Dodaj do ulubionych

Przekazy od kosmitow :)

30.08.07, 08:21
W watku o wegetarianizmie Agnitum nawiazal do channelingowych przekazow
od cywilizacji z innych planet. Ja kilka lat temu spotkalam sie z ksiazka
Barbary Marciniak i przekazami z Plejad. Ostatnio rowniez z Kasjopei (przekazy
Laury Knight Jadczyk). Co sadzicie o tych przekazach (pyt do tych, ktorzy sie
z nimi zetkneli)? Wyglada to wszystko raczej niewesolo.
Obserwuj wątek
    • agnitum Re: Przekazy od kosmitow :) 30.08.07, 08:26
      Naturalne jest, że ziemska cywilizacja nie jest jedyną smile ani nie jest centrum
      wszechświata. Różnorodność życia na ziemi wskazuje potężną możliwość istnienia
      takiego "zoo" poza ziemią.
      Zresztą z tego co się orientuje naukowe prawdopodobieństwo że nie jesteśmy sami
      jest bardzo duże.

Wracając do tematu. W czym Ci się wydaje, że nie będzie wesoło?

Bo mi raczej te przekazy układają się w logiczną całość razem z tym co wiemy o
      tym co się dzieje na ziemi. Razem z przekazami: Majów (i Azteków), Dogonów,
      Egipcjan, pochodzących z terenów dzisiejszych Iranu/Iraku (nazwa wyleciała mi z
      głowy).

smile
      Agnitum
      • erzulie27 Re: Przekazy od kosmitow :) 30.08.07, 09:47
        Nie jest wesolo, gdyz nie wszystkie obce cywilizacje sa pozytywnie do nas
        nastawione. Szczegolnie, gdy wezmiemy pod uwage fakt, ze technologicznie stoja
        wyzej od nas.

Poza tym ta historia z manipulacja ludzkim DNA...Przyslugi nam raczej tym nie
        wyrzadzili...
        • agnitum Re: Przekazy od kosmitow :) 30.08.07, 10:49
          No, rozumiem Cie.
          Ale z tego co pamiętam pozytywnie nastawione do nas pochodzą z VI gęstości.
          (Szósta gęstość, to już są zbiorowe intelekty, Tam zanikają wszelkie atrybuty
          fizyczności)

Z tego też powodu tak duże zamieszanie na płaszczyźnie fizycznej naszego świata.
          Za wiele istot obawia się że je wkrótce ujrzymy... a ich poplecznicy ludzcy tez
          z tego powodu dostają biegunki smile

Co do DNA. Wg. wingmakers jesteśmy bardzo poważnie faktycznie obcięci co do
          ilości chromosomów. Nie mówiąc o modyfikacji "nie używania" reszty mózgu.

Ale będzie dobrze. Wkrótce napiszę coś co próbuję połączyć w jedną całość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka