Dodaj do ulubionych

dobra wrozka w Warszawie

• andrzej531 Re: dobra wrozka w Warszawie 09.03.20, 09:31
      Dobra wrozka to Anna Świerczewska z Warszawy jest na prawde super. Wizyta u niej pozwolila mi inaczej spojrzec na moje sprawy zyciowe. Nie wpadlem w powazne tarapaty zwłaszcza uczuciowe. Nie koniecznie mi sie wszystko podobalo co mi mowila, na pewno nie byl to tarot życzeniowy ale realny i rzeczywisty. Z perspektywy czasu miala racje. Dobrze ze do niej trafilem. Zdecydowanie polecam telefon 513172842
    • monia24x Re: dobra wrozka w Warszawie 06.04.20, 11:03
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?]]]
    • magdapolalko Re: dobra wrozka w Warszawie 07.05.20, 20:34
      Moje małzeństwo sie rozwalilo. Swiat mi sie zawalil, ale kontakt z Anna Świerczewska co prawda z obecna sytuacją telefoniczny, pozwolil mi inaczej spojrzec na siebie i na swoja przyszlosc. Oby miala racje. Czas pokaze. Z konsultacji tarota jestem zadowolona i pelna nadziei. Ja polecam! tel.: 501-121-987
    • mateuszko32 Re: dobra wrozka w Warszawie 16.06.20, 23:12
      Znalazłem się w sytuacji totalnej kleski zyciowej pod każdym względem. Swiat mi się zawalil. Firma zbankrutowała a 20 letni związek się rozpad. Zrezygnowany z zycia zdecydowałem się na tarota u Anny Świerczewskiej. Ciesze się ze do niej trafilem. Powiedziala ze moja sytuacja nie jest bez wyjscia miedzy dwa a trzy lata uloze sobie zycie osobiste, że spotkam wlasciwa kobiete a sprawy związane z upadkiem firmy będą się ciagnac latami ale ze sobie dam rade i na podstawowe potrzeby zyciowe będę miał pieniadze i tez tak się poki co się dzieje.Dziekuje że do niej trafilem bo chciałem sobie odebrać zycie. Tel: 513 172 842
    • magdapolalko Re: dobra wrozka w Warszawie 19.06.20, 18:14
      Miałam dokonac wyboru miedzy dwoma partnerami. W moim przypadku usłyszałam ze przez nablizsze pół roku nie musze podejmować zadnego wyboru. Sytuacja wyjaśni się w pewnym terminie, który mi wskazała. Dojrzeje i wyjaśni się. Sprawa się wyklarowała, a rozmowa z nia naprawde rzucila światło na prawdziwy przebieg wypadków. Jestem wdzieczna Annie Świerczewskiej tarocistce ze przed czymś mnie ostrzegła. Uważam że jest to bardzo dobra wróżka przynajmniej dla mnie. Polecam www.astarot.pl
    • wrrr333 Re: dobra wrozka w Warszawie 28.06.20, 11:15
      Mam taką co ma ten dar. Kobieta wróży z tarota i robi rytuały. Ludzie sobie ją chwalą. To taka co przyjmuje w domu i na telefon. Nie ma blogów w internecie, ludzie podają sobie jej numer drogą pantoflową. Jest z Olsztyna ale stawia tarota na telefon teź, bo tak moje kolezanki poza Olsztynem u niej korzystają. Jej numer to 507 264 729
    • spritees Re: dobra wrozka w Warszawie 14.07.20, 01:25
      Zawsze odnosiłem sukcesy w sprawach zawodowych, finansowych i zaliczaniu kobiet. Szczęscie mi sprzyjało byłem dumny i durny. Nie potrafiłem być pokorny, ale znalazłem się w takiej sytuacji jeżeli nie zmienie siebie i swojego nastawienia do zycia nie wyciągnę wnioskow to będę tkwil w tym upadku. Anna Świerczewska wskazala mi jak mogę iść aby nie tkwić w tym błędzie. Jestem jej bardzo wdzięczny. Ciesze się ze zapukałem do jej gabinetu. Tel: 513-172-842
    • margaritaj567 Re: dobra wrozka w Warszawie 08.05.21, 18:03
      Ja też polecam wróżkę Annę Świerczewską.
    • onomatopeya12345 Re: dobra wrozka w Warszawie 23.05.21, 12:49
      Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
      • artoria Re: dobra wrozka w Warszawie 19.08.21, 11:15
        Nie zgadzam się z tym, że korzystanie z usług wróżki to wyrzucanie kasy. Trzeba tylko sobie uświadomić że nie na nieomylnych wróżek, jak nie ma nieomylnych lekarzy. Jeżeli jesteś człowiekiem, to nie jesteś nieomylny. A korzystanie z pomocy wróżki to też jest forma terapii. Ja chodzę do swojej wróżki (Pani Arievik)nie na karty, tylko na rozmowy o relacjach z moim partnerem. Nie chcę pytać kart o tym co będzie; chcę wiedzieć co robimy dobrze, a co źle analizując swoje zachowanie do niego. Każdy z nas jest liderem w swoim otoczeniu. Z pomocą zaufanej osoby uczę się żyć z Nim w harmonii. Dla czego wróżka? Bo jest bardzo mądrą, doświadczoną życiem osobą. Mam do niej zaufanie i nie szkoda mi wydanych pieniążków. Pani Ariewik zasługuje na nie. Polecam taką formę korzystania z wróżki ( tej zaufanej) każdemu.
      • vikto111 Re: dobra wrozka w Warszawie 01.09.21, 15:27
        czy moge prosić kontakt do tej osoby ?
    • klemnetykaghhgjh Re: dobra wrozka w Warszawie 28.08.21, 14:28
      Rekomenduję Ci wróżkę Sarę, od dawna korzystam z jej usług i ma bardzo dużą sprawdzalność nawet w krótkich odstępach czasu co w kartach nie często się sprawdza,,terminy tez są przeważnie dosyć szybkie ,zostawiam Ci do niej email: kobietamag@interia.pl.
    • kornelialipppj Re: dobra wrozka w Warszawie 03.11.21, 19:15
      Ponownie skorzystałam z usług wróżki Sary i jestem pod wrażeniem sprawdzalności jej wróżb zarówno w sensie merytorycznym jak i czasowym,email do niej - kobietamag@interia.pl poza tym świetna babka potrafiąca zachować dystans i szybko umiejąca trafić w punkt ;)
    • sylwiaa_89 Re: dobra wrozka w Warszawie 15.11.21, 19:41
      Ja również byłam nie raz u Pani Anny Świerczewskiej na Marszałkowskiej i jestem bardzo zadowolona. Jeśli szukasz kogoś kto zna się na kartach tarota i umie doradzić to gorąco polecam!
    • klaudynik1231a Re: dobra wrozka w Warszawie 19.11.21, 17:14
      Mogę Wam polecić bardzo kompetentną wróżkę, która z tego co wiem też poza wróżbami, odczynia m.in uroki ,ja co prawda póki co korzystałam tylko u niej z wróżb ale jestem pod ogromny wrażeniem jej umiejętności sprawdzalność i precyzja niespotykanie wysokie poza tym tez empatyczna i terminy w dość szybkim tempie, email do niej - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • kundzia1239a Re: dobra wrozka w Warszawie 23.11.21, 17:11
      Moi drodzy, ostatnio skorzystałam z usług wrózki Sary i jestem pod ogromnym wrażeniem jej umiejętności-z tego co widzę to nie ja jedyna ;) z początku myślałam,że konieczne do tego typu usług jest spotkanie osobiste, okazało się,że nie i nie widząc mnie trafiła w sedno co do wszystkich pyta ,które do niej miałam, co więcej bardzo szybko w przeciągu kilku miesięcy już prawie cała wróżba się spełniła, ponadto pełna zrozumienia, udało się bardzo szybko umówić na termin nawet w późnych godzinach nocnych jeśli sytuacja tego wymaga, gorąco polecam - email do niej - kobietamag@interia.pl
    • uleczkakukis1 Re: dobra wrozka w Warszawie 01.12.21, 20:51
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • isabellklar1 Re: dobra wrozka w Warszawie 14.12.21, 19:43
      Polecam skuteczną wróżkę Sarę. Jestem pod wrażeniem jej umiejętności, 6ty raz skorzystałam z wrózby u niej i każda się bardzo szybko i precyzyjnie sprawdza, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • mariettazik Re: dobra wrozka w Warszawie 23.12.21, 21:03
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • helkawer123aa Re: dobra wrozka w Warszawie 27.12.21, 16:54
      Ja od bardzo dawna korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , terminy onlline też ma bardzo szybkie email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • kamilajanka11 Re: dobra wrozka w Warszawie 10.01.22, 19:02
      Ostatnio miałam trudny okres w życiu, partner mnie zostawił po wielu latach związku , byłam załamana - nie wiedziałam co robić, natomiast postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku tj rytuał miłosny u wróżki Sary i nie żałuję,co prawda pierwszy symptom był szybko tj po paru tygodniach natomiast ustabilizowało się to po około 1,5 miesiąca co uważam i tak za bardzo szybki czas, gorąco polecam- email do niej kobietamag@interia.pl
    • joplciabuziakkot1 Re: dobra wrozka w Warszawie 11.01.22, 20:17
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja i sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • jakosta234a Re: dobra wrozka w Warszawie 13.01.22, 21:09
      Polecam wróżkę Sarę,chyba najlepsza wróżka online jaką znam, precyzyjna,rzeczowa , ponadto bardzo miła,sympatyczna i szybko odpisuje, szczerze polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • jokasta345 Re: dobra wrozka w Warszawie 18.01.22, 21:59
      Byłam w ciężkiej sytuacji życiowej. Z dnia na dzień zostawił mnie chłopak, próboowałam różnych metod,z początku sama próbowalam swoich sił - pogorszyło to jeszcze naszą relację, korzystałam później z kilku wróżek m. in z Estery-niewiele to jednak dało, pod koniec skorzystałam z wrózkii Sary i z początku miałam spore zwątpienie gdyż nie od razu dopiero cos zaczęło się zmieniać po 1-1,5 miesiąca ,kiedy już traciłam nadzieję, natomiast w końcu udało się powrócić ,dostałam jeszcze nową szansę i na nowo udało się Nam stworzyć szczęśliwy związek .email do niej- kobietamag@interia.pl goraco polecam ;)
    • julalula11 Re: dobra wrozka w Warszawie 26.01.22, 20:32
      Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl
      • kamila39 Re: dobra wrozka w Warszawie 11.02.22, 07:05
        Sara mi nakłamała, no może źle odczytala karty, tu nic się nie sprawdziło. Z Wróżek polecam Panią Jagodę 100 procent prawie sprawdza się. Bardzo miła i serdeczna babeczka.
    • martynkakloska124 Re: dobra wrozka w Warszawie 13.03.22, 15:01
      Mogę Wam polecić sprawdzoną wróżkę online, korzystam z niej od ponad 5 lat i praktycznie wszystko się sprawdziło z bardzo dużą precyzją i dokładnością, od dłuższego czasu nie powodziło mi się też w życiu,nie wiedziałam czym to może być spowodowane i kwartał temu skorzystałam z oczyszczenia energetycznego u niej i znacznie mi się od wtedy już poprawiło, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam:)
    • martynaklodzik12a Re: dobra wrozka w Warszawie 08.05.22, 20:15
      Polecam bardzo rzetelną wróżkę online Sarę,bardzo wysoka sprawdzalność,bardzo miła, pisze rzeczowo i merytorycznie,szybko odpisuje i naprawdę umie pomóc, email do niej - kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka