02.03.18, 13:33
Partnerski - co można powiedzieć o pewnej znajomości w najbliższym czasie (do dwóch tygodni):
Ona
1. Co wnosi do znajomości - GIERMEK DENARÓW
2. Jej postawa wobec partnera - KOŁO FORTUNY
3. Jej uczucia - 2 MIECZY
4. Jej myśli - 5 DENARÓW
On
1. Co wnosi do znajomości - 2 BUŁAW
2. Jego postawa wobec partnera - SPRAWIEDLIWOŚĆ
3. Jego uczucia - 6 DENARÓW
4. Jego myśli - RYCERZ BUŁAW
Wspólna energia relacji teraz - 2 KIELICHY
PRZYSZŁOŚĆ RELACJI - 5 MIECZY
(tylko zastanawiam się, czy potrzebne było to pytanie o przyszłość relacji, skoro pytam właściwie o najbliższą przyszłość)..
Obserwuj wątek
    • monkaaa85 Re: ROZKŁAD 02.03.18, 13:59
      Pani jest osobą konkretną, nie rzuca słów na wiatr, bardziej stawia na czyny niż słowa, chce powoli zacieśniać znajomość. Myślę, że wnosi taką stałość, wierność i lojalność, tylko w poważne związki chce się angażować. Wobec partnera zachowuje się zmiennie - raz jej zależy, raz myśli że to "nic poważnego" albo ma jakiś natłok myśli, czy ogólnie zmienną postawę. Może też po prostu "zdaje się na los". Miecze w uczuciach to takie wycofanie pani, niepewność wobec tej znajomości, boi się podjąć jakąkolwiek decyzję. W myślach oj oj słabo.. taka samotność i poczucie beznadziei. Pan do znajomości wnosi niezdecydowanie pewne, taką bierność i chyba się bardziej przygląda niż działa. Ta 2 buław w talii złotego brzasku to taka dla mnie bardziej "hej tu jestem, zauważ mnie", ale to może tylko takie moje wrażenie. Postawa hmm chyba taka bardziej oceniająca, pan raczej z tych kalkulujących, kierujących się rozumem niż uczuciem, co potwierdzałyby te denary - co mi dasz, to ja dam tobie smile rycerz buław dla mnie to jakaś inicjatywa, chęć zdobycia. Jakiegoś ruchu można się po nim spodziewać. Nie są parą, nie są to też początki znajomości, taka przerywana znajomość, raz bliżej raz dalej wink 2 kielichy mogłyby oznaczać, że obydwoje dążą do pogodzenia się, porozumienia? A 5 mieczy, że znowu się pokłócą i poobrażają albo jedno z nich się obrazi..
    • liu.jo Re: ROZKŁAD 04.03.18, 03:38
      Czy jest w ogóle sens stawiać karty na tak krótki czas? Chyba że zależy to od częstotliwości z jaką się spotykają i etapu znajomości. Te 5tki (denarow i mieczy) wskazywałyby, że kobieta poczuje się zlekceważona, nie będzie podejmowała żadnych kroków, zero inicjatywy, ma poczucie kryzysu i chyba wypalenia tej znajomości a partner z kolei da z siebie tyle ile dostanie w zamian, więc jak dostanie nic to i nic odda i stąd te 5 mieczy, wzajemny brak kontaktu i milczenie.
      • monkaaa85 Re: ROZKŁAD 04.03.18, 21:25
        Pan pracuje za granicą, co 1.5 miesiąca jakoś przyjeżdża do Polski na 2 tygodnie stąd pytanie jak się zachowa przez czas pobytu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka