tomekjot 17.10.08, 18:55 No cóz, dac dac wiesniakom zabawkę to zaraz zepsują www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081017/AKTUALNOSCI/117365604 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ole707 Re: fontanna 18.10.08, 03:59 Ten plac za dużo kosztuje. Za Bajki -350 tys likwidacja pomnika przez jego firmę teraz fontanna za 650 tys. Nie ma większych potrzeb??? Chełm nie Krasnystaw, nie musi się upiększac Odpowiedz Link Zgłoś
marcylrex Re: fontanna 21.10.08, 08:15 jak nie wiesz to nie pisz durnot, nie brobię Bajki, ale obelisk rozbierało MPGMiU z Chełma Odpowiedz Link Zgłoś
fshut.fshut Re: fontanna 18.10.08, 07:51 Kamienie?! Pani w naszym przedszkolu powiedziała, że jak się wrzuci pieniążek to się tu wróci. Chyba wszyskie chłopaki tak jak ja rzucali kamienie bo nie chcemy wracać Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: fontanna 18.10.08, 13:29 fshut.fshut napisał: > Kamienie?! Zapalniczki?! Zapalniczki wrzucały starszaki ! Śmiali się przy tym i mówili że tak "ubakani" jeszcze w życiu nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 a mi się podoba 20.10.08, 12:02 pojeźdzjcie po Polsce troszkę przypatrzcie się innym miastom a póxniej mówią że wschód to taka dziura ale wiem że wszystkim się nie dogodzi Odpowiedz Link Zgłoś
artur1956 Re: a mi się podoba 26.10.08, 08:43 A jak ta fonntanna wyglada?Jak bylem w Chelmie to byla w budowie.Prosze o foto. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: a mi się podoba 27.10.08, 14:14 > A jak ta fonntanna wyglada?Jak bylem w Chelmie to byla w budowie.Prosze o foto. S'il vous plait ! www.chelm.info/component/content/91?task=view Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: a mi się podoba 31.10.08, 06:14 Obejrzałem wczoraj .Zupełnie nie pasuje do tego miejsca,które jest za małe. Trza rozebrać część okolicznych budynków. Przecież to żaden plac tylko malutki skwerek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: fontanna 02.11.08, 11:55 A tam, fontanna ładna. Lepiej by się prezentowała na placu Łuczkowskiego, na którym atrakcją główną jest niedorobiona piramida, miała być ze szkła, ale starczyło tylko na blachę. Cóż.. No ale ogólnie fontanna ładna, ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: fontanna 12.03.09, 17:34 jocelyne napisała: > No ale ogólnie fontanna ładna, ładna... Niestety, była ładna...swoją drogą, "parę" fontann widziałam, ale nigdzie nie widziałam fontanny ZAKRATOWANEJ. Chyba jesteśmy (jako miasto) ewenementem na skalę co najmniej europejską. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: fontanna 16.03.09, 06:21 avalon111 napisała: > jocelyne napisała: > > > No ale ogólnie fontanna ładna, ładna... > > > Niestety, była ładna...swoją drogą, "parę" fontann widziałam, ale nigdzie nie > widziałam fontanny ZAKRATOWANEJ. Chyba jesteśmy (jako miasto) ewenementem na > skalę co najmniej europejską. > > Ludzie, a kto ją uwięził???? Odpowiedz Link Zgłoś
pisze_szopki Re: fontanna 16.03.09, 08:26 Włodarze miasta nakazali ogrodzić by nie dopuszczano się aktów wandalizmu. Wandalami są najczęściej ci źle patrzący młodzieńcy na takich śmiesznych rowerkach. Oczywiście lepiej było by gdyby pętaki nie jeździły w miejscach publicznych a tradycyjnie stali by po bramach, pijąc wspomagali budżet. Dodam, że wybudowano skatepark lecz z jakiegoś powodu "młodzieńcom" się nie podoba - niewdzięcznicy! Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: fontanna 17.03.09, 07:00 W Lublinie też mają: "Miasto ogłosiło przetarg na uszczelnienie i remont fontanny na placu Litewskim. Czy wykonawca zdąży z pracami? Jak się dowiedzieliśmy, woda ma trysnąć w pierwszej połowie tego roku." Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: fontanna 07.11.08, 11:33 Jak wiemy, prześliczna fontanna kosztowała ok. 650 tys. PLN. Pasuje na tym skwerku między 2 zasmrodzonymi ulicami jak pięść do nosa lub kij do d.... Czy macie pomysły (teraz już po czasie), jak można było by inaczej wydać te pieniądze z korzyścią dla naszego miasta? Może zacznę 1 - remont ronda przed Domem Kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
emigat0 Re: fontanna 01.12.08, 02:37 nie narzekajcie tak na ta fontanne,na zdjeciu wyglada zaj...e,choc nigdy jej nie widzialem na zywo to mysle ze nie jedno miasto moze wam jej pozazdroscic,chetnie bym taka zobaczyl w moim rodzinnym miescie Elblagu,pozdrawiam Chelmian Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: fontanna 17.03.09, 07:01 Ciekawe kiedy ChSM uruchomi fontannę na os. XXX PRL??? Odpowiedz Link Zgłoś
pisze_szopki Re: fontanna 17.03.09, 16:28 Izwiemnitie pażałsta: Co Ty masz w głowie tawarisz? Jeśli chcecie mądrzej: pawianprzydrodze.wordpress.com/-- Tymczasowo: www.youtube.com/watch?v=pVlMddE8TOc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: fontanna 18.03.09, 06:37 pisze_szopki napisał: > Izwiemnitie pażałsta: > Co Ty masz w głowie tawarisz? > Jeśli chcecie mądrzej: > pawianprzydrodze.wordpress.com/-- > Tymczasowo: > www.youtube.com/watch?v=pVlMddE8TOc&feature=related Sam bym chciał wiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś