Dodaj do ulubionych

Wróżbita Maciej

24.11.08, 21:56
polecam szczerze kontakt z tym Wrozbita. Jest bardzo dobry i niedrogi.

www.wrozbita.maciej.prv.pl
Obserwuj wątek
    • moni.a123 Re: Wróżbita Maciej 22.12.08, 18:34
      zgadzam się ! wszystko się sprawdziło :) niesamowity człowiek.

Monika
      • j.poplawski Re: Wróżbita Maciej 24.07.10, 15:04
        zgadza się - mi się wszystko sprawdza - nie dzwonie ale slucham co mowi innym -
        ogolniki albo rzeczy nei do sprawdzeia - i wszystko pasuje do mnie - masakra
        jakas LUDZIE!
    • euzebiabio Re: Wróżbita Maciej 01.05.14, 16:29
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • klaudyna234 Re: Wróżbita Maciej 19.05.14, 18:00
      ja ostatnio korzystalam z uslug wrzki sary,wiele mi pomogla, wiele rzeczy udalo mi sie uniknac.jakby co podaje wam do niej kontakt : kobietamag@interia.pl ,szczerze poolecam
    • slodziuniazycia Re: Wróżbita Maciej 14.11.14, 13:11
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • hannik123 Re: Wróżbita Maciej 29.07.21, 19:39
      Mi bardzo dużo pomogła Wróżka Sara , miałam spore rozterki i udało się dośc szybko umówić na kontakt i merytorycznie podeszła do sprawy. Co prawda nie należy do najtańszych,ale cena dość przystępna, natomiast przede wszystkim bardzo wysokaaa sprawdzalność,a to chyba w tym wszystkim najważniejsze,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: Wróżbita Maciej 16.09.21, 12:52
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • majkiwhite Re: Wróżbita Maciej 04.11.22, 16:40
      Zastanawia mnie jedna rzecz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka