mamacudaczkow
22.01.15, 15:35
Witam, chcialam podzielic sie wrazeniami ze spotkania z wrozka pania Elzbieta Ellis. Mieszkam w Uk i spotkanie odbywalo sie poprzez aplikacje Skyp. Mialam wiele pytan odnosnie przyszlosci mojej i mojej rodziny, ponewaz od jakiegos czasu zle dzialo sie w moim domu. Pani Elzbieta najpierw powoedziala wiele o przeszlosci, potem zas o przyszlosci. Wszystko zwiazane z przeszloscia zgadzalo sie absolutnie , jednak to co spotkalo mnie potem przeszlo moje najsmielsze oczekiwania. Pani Elzbieta powiedziala ze w najblizszej przyszlosci znajde prace i bedzie to dla mnie totalne zaskoczenie, oraz ze bedzie w mojej rodzinie problem z aparatem ruchu. Pomyslalam sobie, no tak , nie wierze zbytnio, ale coz zobaczymy.... W nastepnym tygodniu zaproponowano mi prace w szkole - zupelnie z zaskoczenia, a w srode u mojego meza zdiaznozowano zapaleńie zyl w nodze.... Zawsze podchodzilam do wrozb i tarota z dystansem , ale tym razem bylam zszokowana trafnoscia kart. Pani Elzbieta zostala mi polecona przez wielu znajomych. To bardzo mila, serdeczna i profesjonalna osoba. Tych ktorzy boja sie wrozb i kart ale bardzo chcieliby dowiedziec sie kilku rzeczy, moge uspokoic. Wrozka Elzbieta podchodzi do kart z humorem, cieplem i spokojem. Polecam goraco. Agnieszka