Dodaj do ulubionych

wróżka w Dąbrowie Górniczej

• pati824 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.06.12, 10:15
      Daj namiary do wróżki GG.1650515 czy ta pani ma taka narość na policzku lewym wygląda jak pieprzyk ale jasny jak skóra i mieszka Dąbrowa Górnicza - MYDLICE jeśli ta sama to jest bardzo dobra
      • dar124 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 21.05.13, 21:57
        pati - czy mozesz podac namiary na tę wróżkę z Dabrowy- Mydlice

poszukuje jakiejs wiarygodnej wrózki

dzieki

d.
      • grzegorz1407 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.06.16, 16:59
        Witam Pati. Czy ja mógłbym prosić Cię o namiary do tej wróżki na Mydlice ? Odp. na : grzegorznawara39@gmail.com Pozdrawiam
    • singa-98 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 10.09.12, 18:54
      Witam i równiez proszę o namiary na tą panią, mój mail myszka78_78@interia.pl
    • nowa_94gazeta.pl Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 23.10.12, 15:22
      Też bardzo prosiłabym o adres tej wróżki.
      Mój e-mail: ania_94_dg@o2.pl
    • paucia_me Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 09.04.13, 19:22
      witam ta wrozka jeszcze przyjmuje w dabrowie ? jesli tak to prosiłabym o namiary . pozdrawiam Paulina
      • livvia27 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 15.09.13, 14:18
        Witam,

Widzę, że dużo osób szuka porad duchowych. Jestem wróżką. Zajmuje się głównie kartami tarota oraz zajmuje się magią kamieni. Z miłą chęcią będę pomagała osobą, które do mnie się zgłoszą.

Pozdrawiam serdecznie.

kontakt: Letycja_tarot@onet.pl
    • iinnaa910 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 21.01.14, 19:02
      Witam mogla by mi Pani podać adres i telefon ten wróżki.. Bo bardzo bym chciała iść
      • livvia27 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 04.03.14, 20:29
        Witam,

W razie chęci skorzystania z wróżby proszę się kontaktować emailowo. Email taki jak podałam wcześniej.
    • magdalena.kwiatusze87 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 20.03.14, 10:35
      Witam ja też szukam dobrej wróżki z dąbrowy górniczej. proszę o kontak. nr gg50231491 lub email magdalena.fryd@go2.pl .Dziękuję
    • euzebiabio Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 01.05.14, 16:05
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • aniia235 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 17.09.15, 12:52
      ja równiez bardzo prosze o kontakt/adres do tej wrozki z DG
      email: ania_94_dg@o2.pl
    • slodkarysia Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 24.09.15, 17:46
      mogę wam polecić wróżkę sarę, bardzo wiele się sprawdza,dzieki niej udało mi się wiele negatywnych sytuacji uniknąć , zostawiam wam do niej teleofon 784 676 783 adres email kobietamag@interia.pl
      • lidka27l Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 03.10.15, 21:34
        Hej,

ja i moi znajomi korzystamy z usług Pani Rose. Jej emaile są długie jak i bardzo wyczerpujące temat. Bardzo nam pomogła ale mnie najbardziej. W odpowiednim momencie do niej napisałam i udziela mi porad do tej pory. Jej wróży w dużym stopniu się sprawdzają.
        Polecam z czystym sumieniem
        Rose_tarot@onet.pl
        • mroczna-krowa Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 04.10.15, 09:47
          Ja także polecam wróżkę Rose z Dąbrowy Górniczej! To przemiła, sympatyczna i ciepła osoba... Bardzo cierpliwa i współczująca. Jej wróżby się sprawdzają! :)
    • mala_asia89 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 11.10.15, 13:32
      Witam ja rowniez prosze o namiary a_aka123@vp.pl z gory dziekuje pozdrawiam
      • uuuu.ttt Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 21.10.15, 14:27
        Witajcie.Byłam u Tarocistki Doroty która przyjmuje w Centrum Medycyny Naturalnej w Katowicach jest naprawdę rewelacyjna ,sama nie wypytuje jak to robią inne Wróżki ,prosi żeby jej nic nie opowiadać, sama wszystko co się u mnie dzieje zobaczyła w kartach i faktycznie wszystko się zgadza .Dostałam wizytówkę od Pani Doroty, nie wiem czy mogę podać prywatny numer telefonu ale podaję e-maila tarocistkadorota@vp.pl . Bardzo dziękuję za namiary które dostałam od Pani Kasi i podaję dalej .
    • magnetig Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 24.01.16, 11:20
      Witam,
      Mam prośbę, mogę Cię prosić o namiar na wróżkę?
      Mój mail : magnetig@interia.pl
    • jetrelka Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 03.02.16, 22:05
      Hej wszystkim. Przetestowałam kilka wróżek z Dąbrowy i okolic ale byłam średnio zadowolona. W końcu kuzynka namówiła mnie na rozmowę z młodą dziewczyną od Tarota i to było to. Nie dość że postawiła karty, to jeszcze doradziła, pomogła. Bardzo ludzka i fajna osoba.
      • jetrelka Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 03.02.16, 22:06
        No i oprócz tego odprawiła rytuał oczyszczający i dała amulet ochronny.
        • yyvette Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 05.02.16, 14:37
          Witam i również proszę o namiary na wróżkę z dąbrowy.
          Yyvette@wp.pl
          Dziękuje z góry:)
    • katarina898 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 29.07.16, 20:25
      ostatnio miałam bardzo trudny okres w życiu, pomogła mi wróżka sara, jak dla mnie ( w moim przypadku) jest bardzo duża sprawdzalność jej wróżb,z czystym sumieniem mogę ją polecić, email do niej kobietamag@interia.pl, gorąco polecam!
    • julka1145 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 13.08.16, 18:41
      hej wszystkim!
      jestem sceptycznie nastawiona co do wróżek, jednak ostatnio moje nastawienie sie zmienilo kiedy poznałam wróżke, polecana tu gdzies na forum, wróżkę Katarzynę
      email: kasiaziel666@wp.pl 721-724-151
      dużo studentów do niej chodzi, a także wróży wykładowcom.
      słyszałam że są kolejki, jednak warto się z nią umówić na wróżbę.
      polecam wszystkim z czystym sumieniem, tym - którzy się zawiedli na inncyh wróżkach, na tej wróżce na pewno się nie zawiedziecie, ponieważ jest uczciwa.
      takż e delikatnie przekazuje to co widzi, jest też niedroga. a zreszta moim zdaniem dobra wróżka jest warta każdych pieniędzy.

Pozdrawiam
      • ona2019 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.06.19, 09:50
        hej wam
        Byłam u wróżki Lailla na Piekle w Dabrowie G. koło Pogori -nikt na punkcie wróżenia troszeczkę zwariowałam
        ale jak ona tak mi nie pomogł nigdy
        90 procent powiedziała co się dzieje i dlaczego..
        -50 zł za rozmowę ponad godzinkę i w dodatku chyba ją polubiłam bo poczułam coś w rodzaju eee...ok nie ważne
        Jest najlepsza bo wierzcie trochę zwiedziłam wiedzmy ta jest najlepsza

• serwus_33 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 15.08.16, 00:09
      a... ha... fajnie, nie znam tej pani, 20 zł.? hm....? moge napisac o innej, jest on-line, tez dobra we wrozeniu, jak ktos chce moze sprobowac, mi odpowiada, wrozka_donata@op.pl
    • ona2019 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.06.19, 09:53
      hej
      -to wróżka Lailla
      byłam u niej jest najlepsza chyba jaką spotkałam..
      -fanatastycznie sie u niej czułam ,jakby dała mi także energię w moje złe dni
      chyba to czarownica mieszkająca hehe w dzielnicy piekło
      no ale ma mało miejsca faktycznie ludziska pchają się do niej

• ona2019 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.06.19, 10:07
      hej cHYBA WIEM O KIM PISZESZ
      byłam u NIEJ TO wrózki Lailla w Dabrowie G
      trudno dostać się do niej
      mówi wszystko szczena mi opadła
      ja płaciłam 50 zł ale siedziałam długo dała mi kopa energiiiiii potrzebowałam jej w tych chwilach
      trochę się jej bała jak coś powiedziałam jej a ona odpowiedziała jakby była tam i dosłowine nawet wiedziała szczegóły
      -brr jeżeli to czarownica to daje poczucie ciepła i dobra Czuję coś od niej ale pozytywnego
      a moze są dobre wiedzmy :) a tak na serio nie pozwoliła mi przyjść ponownie za miesiac tylko za trzy -
      Najlepsza jaką odwiedziałm polecam tym którzy nie boją się o tam są dreszcze i spokój niesamowite miejsce i kobieta

• ona2019 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.06.19, 10:09
      byłam u niej
      ja płaciłam 50 zł ale siedziałam długo dała mi kopa energiiiiii potrzebowałam jej w tych chwilach
      trochę się jej bała jak coś powiedziałam jej a ona odpowiedziała jakby była tam i dosłowine nawet wiedziała szczegóły
      -brr jeżeli to czarownica to daje poczucie ciepła i dobra Czuję coś od niej ale pozytywnego
      a moze są dobre wiedzmy :) a tak na serio nie pozwoliła mi przyjść ponownie za miesiac tylko za trzy -
      Najlepsza jaką odwiedziałm polecam tym którzy nie boją się o tam są dreszcze i spokój niesamowite miejsce i kobieta

• kattyballa Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 11.10.19, 14:30
        Hej, prosze o kontakt do wróżki mam poważne problemy .. potrzebuje sie poradzic dzięki
        kattyballa@gazeta.pl
    • marika_w Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 14.02.20, 10:00
      Ja polecam Agnelye która otworzyła mi oczy na zdady byłego i kłamstwa koleżanki. Namiary do niej są na stronie www.ezoliniawrozby.com/wrozki/tarocistka-agnelya bardzo cenię sobie kontakt z nią ponieważ jest praktycznie zawsze osiągania i co na najważniejsze praktycznie każda jej wrozba mi się sprawdza.
    • alicjafiisz11 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 25.10.21, 20:53
      Polecam gorąco wróżkę Sarę,z której wróżb korzystam już kilka lat . Dotychczas prawie wszystko się sprawdziło, najwyższa sprawdzalność spośród wszystkich z których dotychczas korzystałam , email do niej - kobietamag@interia.pl ;)
    • mariettazik Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 23.12.21, 21:08
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • joplciabuziakkot1 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 11.01.22, 20:18
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja i sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • anastazjahgh11 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 19.01.22, 20:44
      Ja już od dawna z wróżb online u Sary korzystam,bardzo miła babeczka, wróżby z bardzo wysoką sprawdzalnością, szczerze polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • romanta12w Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 27.01.22, 16:48
      Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl
    • markowickasdf12 Re: wróżka w Dąbrowie Górniczej 19.02.22, 17:49
      Polecam świetną i precyzyjną wróżkę Sarę, rozmowa z nią jest jak balsam dla duszy, miła,serdeczna, potrafi zrozumieć sytuację ,a przede wszystkim bardzo trafne wróżby, korzystam już od ponad 5 lat z jej usług i prawie wszystko się sprawdza, bardzo wysoka sprawdzalnośc, serdecznie polecam,email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka