Dodaj do ulubionych

pacjentom: dużo zdrowia

27.03.08, 18:43
Usłyszałem w Teleexpressie, że nie ma zgody w Sejmie na podwyższenie składki zdrowotnej ani na przekształcanie ZOZów w spółki prawa handlowego.

Oto Sejm po raz kolejny potwierdził słuszność decyzji o emigracji.

Polskim pacjentom życzę z całego serca dużo zdrowia.
Obserwuj wątek
    • sithicus Re: pacjentom: dużo zdrowia 27.03.08, 19:21
      Bardzo im będzie potrzebne bo niedługo w przypadku poważniejszej choroby to
      tylko gromnica w łapę i wołać księdza dobrodzieja.
      • snajper55 Jest jeszcze medycyna naturalna... 27.03.08, 20:00
        arekboy29: "gdy po kilku miesiacach uzdrowiciel zdjal ze mnie swój czar ktory mial mi pomoc ale bylo tez nie najlepiej to mialem niby wrocic do swojego stanu przed jego wplywem ale teraz jes jeszcze gorzej zamiast tak jak bylo wczesniej, powiem tak, mialem te dolegliwosci wczesniej ale teraz jest tragedia,od 2 tygodni mam zatrzymanie gazow i stolca,brak apetytu,wciaz mdlosci,najpierw bylo uczucie pelnosci w brzuchu a teraz jest ciagle ssanie takie, uczucie lęku i niepokoju nie daje mi zyc,wczoraj rzygalem,najpierw zolcia,potem zracym kwasem ze skrzepami krwi na czerwono,,wczesniej tego samego dnia mialem gastroskopie i odziwo nic nie wykazalo, wiec problem lezy chyba nizej, albo jelita,albo wyrostek albo woreczek zulciowy wg mnie, badania krwi oprocz niskiej hemoglobiny sa ok,dodam ze to juz nie jest bol ale takie uczucie scisku w brzuchu, lęku,niepokoju,ciagle uczucie zimna i dreszcze,ulge kiedys przynosilo troche gdy mocno przycisnalem w lewym boku pod zebrami lub nizej,teraz juz to nie pomaga,wczesniej lekarze mysleli ze to refluks bo zgaga byla i zolc w zaladku ale teraz widze ze to chyba nizej, skierowanie do szpitala mam dopiero na lipiec, a juz 2 tygodnie jest tak fatalnie, najgorszy ten niepokój ciagły i lęk bez przyczyny, tak sie boje,doradzcie cos prosze ,powtarzam najgorszy jest ten ciagly nieuzasadniony lęk strach niepokoj, nie wiem co jest przyczyna a co skutkiem,czy chory uklad pokarmowy powoduje dolegliwosci psychiczne czy na odwrot i dlaczego wszystko sie pogorszyly gdy uzdrowiciel zdjal ze mnie to co mialo mi pomoc a co mi nie pomoglo tak jak mialo,bo cos nie gralo wtedy tez ale teraz jest gorzej,pamietam ze wczesniej po jego zabiegach zawsze na poczatku bylo gorzej i rzygalem zółcia.,o co chodzi? dodam ze uzrowicielten prubowal mi wyregulowac temperature ciala,ktora zawsze byla troche za wysoka,naprawic uklad pokarmowy z ktorym zawsze cos nie tak bylo, pozbyc sie lęków i niepokoju,ale nie dokonca to wyszloi poprostu poparu miesiacach na moja prosbe zdjal to wszystko i jest gorzej niz kiedykolwiek,dlaczego? dodam ze miedzy czasie gdy bylem pod jego wplywm inny udrowiciel mnie oczyscil czakrany itp i bylo lepiej wtedy a po kilku miesiacach gdy ten pierwszy zdjal ze mnie swoj czar jest znow bardzo zle,prosze pomozcie.moze to samo minie i organizm potrzebuje czasu aby dojsc do siebie? mam mysli samobojcze i obrzeki calego ciala."
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=77354242

mah401: "Jutro się przyjżę obecnie mam te same kłopoty
        tylko ze sto razy mocniejsze. Jeśli chodzi o moje kłopoty to
        pewnie zajmie mi to z miesiąc czasu.
        Pozdrawiam
        Cichocki Dariusz."
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=77291080&a=77306431

arekboy29: "nie wiem czy moje mejle doszly ale blagam czy moze mnie Pan oczyscic bo jestem u kresu,wczoraj wymiotowałem krwia(skrzepami krwi z jelit chyba)tak sie boje,ten wewnetrzny lęk niepokój"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=77291080&a=77428378

S.
        • sithicus Re: Jest jeszcze medycyna naturalna... 28.03.08, 00:56
          Hm.. trudny przypadek.... proponuję wsad do pieca na 5 zdrowasiek. Ewentualnie
          do mikrofali jak da radę. :)
    • paczula8 Re: pacjentom: dużo zdrowia 28.03.08, 08:45
      Tobie również, Doki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka