Dodaj do ulubionych

bardzo dobra wróżka

22.05.14, 07:36
Szczerze polecam wróżkę p.Monikę ,która ma gabinet na ul.Dajwór w Krakowie,tel. 504 523 864
Bardzo miła kobieta,wróżby się sprawdzają.Można też do niej iść po poradę w konkretnej sprawie,wtedy wizyta trwa 30 min i kosztuje 40zł,a pełna wróżba godzinna kosztuje 70zł,więc uważam,że ,jak na gabinet w centrum przystępne,normalne ceny.
Obserwuj wątek
    • ludmisia234 Re: bardzo dobra wróżka 01.06.14, 15:50
      ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl
    • klo888klo Re: bardzo dobra wróżka 07.08.14, 14:15
      Dzień dobry , a czy sprawdza się ? dziękuję
    • gorkapsx Re: bardzo dobra wróżka 04.08.16, 19:20
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • gabrysia1hjn1 Re: bardzo dobra wróżka 09.07.21, 19:19
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: bardzo dobra wróżka 16.09.21, 14:29
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • katarzynabilla1 Re: bardzo dobra wróżka 17.10.21, 19:46
      ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl
    • kleopatrawikka3 Re: bardzo dobra wróżka 20.10.21, 18:34
      polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba!
      korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka