04.09.16, 16:51
Wersja Donbas: 7 monet inaczej do mnie "przemawia" niz to jest wszędzie opisane. Dla mnie to nie karta czekania czy zastoju. Za ch...rę nie mogę sie przemoc aby ja tak odbierac. Ona dla mnie oznacza spokój, zadowolenie i dobrobyt. Osiągnięcie blogiego stanu. koniec problemow, fajny dzień itd. Żadnego czekania!

Ja nie mam doswiadczenia z ta karta ale ciekawa jestem jak do Was przemawia
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: 7 monet 04.09.16, 19:38
      I ja nie mam duzego doswiadczenia,ale ..hop siup i prosze, 7Monet istne pomieszanie z poplataniem, no widac co autor, to definicja. Rrozsypko Pati rowniez podaj cos innego, wg. niej to symbol zysku z owocow wlasnej pracy, oraz stopniowy rozwoj osobisty /cokolwiek to znaczy/ i jest cos ciekawego!! wg. niej ten sukces pytajacy zadziecza wczesniejszym wlasnym dobrym uczynkom,..no i masz babo placek, bo mi tak szczerze mowiac jesli tak jak przed chwila trzymam sama w reku, to nie kojarzy sie z niczym,pustka powietrze i to doslownie,ale jest cos ciekawego czuje wyrazny gorzki smak piolunu.
      • rrozsypana80 Re: 7 monet 04.09.16, 19:52
        O prosze. Czyli to co mowi Pati to prawie toczka w toczke odczucia Donbas. A mnie sie wydaje, ze.jak.to.najpierw efekt pracy 7 a potem sama praca 8? No nie moze byc... i ten Twoj gorzki smak piolunu... myslisz, ze jest jakies przeklamanie w tej 7?
        • adoptowany Re: 7 monet 04.09.16, 20:28
          wiesz, z tego co pamietam z tych moich smakowo-zapachowych doznan, to tak jak i w poprzednich przypadkach najczesciej bywalo,bedzie to raczej osobisty przekaz dla mnie, czyli..wyjdzie mi gorzki /piolun/ owoc mojej pracy,za powodzenie i dobre efekty finansowe, przyplace jakims nieszczesciem /?/
          • rrozsypana80 Re: 7 monet 04.09.16, 20:34
            Albo zmęczeniem po prostu....
            • adoptowany Re: 7 monet 04.09.16, 20:42
              albo zmeczeniem, w kazdym razie tak czy siak, cena jest.
              • rrozsypana80 Re: 7 monet 04.09.16, 21:07
                Czyli u Ciebie 7 monet to sukces przyplacony spora cena
                • adoptowany Re: 7 monet 04.09.16, 21:09
                  na dzien dzisiejszy, jak widac zdecydowanie tak, niestety
    • karoll3k Re: 7 monet 04.09.16, 21:10
      Kladac nacisk na 7, trzeba wziac pod uwage tzw sile wyzsza. Niektore sprawy sa niezalezne od nas, nie mamy na nie wiekszego wplywu, pozostaje wiec zaufanie i cierpliwosc. Np chce miec paszport, potrzebuje go tu i teraz, lecz jedyne co moge zrobic obecnie to zlozyc stosowny wniosek i liczyc na szybkie zalatwienie dokumentu w urzedzie. Spokoj sie zgadza, to takie przeslanie karty by go zachowac, nie denerwowac sie bo wszystko jest na dobrej drodze i kwestia czasu jest pojawienie sie finalnego efektu.
      • karoll3k Re: 7 monet 04.09.16, 21:13
        Dodam ze kolejna, 8 to nie tyle praca nad czyms, a bardziej uplynnienie biznesu, rozkrecenie go, pieniadz ktory robi pieniadz (8 to petla, przeplyw energii) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka