patrycjawalbrzych1 24.11.08, 21:56 polecam szczerze kontakt z tym Wrozbita. Jest bardzo dobry i niedrogi. www.wrozbita.maciej.prv.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni.a123 Re: Wróżbita Maciej 22.12.08, 18:34 zgadzam się ! wszystko się sprawdziło :) niesamowity człowiek. Monika Odpowiedz Link
j.poplawski Re: Wróżbita Maciej 24.07.10, 15:04 zgadza się - mi się wszystko sprawdza - nie dzwonie ale slucham co mowi innym - ogolniki albo rzeczy nei do sprawdzeia - i wszystko pasuje do mnie - masakra jakas LUDZIE! Odpowiedz Link
euzebiabio Re: Wróżbita Maciej 01.05.14, 16:29 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
klaudyna234 Re: Wróżbita Maciej 19.05.14, 18:00 ja ostatnio korzystalam z uslug wrzki sary,wiele mi pomogla, wiele rzeczy udalo mi sie uniknac.jakby co podaje wam do niej kontakt : kobietamag@interia.pl ,szczerze poolecam Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: Wróżbita Maciej 14.11.14, 13:11 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
hannik123 Re: Wróżbita Maciej 29.07.21, 19:39 Mi bardzo dużo pomogła Wróżka Sara , miałam spore rozterki i udało się dośc szybko umówić na kontakt i merytorycznie podeszła do sprawy. Co prawda nie należy do najtańszych,ale cena dość przystępna, natomiast przede wszystkim bardzo wysokaaa sprawdzalność,a to chyba w tym wszystkim najważniejsze,email do niej- kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
tereniakrakow Re: Wróżbita Maciej 16.09.21, 12:52 ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email Odpowiedz Link