kesit 01.02.09, 21:29 karcianej stawiam tarota... napisz emial do mnie ,chetnie pomoge nie biorac nic za to, chce pomoc i rozwijac swoj talent kesit@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyducy Re: kto potrzebuje pomocy 03.11.14, 10:08 mogę Ci polecic dobra wróżkę z której usług od dłuzszego czasu korzystam i się wrózby sprawdzają, adres do niej to : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
slodziuniazycia Re: kto potrzebuje pomocy 14.11.14, 12:47 mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
mariamarias Re: kto potrzebuje pomocy 24.12.16, 11:03 mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;) Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: kto potrzebuje pomocy 21.01.17, 09:44 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link