Dodaj do ulubionych

Sierpniowe Horoskopy dla ..

05.07.16, 18:29
.. dla chetnej mnie i chetnej Free - wykonam oba "na Nick", bo tak bedzie najprosciej wink
Wezme sie za to okolo 25. lipca - jesli do tego czasu ktos z udzielajacych sie na Forumku bedzie zainteresowany, to prosze dac znac
smile
Obserwuj wątek
    • donbas Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 05.07.16, 21:37
      Aaaaaa to może byc bardzo ciekawe - ten sierpień. To ja poproszę bardzo, baaaardzo uprzejmie.
      • aprepope Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 06.07.16, 10:30
        Ja mam Donbas nadzieje, ze i lipiec bedzie na Forumku bardzo ciekawy, bo jak narazie, to np. do rozwiazywania zagadek mamy tu ciagle 2-3 te same osoby...jak Ci sie podobaja takie cwiczenia tarotowe, jak zagadki? smile
        • lilijova Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 08.07.16, 00:08
          Mnie od jutra proszę liczyć do zagadek smile
          • aprepope Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 10.07.16, 00:14
            Liczymy smile
        • rrozsypana80 Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 09.07.16, 15:47
          Zagadek Ci u nas dostatek Apre a forumek ma ledwie trzy tygodnie. Beda nowe duszyczki do naszych zagadek na pewno jeszcze smile
          • aprepope Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 09.07.16, 23:43
            Dzis pewna zacna i do tego tarotowa kobitka mi napisala, ze zajrzy na nasz Forumek smile
    • free.hugs Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 07.07.16, 18:39
      Lux. Może coś dobrego się pokaże!
    • rrozsypana80 Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 09.07.16, 15:50
      Ja tez poprosze na ten sierpien smile please
    • aprepope Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 27.07.16, 22:38
      Jutro wieczorkiem wkleje dwa pierwsze smile
    • aprepope Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 28.07.16, 20:26
      Sierpien mnie szczerze interesuje - bedzie trudny..ale mam nadzieje na karty choc w miare wink

Aura miesiaca: 7 bulaw (talia Circle of life), to bedzie miesiac wielu wyzwan, koniecznosci bycia czujnym - nie latwy miesiac... Nie widze w nim wiele miejsca na Ezoteryke.
      Chec, ale i koniecznosc wykazania sie. Bronienie swoich racji, pozycji i punktu widzenia - w sierpniu nic za darmo - duzo wysilku..rowniez fizycznego, ktory sie mi juz przyda..wink

Partnerstwo/Seks: 8 mieczy w talii Magii Seksualnej ma na szczescie inny wydzwiek, niz klasyczna.. Seks bedzie glownie okazja do odstesowania sie, odprezenia napietych nerwow i miesni. Mniej delikatnosci, a wiecej dzikosci w sytuacjach intymnych. Mniej czasu i ochoty na slodki romantyzm..uncertain

Dom/Finanse: III. Cesarzowa - wydatki na meble, wyposazenie, upiekszanie domu, ale nie ponad stan. Komfort, bezpieczenstwo i do konca miesiaca i dom zadbany i konto na plusie.

Rada na m-c: 7 mieczy - unikac klotni, konfrontacji, tracenia energii na daremnie. Dobrze miec oczy dookola glowy wink Zalecana duza asertywnosc!

http://thumbnails115.imagebam.com/49724/26381f497238795.jpg
      • rrozsypana80 Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 28.07.16, 23:27
        Oj swietny masz ten sierpniowy horoskop wink moze i trudny miesiac ale wyglada na przydatny. No nie jest zle. 7 mieczy... hmm hmmm noo tak smile
        • aprepope Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 28.07.16, 23:30
          ale co hmm hmm? smile
          • rrozsypana80 Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 28.07.16, 23:41
            Hehe jakos wydaje mi sie ze to dobra rada tylko czy Ty z ta swa energią z niej skorzystasz. Az strach sie bac jak znowu ciocia przyjedzie wink
            • aprepope Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 28.07.16, 23:44
              a bywalo gorzej, bo kiedys jak przyjechala ciocia to potluklam ze 3 talerze i nie niechcacy wink ale wiesz - psychopacji na ogol sa zawsze spokojni, mili i zawsze grzeczni dla sasiadow wink slodkich snow - niech Ci sie jakis nastepca nie-durny przysni, a co wink papatki
              • rrozsypana80 Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 29.07.16, 00:39
                Watpie w nastepcow. Następnym razem zostane w miejscu i zasiedze sie w tym co mam. Romanse sa be z zalozenia i ciezko mi sobie wyobrazić kolejny. Natomiast rozwodu raczej nie wezme bo dzieci. Ot i co wink dobranoc
                • aprepope Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 29.07.16, 11:03
                  Zostaniesz i zasiedzisz..ale "perspektywa"..uncertain Ja bym byla za poszukaniem sobie nie-durnego, ale jak tak mowisz.. Lepszy bylby nowy nie-durny, niz durny..a dzieci pewno wyczuwaja, czy matka jest szczesliwa, czy nie, nawet jak nam sie wydaje moze inaczej. Celuj na takich, co nie zarabiaja mniej, niz Twoj maz i nie maja "durnej zony" wink W najblizszej 10-latce bylo by najlepiej sie rozwiesc - zyc z facetem, ktorego w sumie nie kochasz..no nic, pewno ja sie wcale nie znam, bo nie mamy potomstwa. Moja babcia rozwiodla sie z dziadkiem dopiero, jak dzieci dorosly - mysle, ze mogla juz wczesniej..brala slub potem jeszcze 2 razy..umarla w dobrym nastroju, choc byla w tym momencie juz po 3-cim rozwodzie wink Ja bym z babci troche przykladu wziela na Twoim miejscu wink Miala dobra, stabilna prace, co pewno Jej pomoglo zyc, jak chciala. Na emeryturze ciagle sobie musiala dorabiac, zeby zyc na dobrym poziomie, ale byla wolna i decydowala o sobie. Malzenstwo, to w sumie loteria - na co trafilas, to sie przekonujesz na ogol jakis czas po slubie..a jak nie jestes zadowolona seksualnie, to znajdz sobie przyjaciela, tylko nie takiego, ze Ty bedziesz przy nim "rozsypka", a on "durny pan" - no litosci!!! Jestes mloda kobitka, mozesz sobie zycie zmodyfikowac, choc mysle, ze na to jest w sumie zawsze czas...smile
                  • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskopy dla ..Apre ;) 30.07.16, 17:36
                    Apre oby sierpień był pouczający, a i trochę mieczy w sypialni nie zaszkodzi!
    • aprepope Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 28.07.16, 21:04
      Aura miesiaca: IX. Eremita..poniewaz widze juz, ze wyciagnelam Ci az 2 Giermki i VII.Rydwan, wiec Eremita jako Aura miesiaca, to symbol odchodzenia od tego, czego juz nie chcesz w swoim zyciu - wczesniejszy sposob myslenia, stare znajomosci - to bedzie w tym miesiacu mialo okazje odchodzic, poniewaz dojrzewasz do pojscia inna, nowa droga.
      Nie wiem, czy nadal wybierasz sie w gory - Eremita wedruje, wiec pomysl na urlop w sierpniu to dobry wink

Partnerstwo/Seks: Giermek bulaw - w sierpniu okazje do goracych tancow w parze, bo to widac na tej karcie..pewno to wesele, lub jeszcze inna impreza. Ktos nowy i zainteresowany Twoimi walorami..kolokwialnie piszac napalenie, jak to w bulawach na ogol.. Szansa na namietna znajomosc, seks..mam nadzieje, ze jej nie zmarnujecie smile

Praca/Finanse: VII. Rydwan - duzo spraw i obowiazkow do zalatwienia, wykonania.. Pieniadze potrzebne w kazdej ilosci i zanim sie pojawia, to juz beda palace potrzeby. Nie kupuj w pospiechu, pod naciskiem, bo mozesz wydac wiecej, niz powinnas.

Rada na miesiac: Giermek mieczy: jestes inteligentna, blyskotliwa osoba i nie musisz tego udowadniac temu, czy tamtemu..wyluzuj, wez gleboki oddech i sie usmiechaj..i tak za kazdym razem, jak bedzie Cie cos irytowalo, stresowalo. Jesli nie warto, to nie walcz - odpusc.

Fajnego miesiaca Ci zycze! smile

http://thumbnails116.imagebam.com/49725/f9626b497243463.jpg
      • rrozsypana80 Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 28.07.16, 23:31
        Free popatrz z kasa marnie ale za to jaki fajny giermek buław Ci wychodzi... no ciekawe ciekawe co powiesz po tym weselu aaa i szansa na zamkniecie tematow karmicznych
        • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 14:32
          O wow dziękuję pięknie! Wieczorkiem się odniosę do rozkładu kiss
          • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 17:24
            A więc Apre jestem pod wrażeniem! Jak zobaczyłam Eremitę to mi się przekleństwo pod nosem wymskło ale Twoja interpretacja do mnie przemawia. Kilka dni temu mnie olśniło, gdy koleżanka szczerze powiedziała mi o tym jak widzi z boku moje relacje z facetami. Kobiety mnie uwielbiają, jak idę w nowe towarzystwo to od razu z reklamą 'poznacie Ankę ona jest nieziemsko fajna', bryluję, żartuję, muszę być w centrum, do facetów prosto z mostu, no kupa śmiechu. Tylko tak naprawdę wynika to z mojej samooceny i przymusu bycia lubianym, a przy takim zachowaniu interesują się mną tylko '1nki', bo żaden normalny facet by się ze mną nie związał. Nobla dałabym mojej koleżance żebym mogła! Tak więc namierzyłam problem i opracowuję plan wyjścia na prostą. Nie mówiąc o końcu znajomości z panem S. i moją najbliższą koleżanką, które mi nie służą.
            Partnerstwo - hmmm sama nie wiem co myśleć o tym giermku. Może będę sobie imprezować fajnie w sierpniu? Oby nie oznaczało to żadnego malołata w pobliżu tongue_out
            Praca/Finanse - finanse u mnie zawsze ok (tfu, tfu żeby nie wykrakać) ale okres wakacyjny to w mojej robocie tragedia - z językiem na brodzie sierpień się zapowiada, szczególnie że kilka dni urlopu będzie
            Rada jest bombowa - tak sobie właśnie mówię, że o mojej wartości nie świadczy to, co kto o mnie sądzi i czy ktoś mnie lubi.
            Dziękuję Ci za takie fajne karty, to będzie dobry miesiąc! Chętnie się odwdzięczę jakoś kiss
            • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 17:29
              Rozsypko obawiam się, że sprawę z moją osoba towarzyszącą już popsułam, jak zwykle pojechałam po bandzie. Postaram się zrehabilitować na tym weselu, lecz z tej mąki chleba nie będzie na pewno. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, przynajmniej coś zrozumiałam smile
              Zakończenie relacji karmicznych - podwójnie jestem na tak!
            • rrozsypana80 Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 18:25
              Nie jestes zupa pomidorowa, zeby Cie kazdy lubil Free wink
              • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 18:28
                Kto jest od wszystkiego, to jest do niczego!
            • aprepope Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 19:08
              Ja sie zdziwilam, jak zobaczylam Eremite, bo mi taka karta nie pasowala do Ciebie ogolnie, ale i pomyslalam, ze czas juz moze dojrzewa faktycznie do tej karty u Ciebie - ciekawa bylam, czy nie trafiona, czy to juz az tak powaznie..w finansach nie widze tego tak, ze marnie, ale szybciej wydasz, niz zarobisz - nie sadze, ze jest to karta w ktorej sie odlozy na koniec miesiaca jakas kwote - no chyba, ze nie bedziesz miec czasu wydawac, ale w energii Eremity, to sam pieniadz jako taki i tak nie jest celem..ale nie przeplacaj chocby z pospiechu..jesli tych dni urlopu nie jest pelen komplet, a tylko pare dni, to sama wiesz, jak sie moze zrealizowac Rydwan na prace - pot po pupie sie moze lac, ale oby nie az tak...a w karcie Eremity wbrew pozorom bywa i intensywna praca, bo Eremita potrafi sie dostosowac do roznych warunkow pracy, czasem trudniejszych, a nie, ze sobie tylko gdyba..to nie Wisielec.
              znasz mnie - pare caluskow i juz jestem ukontentowana wink no i we wrzesniu jakas weryfka, zebym sie mogla douczac..smile
              • aprepope Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 29.07.16, 19:13
                Spoko Free- zwiaze sie z Toba normalny facet, az Ci jeszcze bokiem wyjdzie wink
                • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 30.07.16, 08:00
                  Hyhy buziaki weekendowe kisskisskisskisskiss
      • free.hugs Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 25.08.16, 05:40
        Weryfikuję smile
        aura - eremita - dokładnie tak jak napisałaś odeszłam od niekorzystnych dla mnie relacji, przemyślałam sobie dużo czego chcę od miłości, przyjaźni, życia
        partnerstwo/sex - giermek buław - chyba najbardziej pasuje tu moje spore powodzenie u płci przeciwnej, miałam w sierpniu kilka ofert randek od kilku panów, ale też i wzajemny pociąg do pana którym jestem zainteresowana smile
        praca/finanse - rydwan - wydatków sporo, ale nie odczułam aż tak bardzo, za to w pracy nie wiadomo w co ręcę włożyć, ciągle coś nowego dochodzi do zrobienia....
        rada - giermek mieczy - wyluzowałam, ukoiłam nerwy i przestałam się przejmować wieloma rzeczami

Dziękuję Apre za wróżbę, bardzo trafna! kiss
        • aprepope Re: Sierpniowy Horoskop dla Free.hugs :) 25.08.16, 10:49
          Sierpien sie jeszcze nie skonczyl, wolala bym weryfikacje we wrzesniu, ale jak ok, to ok wink Mimo Aury Eremity, to przy Giermku bulaw na partnerstwo, to mialam nadzieje, ze nie tyle "pustelnia", co odejscie od pewnych zaszlosci... Bardzo prosze droga Free i dzieki za informacje. Powodzenia! smile
    • aprepope Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 28.07.16, 21:41
      Lilijova sie tu odezwalas, ale nie wiem, czy chcialas karty..wiec narazie pomijam - jak sie odezwiesz Lili do konca tygodnia i podpowiesz, czy to tylko bylo informacyjnie, to wylosuje w niedziele wink
      Jutro poznym wieczorem, lub najpozniej w sobote wstawie karty dla Donbas i Rozsypki, pozdrowionka smile
    • aprepope Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 29.07.16, 11:10
      Poki Tabulo jeszcze nie wyjechalas: wylosowalas mi na sprawy domowe po 15. sierpnia tez Cesarzowa..smile choc z jakiejs chyba mrocznej talii, bo tam Maga wzielam po tle niemal za Smierc..to akurat pieknie byla przedstawiona u Ciebie III. - czyli energia na sprawy domowe sie powtorzyla, fajnie.
      • tabularasa22 Re: Sierpniowe Horoskopy dla .. 29.07.16, 14:50
        to się cieszę smile oby cesarskim krokiem przemierzyć sierpień smile
    • aprepope Dla Donbas 30.07.16, 16:24
      Jedna karta z talii Tarot Magii Seksualnej sie mi zawieruszyla..ale zebyscie nie musialy czekac kolejny dzien, to uzylam w to miejsce Decamerona smile

http://thumbnails115.imagebam.com/49756/56a9ba497557728.jpg

Dla Ciebie niezwykle rycersko...a wiec:

Aura miesiaca: Rycerz bulaw..budzi sie w Tobie prawdziwy wojownik, lub zycie Cie w tym czasie samo porwie dosc mocno do gory, choc ladowanie winno byc tez bezpieczne..ognisty miesiac, moze byc sporo emocji, "palacych spraw", zadan do wykonania i koniecznosc dosc szybkiego reagowania i im sprostania..

Milosc/Partnerstwo: Rycerz monet..sytuacja dosc stabilna - jak fajna, to dalej taka, jesli niespecjalnie, to znaczacej zmiany narazie nie widze. Mozliwe, ze jest obok Ciebie jakis mezczyzna, dosc solidny, ale nie ma co liczyc na ogien i duzy romantyzm z jego strony.. Pomimo dosc "wyuzdanej" talii, to na tej karcie w sumie nic "zdroznego" sie nie dzieje wink Spora praktycznosc jak na dziedzine milosno-partnerska, co nie musi byc oczywiscie takim zlym czasem - moze byc wiecej zwracania uwagi na sprawy materialne, chocby dobre prezentowanie sie, a mniej faktycznej uczuciowosci i milosci. Moze w pracy masz kolege, ktory nawet nie wiesz, ze Cie podrywa? Ten Rycerz tak ma wink

Praca/Finanse: Ksiaze bulaw, odpowiednik Rycerza bulaw..Aura miesiaca moze sie wiazac wlasnie z ta dziedzina zycia - sprawy zwiazane z finansami, kwestie formalne i/lub bytowe, istotnymi dla Twojego dalszego zycia i rozwoju. Szukaj w tym okresie sojusznikow wsrod ludzi rowniez o dosc podobnym spojrzeniu na te kwestie, jak Ty, by nie gasily Twego zapalu i nie podcinaly Ci skrzydel.

Rada na sierpnien: 2 monet..pilnuj spraw formalnych, zeby Ci sie jakis dokument nie zawieruszyl, a jesli w jakiejs dziedzinie "trzymasz dwie sroki za ogon", to bedzie to od Ciebie wymagalo niezlego "rozkroku". Staraj sie zachowywac spokoj i wiedz, ze w spokoju sila - nie wpadaj w panike, jak sie kilka rzeczy zdarzy, lub zwali Ci na glowe na raz. Powodzenia! smile
      • donbas Re: Dla Donbas 22.08.16, 14:36
        Chociaz jeszcze miesiąc się nie skonczył ale mogę już pokusić się o wstępną weryfkę:
        Aura - rzeczywiście nazbierało się mnóstwo palących spraw, nie wiadomo gdzie palec włożyć ale daję radę choć zmęczenie mi już doskwiera. Parę spraw faktycznie wymagało błyskawicznej reakcji.Miesiąc jeszcze się nie skończył ale widzę, że do końca sprawy nie odpuszczą.
        Miłość - no cóz dziwny Pan w osobie Rycerza Monet ( z wątku o dziwnych Panach) się potwierdza. Zero uniesień, sama praktyczność, ale może w nawale w/w spraw to i dobrze. Noooo, nie wiem.
        Praca- jak aura tyle, że o sojusznikow trudno. ach ja samotny bialy żagiel, sobie okrętem, żeglarzem, wiatrem.
        Co do rady - to sie akurat sprawdza, siedzę, stoje i leżę w rozkroku. Ogarniam. dziś wpadlam w panikę ale moja karta rada na dziś to As mieczy, więc zaczęłam mysleć racjonalnie i jakoś sie uspokoiło.

Czekam na obiecany horoskop na wrzesień. Mam nadzieję , że będzie bosko!!!!
        • donbas Re: Dla Donbas 22.08.16, 14:38
          Co do rozkroku to nie jest to o czym myślicie. Ech.
          • aprepope Re: Dla Donbas 22.08.16, 17:37
            Dzieki za wstepna weryfikacje, Donbas - nie wiem, jak inni, ale ja o niczym nie mysle...no chyba tylko o tym, co tam ze SWIATEM i moim ascendentem, ale oczywiscie kiwi i budyn jest rownie istotny wink
            • aprepope Re: Dla Donbas 22.08.16, 17:39
              "Czekam na obiecany Horoskop" - no wlasnie Donbas, ja tez czekam na rzeczy obiecane...ale do konca miesiaca mamy obie czas...wink
              • donbas Re: Dla Donbas 23.08.16, 13:21
                O świecie to mnie nie opuszcza mysl o tym bo chcialabym napisac duzo i z sensem. To taka rozprawka filozoficzna ale nie wiem czy sie bedzie chciało komus czytac. Może. Co do asc/dsc to tez się zbieram ale caly czas w tym sierpniu to 5 bulaw mam i 8 buław i co tam jeszcze, więc nie mogę się zebrać do kart. jedynie co stawiam to karty dnia i to w łóżeczku calkiem późno.
                • aprepope Re: Dla Donbas 23.08.16, 13:51
                  Donbasku drogi, na dziwnych Panow postawilas i to dwoch, wiec nie bede Cie obciazac jeszcze moim Ascendentem - w Wadze smile
    • aprepope Dla Rozsypki (fotka) 30.07.16, 23:58
      Wrozba bedzie zinterpretowana jutro wieczorem.

http://thumbnails115.imagebam.com/49762/65a419497619322.jpg

• rrozsypana80 Re: Dla Rozsypki (fotka) 31.07.16, 00:11
        o jaaaa Apre ten straszny waz mnie przeraza i krol mieczy z rozlupana glowa mamma mia... wink
        • aprepope Re: Dla Rozsypki (fotka) 31.07.16, 00:19
          Ten straszny waz, to tylko Giermek monet, wiec nie boj zaby...a Krol mieczy nie ma rozlupanej glowy - robilam ze 20 zdjec, a wieczorem, przy lampie blaskowej, to zadne nie bylo udane, ale jutro Ci pstrykne tego Krola oddzielnie - przy nim jest waz, orzel, ryba i jakis stworek..wink Dobrej nocki!
          • rrozsypana80 Re: Dla Rozsypki (fotka) 31.07.16, 00:29
            a ja za boga chinskiego nie moglam sie dopatrzec co to ten waz straszny....
            No dobra poczekam na interpretacje wink jutro
    • aprepope Dla Rrozsypana80 31.07.16, 22:44
      Aura miesiaca: Giermek monet:miesiac pracy w skupieniu, rzetelnej, nie "po lebkach". Mozliwe mniejsze, lub ciut wieksze inwestycje srodku i/lub zaangazowania w sprawy, lub rzeczy, ktore maja jakis czas posluzyc, lub wydac konkretne owoce za pewien czas. Sporo obowiazkow, spraw do zalatwienia - taki pracujacy miesiac.
      Moze tez symbolizowac dziecko, ktore wymaga uwagi w sensie, ze trzeba nad nim czuwac w skupieniu, bo moze cos konkretnego broic probujac "w praktyce" poznawac swiat.

Milosc/Relacje: 9 kielichow..co prawda kielichy, ale mimo, iz partnerzy w miare tam gdzies blisko siebie pod wzgledem fizycznym/odleglosci, to dystans emocjonalny..Pewne zamkniecie partnerow na siebie, bo raz, ze 9 kielichow (ogolnie przyjemna, ale akurat do tego tanga, to trzeba dwojga), a dwa, to jak na te dziedzine, to w niej cieplej wiezi z partnerem nie widze i emocjonalnie "kazdy sobie rzepke skrobie". W tej talii wyrazna "roznica" - czarnowlosa kobieta, a partner z siwa broda, a jego wzrok jej "nie dotyka" - emocjonalny egoizm, roznica temperamentow, brak otwarcia na druga osobe, niechec do dzielenia sie z partnerem swym emocjonalnym bogactwem, ale i spokoj... Niewiele tzw. "akcji" - moze caly taki miesiac, lub tylko czesc? Zobaczymy przy weryfce, jak dostane, bo to delikatna sfera, wiec nie musze dostac wink

Praca: As bulaw..karta startu w nowy miesiac w pracy. Niezla, bo jest w niej zapal - jak nam sie nie chce, to sie bedzie musialo zachciec..mozliwe nowe obowiazki, lub jakas nowa sytuacja w miejscu pracy. Bulawa, wiec nudno i spokojnie, to nie bedzie.. Mozliwe momenty lekkiego szoku w sensie zdumienia, lub zaskoczenia jakas sprawa, sytuacja.

Karta-rada: Krol mieczy: zdystansowac sie, nie goraczkowac emocjonalnie. Poukladac sobie czysto intelektualnie swoje sprawy i nie podejmowac dzialan bez uprzedniego ich przedyskutowania, rozwazenia. Starac zachowywac sie dojrzale i racjonalnie w tym czasie, by bylo mozliwe dojscie do jakichs konkretnych wnioskow i wyciagniecie z nich potem ewentualnych konsekwencji. Nie narazac sie szefowi, zwierzchnikowi, czy komus tam, kto ma wladze, ale i samemu w miare mozliwosci nie pozwalac sobie "w kasze dmuchac".

Eee, nie tragiczne te Twoje karty - to chyba dobrze? smile Moze wykorzystaj te energie 9 kielichow i Krola mieczy do nabrania dystansu do pewnych spraw, nabrania wiekszego obiektywizmu i dania sobie czasu na spokojne przemyslenia.

Korzystnego miesiaca zycze!
      • rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypana80 31.07.16, 23:40

Ten as bulawiany w pracy wskazuje na goracy start. I to na bank sie spelni. Chyba suma sumarum nie jest zle. Aha a ta 9 bulaw to chyba na moja relacje z mezem jest. Takie mam odczucie. Z durnym co jak co nie ma roznicy ani wieku ani temperamentow. Biorac pod uwage moj plan na zostanie przy mezu to by sie zgadzalo. Niby blisko ale emocjonalnie daleko. Nie wiem, gdzie skierowane mysli mojego slubnego beda ale ja pewnie bede emocjonalnie jeszcze bardziej przy durnym niz nim. Byc moze moj maz tez ma cos na boku a ja nie znalazlam bo nie staralam sie znalezc. Ale w sumie stabilnie. Ten krol mieczy uffff dystans, dystans i dystans. Ogolnie uklad nie jest zly. Dzieki Aprunia
        • aprepope Re: Dla Rrozsypana80 01.08.16, 11:24
          Rozsypana, to nie 9 bulaw, a 9 kielichow. Tez tak mysle - osoba w 9 kielichow jest/siedzi u siebie, to takie zasiedzenie, ale mimo wszystko 1 karta, to malo - nie tylko w sensie na relacje, ale i do Asa mozna bylo dociagnac, ale jest juz, jak jest. Bardzo prosze, powodzenia!
          • rrozsypana80 Re: Dla Rrozsypana80 01.08.16, 11:34
            Tak kielichow mea culpa wink
            Zasiedzenie to jest to wink
            Narazie mysle pracowo. Oj dzieje sie. Relacje zostawiam do rozwiązania na potem albo niech sie samo rozwiazuje.
    • aprepope Udanego miesiaca! 01.08.16, 11:28
      Zycze sobie i Wam Wszystkim udanego miesiaca! smile

We wrzesniu bede prosic Donbas, Free i Rozsypana o weryfikacje - wrozba pobiezna, tylko na Nick, ale chociaz tak ogolnie prosze nie zapomniec o weryfce..smile

Powodzenia!!!

Aprepope
    • aprepope Weryfikacja (Aprepope) 01.09.16, 23:08
      Mnie sie to i owo spelnilo - niestety i stety wink

Aura miesiaca: 7 bulaw (talia Circle of life)
      Tego to juz nawet komentowac nie potrzeba...uczuciowo, miekko i dostepnie, to ze mna nie bylo, ojjj nie bylo.... Bronilam tego swego terytorium caluuutki miesiac - ufff wink

Partnerstwo/Seks: 8 mieczy (talia Tarot Magii Seksualnej)
      Jak zobaczylam te karte, to pomyslalam, ze to niemozliwe...a jednak sad Mialam wrazenie, ze maz mnie glownie ogranicza, milosc mnie ogranicza, na seks rzadko bywalam w nastroju, a przy tej aurze 7 bulaw, to milosc, partnerstwo, seks, to jak jakies (niemal) kajdany. Postawilam sprawe jasno, ze nie jestem w nastroju milosnym i wole poczytac, niz sie przytulic. Na szczescie przed koncem miesiaca uwolnilam sie z tej energii i sie zakochuje(my) na nowo i to w sobie smile Jak to napisala Free: czasem i miecze potrzebne, nawet osiem ich wink

Dom/Finanse: III. Cesarzowa
      Jakos tak sie rzadze w domu, ze i wilk zawsze syty...i owca nadal cala...smile

Rada na m-c: 7 mieczy
      Staralam sie posluchac tej rady i w polaczeniu z 7 bulaw z Aury miesiaca, to asertywnosc staje sie powoli moim drugim imieniem..wink

Rrozsypana, nie zapomnij i Ty w tym miesiacu napisac mi jakas chocby skrocona weryfke Twego powierzchownego Horoskopu smile
      • rrozsypana80 Re: Weryfikacja (Aprepope) 02.09.16, 08:04
        Weryfikacja:
        Giermek monet jako aura miesiaca hmm sama nie wiem jak to zweryfikować. Miesiac w sumie nie wyroznial sie zbyt mocno od innych. Poza weselem i wyjsciem z mezem do kina to zadnych fajerwerków, wiekszych wydatkow ani niespodzianek.
        Relacje 9 kielichow. No coz w domu spokoj troszke bardziej milo niz zwykle ale widac ze kazde sobie rzepke skrobie. Relacja z durnym w zasadzie caly sierpien prawie zastoj w ogole jej nie ma burza z piorunami pod koniec miesiaca i ostatecznie zgoda w ostatnim tygodniu.
        Praca as bulaw kompletnie nie wiem gdzie ten zapal bo zawodowo jestem od jakiegos czasu.wypalona i właśnie zapalu mi brak. Ten miesiac ani latwy ani trudny taki nijaki i nieodstajacy od innych. Oprocz malego spiecia z kolezanka na poczatku i nie wywolania wojny jak znalazlam jej blad ( wcale nie szukalam sam przyszedl jak to sie mowi karma wraca)
        Rada krol mieczy. Posluchalam. Miesiac poza paroma dniami nie byl pod znakiem emocji. Bylam raczej zdystansowana.Ladnie wyprowadzilam na prosta pare spraw, w ktorych emocje by mi przeszkadzaly.
        • aprepope Re: Weryfikacja (Aprepope) 02.09.16, 12:10
          bo i Giermek monet nie zapowiadal, ze bedzie sie miesiac zbytnio wyroznial od innych miesiecy, czy nie zapowiadal wielkich fajerwerkow. Dziekuje bardzo za szczegolowa weryfikacje i zycze powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka