebiabio Re: Wróżka Elena 01.05.14, 16:14 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martynkaminka Re: Wróżka Elena 22.11.16, 20:19 mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pltelefon do niej 784 676 783 polecam;) Odpowiedz Link
mariamarias Re: Wróżka Elena 24.12.16, 10:59 mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;) Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: Wróżka Elena 21.01.17, 09:47 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: Wróżka Elena 03.04.17, 10:07 ponownie mogę polecić wam wróżkę sarę,od kilku lat korzystam z jej pomocy i wg mnie ma ogromną sprawdzalność, raz jeszcze polecam-email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
robert.norwegia Re: Wróżka Elena 06.02.24, 17:27 Ja polecam Panią pod nr tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy. Przyjmuje już tylko na rozmowę telefoniczną ale działa tak samo jak wizyta osobista. Korzystam u niej od wielu lat więc mam porównanie. Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki, pseudonimów i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100% Odpowiedz Link
klemash12a Re: Wróżka Elena 22.01.26, 19:16 Ja polecam bardzo dobrą wróżkę Sarę, bez pytania opisała moją sytuację, po kilku miesiącach większość wróżby już się sprawdziła, znajdziecie ją pod email - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
mariolkakhllka12 Re: Wróżka Elena 22.04.26, 21:25 korzystalam z uslug Sary, mimo ,ze nic nie wskazywalo na taki przebieg zdarzen, to po 6 miesiacach sie praktycznie wszystko spelnilo, email do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link