Dodaj do ulubionych

NIe tylko wróżbita z Warszawy

07.04.14, 01:25
Witam.
Przez 3 lata byłam w związku z przystojnym facetem. Dałam z siebie wszystko. Odszedł. Poczucie klęski, zaniżona samoocena, pustka w środku i pragnienie żeby wrócił. Pewnego dnia, w metrze, gdy jechałam do pracy na Kabaty podszedł do mnie bardzo sympatyczny, starszy mężczyzna i powiedział mi: „Proszę nie martwić się. Dobrze dla pani się stało, że on odszedł. On wyssał z pani energię. To był egoista. Czas zadbać o siebie”. Zamurowało mnie, ale poprosiłam o kontakt. Dostałam e-maila. Po wahaniach napisałam. Spotkaliśmy się w pubie, pogadaliśmy, Pan Marek przeliczył kabałę z moich imion, nazwiska i daty urodzenia oraz rozłożył Tarota. Zdecydowałam się. Następne spotkania odbywały się u mnie w domu. Pan Marek wykonał na mnie rytuał oczyszczania aury i pola energetycznego. Następnie odbyły się dalsze spotkania ( 5 spotkań 2-3 godzinnych podczas których nastąpiło przerwanie więzi z moim byłym, a następnie praca na czakrach połączona z masażem tantrycznym i medytacją). Było spokojnie i bezpiecznie. Spotkania bez limitu godzinnego – poświęcał mi tyle czasu ile było potrzeba bez patrzenia na zegarek. Dzięki tym zabiegom w końcu odzyskałam siebie, energię, wolę życia i wiarę w swoje możliwości. I to wszystko za jednorazową opłatą 500 złotych. Serdecznie polecam tego cudownego człowieka. Zgodził się aby udostępnić jego telefon: 783 027 227. Jeśli nie odbierze, to oddzwoni.
Aha. Rytuał z czakrami i tantrą odbywa bez żadnego ubrania, więc nie polecam osobom wstydliwym. Ale ten człowiek jest bardzo dyskretny i tyle w nim ciepła i spokoju, że naprawdę warto skorzystać. Polecam.
Luiza
Obserwuj wątek
    • olek13 Autopromocja 07.04.14, 11:31
      To wyżej się nazywa: autopromocja.
      Albo żarcik. Ciekawe, ile chętnych występowania na golasa się zgłosi?
      • luiza1989_05 Re: Autopromocja 07.04.14, 11:40
        Olku13 musisz mieć na prawdę przykre doświadczenia. Pewnie naciąłeś się na jakąś pseudo wróżkę albo innego człowieka o "cudownych rękach". Ten Pan nie ma ani cudownych rąk, ani nic z tych rzeczy. Jak byś spotkał, to byś uwierzył. Współczuję Ci. Właśnie tacy mężczyźni jak Ty czynią najwięcej zła.
        Luiza
        • olek13 Re: Autopromocja 07.04.14, 23:46
          Ponieważ wpis "luiza1989_05" jest powielony w kilku miejscach, daję odnośnik do odpowiedzi:
          forum.gazeta.pl/forum/w,681,149878344,150450786,Re_Autopromocja.html
    • andromeda1a Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 22.05.14, 10:51
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • wirek55w Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 07.08.14, 13:57
      .
      • mich.kowalczyk Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 13.10.14, 21:17
        Ja również skorzystałem z pomocy pewnego Pana z Warszawy, który pozwolił mi się oczyścić z całej złej aury, która nade mną wisiała, a także dodatkowo ponownie zbliżył mnie do mojej Ukochanej. Trafiłem do Pana Marka z polecenia mojej znajomej ze Stanów. To ona miała przyjemność z nim pracować w Stanach, podczas rytuałów. Zdecydowałem się na jego pomoc. Okazała się bardzo pomocna w wielu kwestiach mojego życia.

Jeżeli, ktoś z Was szuka pomocy, przede wszystkim pewnej, bezpiecznej, to polecam Pana Marka - który bardzo chętnie spotka się, porozmawia o problemie i zaradzi coś na jego rozwiązanie. Powiem jeszcze, że w porównaniu do innych rytualistów z PL, jest znacznie tańszy, co też dla mnie miało znaczenie, bo nie uśmiechało mi się wydać 2-3 tys. na rytuał. Także, jeżeli ktoś z Was, będzie w poważnej potrzebie, to proszę napisać do mnie (mich.kowalczyk@o2.pl) - a prześlę kontakt do Pana Marka.
    • majusia1234 Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 11.11.14, 15:08
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 14.11.14, 12:37
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • aniela2525 Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 23.08.16, 12:40
      .
    • lucja1wer Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 13.07.21, 16:08
      ja polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna osoba a przy tym konkretna , nie owija w bawelnę tylko w punkt odpowiada na pytania a co najważniejsze jest bardzo wysoka sprawdzalność , co u nikogo wcześniej mi się nie zdarzyło!
      korzystam z jej usług już od kilku lat i prawie wszystko zdążyło się już sprawdzić, z tego co wiem poza wrózbami zajmuje się też rytuałami,ja póki co skorrzystałam jedynie u niej z oczyszczania energetycznego 2 miesiące temu i juz widać róznicę w jakości życia jest coraz lepiej, jednym słowem rózne problemy zaczynają się redukować i część już znacznie poprawiła ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: NIe tylko wróżbita z Warszawy 16.09.21, 13:09
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka