Dodaj do ulubionych

TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH

09.03.16, 11:29
Witam Serdecznie Szanownych Wtajemniczonych,

Myślę, że tematyka mojego kanału może pomóc Ci zrozumieć, niektóre sprawy dotyczące życia, jego głębi oraz twoje przeznaczenia.
Zapraszam Światły!

www.youtube.com/watch?v=LjXR9S57I6A
Obserwuj wątek
    • lara9369 Re: TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH 09.03.16, 13:12
      Dałam "plusa" dla Nietzsche, nie autorowi kanału. Nie skorzystam z subskrybcji, gdyż wiedza -, szczególnie ta, dla podobno wtajemniczonych - przekazywana w nowomodny pajacowaty sposób, wymaga pewnego stanu ducha (można porównać stan oświecenia u buddystów chociażby , albo joginów), nie skakania przed kamerą jak klown. Autorowi kanału najwyraźniej zależy na zarobieniu parę grioszy na tym czymś, co uważa za "wiedzę", nie zaś na dogłębnym zbadaniu tematu. Ot, takie dzwoneczki dla indian.... Lajkujcie mnie na fb, Twitterze i t.d. Co to ma do wiedzy tajemnej? Żenua ;(
    • aniela2525 Re: TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH 29.04.16, 14:43
      .
    • grazynahagb Re: TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH 09.10.21, 14:58
      Korzystałam z rady wróżki przez internet. Jestem bardzo zadowolona.
      Polecam gorąco - pisz na adres kobietamag@interia.pl . wróżba została potraktowana jako priorytetowa i bardzo szybko zrealizowana po przystępnej cenie, gorąco polecam ;)
    • jesiennaa Re: TYLKO DLA WTAJEMNICZONYCH 25.10.21, 11:41
      w czwartek korzystałam z opcji 3 pytań i wróżki Agnieszki ze strony wrozkaagnieszka.pl
      ma 100% dyskrecje a na tym najbardziej mi zależało, opłaciłam za 3 pytania a wróżbę dostałam w ciągu godzinki. Prosto i rze3czowo bez owijania w bawełnę a dzisiaj już jedno pytanie sie sprawdziło co jest dla mnie miłym zaskoczeniem. jak dla mnie jedna z lepszych jeśli chodzi o szybkość i bezpieczeństwo płatności gdyż zaraz po zamówieniu mamy wróżbę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka