Dodaj do ulubionych

Alicja Bond

28.06.20, 11:17
Polecam Alicję Bond. Robiła dla mnie rytułał, ale karty stawiała co tydzień przez parę miesięcy. Wiem że ma swoich stałych klientow, ale naprawdę warto. Dużo osób do niej wraca. Jej tarot naprawdę się sprawdzał (większość nawet co do dnia który podawała). Ja osobiście mogę polecić
Obserwuj wątek
    • katrynarocka Re: Alicja Bond 04.06.21, 17:13
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
    • nadzorwarszawa Re: Alicja Bond 09.06.21, 07:51
      czemu?
    • hannik123 Re: Alicja Bond 29.07.21, 19:39
      Mi bardzo dużo pomogła Wróżka Sara , miałam spore rozterki i udało się dośc szybko umówić na kontakt i merytorycznie podeszła do sprawy. Co prawda nie należy do najtańszych,ale cena dość przystępna, natomiast przede wszystkim bardzo wysokaaa sprawdzalność,a to chyba w tym wszystkim najważniejsze,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • kalesonypasibrzucha Re: Alicja Bond 05.08.21, 23:34
      Asanguis NIEBEZPIECZNY OSZUST
      Ostrzegam przed działalnością niebezpiecznego oszusta, który bezkarnie naciąga zdesperowanych i nieświadomych ludzi na oferowane przez siebie usługi (rytuały magiczne, uroki i klątwy), których nota bene nie wykonuje. Co jakiś czas zakłada nowe konta internetowe.
      1- Asanguis strona wrozby-czary-uroki-klatwy.pl
      2- rytualymagiczne.com.pl
      3. Ezo-centrum.pl
      To wszystko są to konta lub były tego oszusta (prawdopodobnie ma więcej, ale nie zweryfikowanych nie chce tutaj umieszczać). Na niektórych z nich jest niby fotografia tego oszusta, lecz jest to wersja animowana na programie graficznym. To nie jest żadne zdjęcie tego oszusta. Oferuje kilku tygodniowy zazwyczaj rytuał, który oczywiście nie działa i później oferuje równie długie wzmocnienie, licząc że przez ten czas zamawiający da już sobie spokój i odpuści. Jeżeli tak nie jest, twierdzi, że rytuał się nie powiódł z braku wiary zamawiającego, jak było w moim przypadku. Z czasem kontakt z nim jest coraz bardziej utrudniony, a odpowiedzi są aroganckie i agresywne w tonie. Na różnych kontach posługuje się podobnymi formułkami i opisami rytuałów (również pierwsze odpowiedzi z formularzy kontaktowych powyższych stron są niemal identyczne). Pozytywne opinie na jego temat są równie niewiarygodne i prawdopodobnie pisane przez tego oszusta (bardzo podobne w treści) – na jednym adresie IP można oczywiście stworzyć dziesiątki i setki takich opinii i odpisywać jedną na drugą (zazwyczaj krótkie, jednozdaniowe odpowiedzi).
      Postanowiłam nie odpuścić temu oszustowi i uczynić wszystko, aby przerwać jego przestępczą działalność. Kontaktowałam się z innymi oszukanymi przez niego osobami (jedna dziewczyna nieszczęśliwie zakochana, po kontakcie z Asanguisem, który gwarantował jej powrót ukochanego, kiedy do tego nie doszło, próbowała popełnić samobójstwo). Powiadomiłam Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta, Urząd Skarbowy (za oferowane usługi nie odprowadza należnego podatku) i złożyłam zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na policję, ponadto napisałam do kilku dziennikarskich „kontaktów interwencyjnych”.
    • jesiennaa Re: Alicja Bond 16.09.21, 16:09
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut. Najlepiej wysłać jej pytania następnie je wycenia (wróżba za pytanie około 40-80zł) a po opłacie udziela szybkiej odpowiedzi. Macie stały kontakt z wrózką jej email to: wrozkaula@wp.pl
    • kasiabudwer1 Re: Alicja Bond 21.01.23, 11:45
      Też podobnie jak wielu,mogę polecić dobrą wrózkę przez email- Sarę, miałam trudną sytuację - choroba ,problemy rodzinne ,nie wiedziałam co robić,w którym kierunku zmierzam,co zrobić, jasno i klarownie nakreśliła mi obecną sytuację oraz przyszłość i w przeciągu 2 miesięcy większość się sprawdziła, duża precyzja, zrozumienie i cierpliwość, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • magda346 Re: Alicja Bond 13.03.23, 09:43
      Czy mogłabyś do mnie napisać? magdaroz34@gmail.com
    • magda346 Re: Alicja Bond 13.03.23, 09:44
      smutasek94 napisała:

> Polecam Alicję Bond. Robiła dla mnie rytułał, ale karty stawiała co tydzień prz
      > ez parę miesięcy. Wiem że ma swoich stałych klientow, ale naprawdę warto. Dużo
      > osób do niej wraca. Jej tarot naprawdę się sprawdzał (większość nawet co do dn
      > ia który podawała). Ja osobiście mogę polecić

Czy mogłabyś do mnie napisać? magdaroz34@gmail.com
    • jagodziankaris1 Re: Alicja Bond 16.05.23, 17:13
      Mi też Sara sporo pomogła, w przeciwieństwie do innych,nie zadawała żadnych pytań dodatkowych,nie dopytywała i opisała mi zarówno co się dziś dzieje , przeszłość i przyszłość i ocena była bardzo słuszna wróżba była jasna
      ,klarowna,dokładna i wyczerpująca ,po 2 miesiącach sporo już się sprawdziło, kontakt bardzo szybki, email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka