klaudia1987wojtas1987 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 30.12.16, 02:56 Też byłam u Kamila, to co mi powiedział miesiąc temu przez tel, powoli się sprawdza, a już wróżba z jakieś pół roku temu co była, to w całości się sprawdziła. Oceniam jego umiejętności wróżbiarskie bardzo wysoko, bo wszystko się sprawdziło. Kiedyś moja mama opowiadała mi, że była raz na rozmowie w Niepokalanowie u ojca Klimuszki, zielarza i jasnowidza, wyszła w szoku. Wróż Kamil, to taki Klimuszko naszych czasów!!! Nie przesadzam, bo to też jasnowidz. Ja chciałabym go polecic przedewszystkim tym, co nie wiedzą co robić z partnerem i jak to dlej będzie. Mi pomógł, to i wam pomoże. Odpowiedz Link
daria.kicia Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 30.12.16, 20:20 Kamil uratował moje życie przed upadkiem i wogóle!!! Mogłam być ofiarą gwałtu, ale uniknęłam tego, bo nawet mnie błagał, abym nie jechała. Nie powiedział, że gwałt, ale że jest karta Wieża i diabeł, a potem śmierć duchowa, więc błagał i nie pojechałam. A ja się wtedy z tego śmiałam, głupia byłam, tak pewna, co to nie ja. Inna co pojechała na moje miejsce, jest po gwałcie niestety i ma mysli samobójcze pewnie, może i niechciana ciaże, aż strach pomysleć. Jak o tym przeczytałam, to aż się popłakałam. Numer do Wróżbity Kamila 605-208-658, jednak czasem oddzwania z innego, lepiej napisac kamil.tarot@wp.pl to wielki człowiek i mag, to awangarda wśród wrózących u nas! Odpowiedz Link
k.sek1971 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 09.01.17, 19:19 Napisałam do tego Wróża Kamila. Zadałam 8 pytan, pierwsze pytanie , zszokował mnie bo nic mu nie pisałam że tam jest ich dwóch ze ten taki a ten inny sam mi to powiedział i dokonał wyboru za mnie, wybrała tego faceta do którego coś czuje i coś w związku może być, a ten który mnie wciąż dręczy odrzucił i powiedział że się nim dusze, że on mnie męczy ale niema tu uczucia i taka jest prawda. Potem było kolejne pytanie o zdrowie nic tylko to a on że no tak ktoś w rodzinie choruje i wymaga konsultacji ze specjalistą, coś z żołądkiem. Byłam zaskoczona bo moja mam ma wrzody ale ich nie leczy. Wróż Kamil napisał, że trzeba iść do lekarza, no i padło pytanie o prace a on że dostane dwie propozycje ale wtedy jeszcze nie mogłam tego potwierdzić, za jakiś czas dostałam jedną propozycję i pomyślałam no moze juz drugiej nie będzie i na drugi dzień zadzwoniła do mnie kobitka z zaproszeniem na rozmowę któą przeszłam i zaproponowano mi pracę, ale już pracowałam więc znów napisałam do Kamila i zapytałam co robić, poleciła mi tą drugą ofertę i tak też zrobilam, mam wyższą pensję i ogólnie lepiej bo dostanę umowę na 6 lat a nie na 3. Polecam Kamila, sama znalazłam go na jakimś forum już dość dawno i szczerze polecam, mogę się podpisac pod kazdymi komentarzami o nim, super wróz. Gdyby ktoś potrzebował pomocy to moze śmiało do niego za mną napisać kamil.tarot@wp.pl Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 21.01.17, 09:41 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
daria.kicia Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 21.01.17, 17:22 Witam, na moją interewencje wszystkie wpisy ociezaly222 i jakiekolwiek dyskusje z nim, które polegały na oczernianiu Wróża Kamila zostały usunięte przez administratorów Gazety Wyborczej. Ja jestm klientką Pana Kamila i wiem, że to wspaniały człowiek i wróżbita, którego sprawdzalnośc jest na mega wysokim poziomie. Oczernianie kogoś, kto od lat ma wspaniałe referencje, kogoś, z kim były wywiady itd. nie ma najmniejszego sensu. Kamila polecam! Odpowiedz Link
kika70b Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 29.01.17, 15:24 Napisałam do Wróża Kamila , zapłaciłam czekam już 6 dni na odpowiedź, nie odpowiada na maile, obawiam się , że to ściema, dałam się nabrać ....mam nauczkę.. Odpowiedz Link
kika70b Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 30.01.17, 14:32 Przepraszam, odwołuję to co napisałam. Mam odpowiedź. Zwracam honor. Odpowiedz Link
rafaelrozmus84 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 05.02.17, 21:48 Polecam rzeczywiście WRÓŻA KAMILA, nie wierzyłem we wrozki, ale byłem przybity i nie miałem z kim pogadac, ktos poradzil mi by spróbować z wróżby, no i zacząłem wierzyc w moc kart, on wrozy przez net.na email, zwracałem się do niego trzy razy, balem się wyprowadzic z miasta na wies, całkowicie zmienic swoje zycie, byłem po rozwodzie i zatracilem sens czegokolwiek, ale podniosłem się, gdyby nie Kamil, nie wiem, co bym zrobil, może źle, ale jestem zadowolony ze zmian, wróciłem do swojej pasji, agroturystyki, która porzuciłem dla ukochanej, a teraz poznałem kobiete, Kamil powiedzial, ze to ta wlasciwa :), polecam tego wróżbitę, dziekujac mu w ten sposób za wsparcie, kamil.tarot@wp.pl Odpowiedz Link
sylwiankaexpo2000 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 06.02.17, 03:52 Maz mnie zostawil z rocznym dzieckiem, zakochal sie w kolezance z pracy,5 lat malzenstwa planowany dzidzius a on nagle odszedl...chcialam go z powrotem mimo ze wszesniej myslalam ze nie umialabym wybaczyc takiej zdrady...ale chcialam ratowac malzenstwo...dla nas i dla synka....wrocil ale po dwoch miesiacach znowu odszedl...wiedziałam że trzeba mi czegoś co naprawdę pomoże….skusiłam się na wróżbę u pana Kamila, Wróża Kamila i udało się, dostalam rady od jego kart co jak gdzie kiedy, a on znowu jest przy mnie a rozumiemy się nawet lepiej niż wcześniej. Wiem, że Pan Kamil zapalil dla mnie za jednego grosza dosłownie świeczkę jakąś czerwoną z postaciami, co sie obejmuja, widziałam na zdjęciu na email dostalam. Nie miałam wtedy pieniędzy, ale chciał mi pomóc, ale już mu się odwdzięczyłam. Jestem dozgonnie wdzięczna. Pochwalamy go. Wróza Kamila polecam bardzo bardzo! Odpowiedz Link
sylwiankaexpo2000 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 06.02.17, 03:54 Polecam Wróża Kamila, bardzo mi pomógł odzyskać męża i ojca dla dziecka. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
martusiamila Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 12.02.17, 12:35 mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, ponadto także powiedziała mi wskazówki oraz dokładnie powiedziała co się u mnie obecnie dzieje- według mnie rewelacja ;)email do niej kobietamag@interia.pl, telefon 784 676 783 gorąco polecam,naprawdę warto ;) Odpowiedz Link
ewamarta98 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 24.02.17, 16:33 Ja też korzystałam z usług Wróża Kamila, którego polecały dziewczyny na forum. W przeciągu prawie pół roku wszystko mi się sprawdziło. Moim zdaniem, a widzę, że nie jestem jedyna, jest bardzo dobrym wróżem i magiem, polecam go każdemu kto znalazł się na zakręcie życiowym. dodam także, że nikt nie ma moim zdaniem sto procent sprawdzalności. Miałam ciocię, już nie żyje, która karty stawiała. Odpowiedz Link
ewamarta98 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 24.02.17, 16:34 Możemy pisać do p.Kamila na email kamil.tarot@wp.pl Odpowiedz Link
papryczkapepa Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 18.04.17, 01:41 To wszystko prawda. Byłam u dwóch Wróżek, ale to była kpina ze mnie, a waliło mi się małżeństwo. Dzięki bogu ola.samosia poleciła mi Wróża Kamila. Pana Kamila z całego serca polecam, bo sama doświadczyłam bardzo dużej pomocy. Odpowiedz Link
kola.kinga.hanka Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 01.03.17, 02:09 Magią interesuję się od szkoły średniej. Chodzi to za mną od dziecka prawie. Na Kamila trafiłam jakiś rok temu. Magiczne zdolności u niego nie wzięły się znikąd. Jego prababka była jedną z najbardziej cenionych wróżbitek w Panarze pod Varenos, a pózniej babcia, ale w Wilnie. Poczytajcie trochę o nich w książce. Czasami czytam opinie, że więzi rodzinne w tej branży są mało ważne, ale jego przykład pokazuje, że to nieprawda. Po prostu poszłam za głosem serca i napisałam do wróża Kamila. Jest wybitny, jest tresciwy i mądry. Tak, tak POLECAM WRÓŻA KAMILA. Jego strona internetowa: kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil , zaś email kamil.tarot@wp.pl. TAKICH LUDZI NALEŻY PROMOWAĆ! Odpowiedz Link
papryczkapepa Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 18.04.17, 01:38 Pisałam do Wróża Kamila na email na kamil.tarot@wp.pl ponad cztery miesiące temu, blisko 5. Sprawdzilo mi się prawie 100 procent, gdyby tak nie było na pewno bym tu nie napisała i czasu nie traciła. Czynię to z wdzięczności do forumowiczek, które mi Pana Kamila polecały. Dziękuję! Nie jest to laurka dla Pana Kamila, ale podzielenie się moim pozytywnym doświadczeniem. Nie zadała pytań do kart wybiegając w lata w przyszłość. Konkrety mnie interesowały. Tym bardziej, że Pan Kamil pisał chyba w pierwszym email, ze TAROT TO SZTUKA ZADAWANIA PYTAŃ. Konkretnie pytałam o moje małżeństwo, o naszą relację, co mój mąż myśli, czy mnie zdradza, co z nami będzie i dalej finansowe sprawy naszej firmy rodzinnej czy sobie poradzimy z kredytem i czy brać kolejny kredyt na interes teścia. Wróż Kamil bardzo dużo wyczytał, ostrzegał i ogromnie nam pomógł. Realizując jego porady, ratuję powoli małżeństwo i staje firma na nogi, a na serio było źle. Wcześniej korzystałam z dwóch wróżek w Poznaniu, ale to niestety była lipa. Jedna nawet mnie zastraszyła, ale kiedys o tym napiszę. Wróż Kamil ma po prostu umiejętności i dar wróżbiarski. Ma też mądrość w sobie życiową. Jest tatą dwóch małych chłopców, był w świecie, pochodzi z Litwy. wiadomo, na wschodzie są najlepsze szeptunki i wrózbici. Polecam go każdej kobiecie, która ma problemy sercowe,mi Pan Kamil pomógł i wam na pewno pomoże. Z serca polecam Wróża Kamila. Jego strona internetowa kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil Odpowiedz Link
tytularnabarbara Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 27.09.17, 00:48 To wszystko prawda, facet jest super, ale ja mam inny email wrozba.karty.tarot@wp.pl, dlaczego? Mi na ten odpowiadał. Odpowiedz Link
polecam.szczerze.warto.bylo Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 06.11.17, 19:51 Obydwa są dobre. Warto pisać, warto u niego właśnie powróżyć. Tylko słuchajcie jego rad, bo to się nie odrazu spełnia, czasem trzeba czekać, ale zawsze wychodzi że on ma rację. Wróż Kamil ist the best! Odpowiedz Link
dodiada Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 03.08.17, 14:23 wszystkich zainteresowanych wróżbą zapraszam do kontaktu - fortune.teller@o2.pl Odpowiedz Link
tytularnabarbara Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 27.09.17, 00:47 U Halszki i Wróża Marcina byłam dwa msc.temu.Pierwsza zapytała się jaki mam problem?też mi wróżka,!!??Żadnego logicznego ciągu,tylko zadawanie pytań,i to ma być ktoś kto życie zmienia??? jakieś sztuczki magiczne chciała żebym z nią robiła.Bzdury i tyle,odczytywanie kart w sposób logiczny.Są w Poznaniu i okolicach naprawdę znani i uznani wróżbici. Wśród nich Wróż Kamil, którego polecam i który, zresztą tak jak piszą, ma wysoką sprawdzalność oraz skuteczność. Sprawdzony jest przeze mnie i moją bratową. Pisałam do niego na email i otrzymałam naprawdę trafiona wróżbę!!! Jestem wdzięczna i polecam Wróża Kamila, E-mail: wrozba.karty.tarot@wp.pl Tu warto się kontaktować, warto polecać !!! Uczciwie polecamy Wróża Kamila!!! Odpowiedz Link
czujepismonosem Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 05.10.17, 01:06 Na podstawie mojego długiego wieloletniego doświadczenia powiem tak, jedyne wróżki i wróżbici wiarygodni z Poznania i okolic, to: 1. Marzenka Antoniewska, Stary Rynek, karty i dar jasnowidzenia 2. Wróż Kamil Jakuboniene, stawia karty ponad 20 lat, widzący, dobry jest 3. Beata Marcinowska, ale ona się chyba wyprowadziła poza Poznań, bo już nie mam kontaktu, jest również bardzo dobra. POWYŻSZĄ TRÓJCĘ POLECAM I UZNAJĘ ZA W PEŁNI WIARYGODNE OSOBISTOŚCI EZOTERYKI JAKI DANE MI BYŁO OSOBIŚCI DOŚWIADCZYĆ! BYŁAM U OK. 15 WRÓŻEK, POWYŻSZYCH POLECAM I DO NICH POWRACAM!!!! Odpowiedz Link
polecam.szczerze.warto.bylo Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 06.11.17, 19:48 Z całej trójki tylko Kamil! Odpowiedz Link
nati20101 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 07.10.17, 13:58 polecam wrozke ewe z poznania naprawde cudowna osoba www.wrozka-ewa.com Odpowiedz Link
czujepismonosem Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 07.10.17, 14:26 Szczerze polecam Wróża Kamila już nie pierwszy raz. Wróżył mi wielokrotnie, ostatnio na email zadałam 7 pytań i na wszystkie dostałam odpowiedzi. Wszystko jak zwykle się sprawdza powoli, tym bardziej, że pytałam o swój związek partnerski. Dużo ostrzeżeń, porad, uwag i wskazówek, a na tym mi zależało bardzo. Jak chcecie prawdziwej wróżby, a nie tylko gadaniny o przyszłości, to piszcie do niego. Strona Wróża Kamila: kamiltarot.wixsite.com/wrozba-karty-t arot WARTO POLECAĆ !!! Odpowiedz Link
polecam.szczerze.warto.bylo Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 06.11.17, 19:48 Podam swoje świadectwo: Prawie rok temu znalazłem się na zakręcie życiowym, myśli miałem upiorne, ponieważ po 8 latach małżeństwa żona odeszła do faceta młodszego o prawie 10 lat, który potem zresztą ją zdradzał i w końcu zostawił. Nie mogę powiedzieć, że karma wraca, ale... Moje życie tak na prawdę uratował Wróż Kamil. Dzięki jego magii jestem na prawdę w szczęśliwym w związku z kobietą, która na prawdę kocha mnie takiego, jakim jestem. Wróż Kamil najlepszy dla mnie! Warto było, dużo widzi z kart i jak się przekonałem nie ma dla niego żadnego problemu fakt, że mnie nie widzi, że było zawsze przez email, że była podeległość. Wróż Kamil jest niesamowity! Jest Dzięki niemu dzieją się rzeczy wspaniałe w życiu, bo człowiek wie, co robić, czego i kogo unikać, w którą stronę iść, co się szykuje. Owszem nie jest łatwym człowiekiem, bo kiedy chciałem totalnie po swojemu, to faktycznie mnie spatelował, ale poddałem się, bo do stracenia nic nie maiłem, a do zyskania wiele i po kilku miesiącach okazało się, że to Wróż Kamil miał rację. warto słuchać rad, bo on miał rację. On ma społeczną misję do spełnienia. Jego kontakt: kamil.tarot@wp.pl, wrozba.karty.tarot@wp.pl. Jego strona internetowa: kamiltarot.wixsite.com/wrozba-karty-tarot Dziękuję!!! Odpowiedz Link
marika_w Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 14.02.20, 09:50 Ja polecam www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya Bardzo doświadczona i wiele jej słów mi się sprawdza. Bezbłędnie odczytała mojego niewiernego męża i była przyjaciółkę. Polecam. Odpowiedz Link
saragerc Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 28.02.20, 13:28 Do wszystkich użytkowników tego forum: tak jak Wy wszyscy, szukałam wróżek, wróżbitów i na nic, pech? Hmm a może po prostu dużo wróżek to nie wrózki tylko osoby chcące sobie dorobić na cudzym nieszczęściu ? Myślę że w te strone.. piszę ten komentarz bo szkoda mi patrzec na ludzkie nieszczeście, wiem że osoby które chcą poradzić się wróżek sięgają często w życiu dna, wątpią we wszystko, i chcą anonimowo skorzystać z rady takiej osoby. Ale pech taki, że dużo osób się po prostu podszywa. Dalam sobie ostatnią szansę i napisałam do n-tej osoby i wiecie co ? Nie jest to jakaś kolejna tania reklama, ale chcę wam powiedzieć, że ta Pani naprawdę rozkłada karty i nie bierze pieniędzy za przysłowiowe lanie wody. Pomogła mi, napisała fakty z mojego życia, wydarzenia które się ukażą i naprawdę wszystko się sprawdza, choć na razie jestem w trakcie. Co do joty poki co się sprawdziło, a przede mną dalsza część wróżby która jest w trakcie realizacji. Podam Wam meila: przyszloscdlaciebie@wp.pl Odpowiedz Link
danuta99 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 04.04.20, 11:54 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?4 Odpowiedz Link
laaara Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 02.05.21, 16:41 W Poznaniu polecam wróżkę Inez. Od lat mi wróży z tarota i ma też zdolności jasnowidzenia. podam jej maila: care.for.you@op.pl Nie ma strony bo i bez tego ma klientów po kokardy. Odpisuje dość szybko. Z terminami różnie. Odpowiedz Link
lolitka1276g Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 02.07.21, 16:39 Mogę polecić Wam wróżkę Sarę z której korzystałam już kilka razy, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gdzie praktycznie wszystko się sprawdza ,zapewne nieraz jeszcze skorzystam z jej pomocy, zostawiam Wam do niej jej email- kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
katarzynabilla1 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 17.10.21, 19:50 ostatnio korzystałem z usług wrózki Sary , po wielu wcześniejszych próbach, w tym przypadku sprawdzalność jest bardzo wysoka jak i terminy bardzo przystępne, gorąco polecam, email do niej : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
kleopatrawikka3 Re: WRÓŻENIE - POZNAŃ 20.10.21, 18:27 polecam Wróżkę Sarę jest to bardzo miła i sympatyczna a przy tym merytoryczna i konkretna osoba! korzystam z jej usług od kilku lat i prawie wszystko się sprawdziło nawet sprawy, które z początku wydawały mi się niedorzeczne, także się sprawdziły , email do niej : kobietamag@interia.pl serdecznie polecam ;) Odpowiedz Link