niebieski_patyk 01.12.08, 21:44 Witam szukam osoby albo literatury, która szczegółowo wyjaśnia konkretną analizę. Analizę mam i wyszły dość wysokie wyniki, a dodam że to pierwszy krok w rozwoju duchowym i nie wiem co dalej... Czy możecie mi dać jakieś wskazówki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarvedui Re: Analiza psychometryczna 01.12.08, 22:54 dlaczego mi sie wydaje, że opisujesz "analizę" jak wynik jakichś badań przeprowadzonych przez osobę trzecią,albo jak wyniki badania krwi? z tego co mi wiadomo, to coś zgoła odmiennego, chociaż czytałem tylko Longa i jeszcze jakąś książkę(gdzieś mi zaginęła obecnie) na ten temat. co rozumiesz przez "analizę psychometryczną"? Odpowiedz Link
niebieski_patyk Re: Analiza psychometryczna 01.12.08, 23:18 annaatras.com/# www.psychometria.pl/download/ebooks/Wszystko_co_powinienes_wiedziec_o_analizie-rozwoju%20_duchowego.pdf Odpowiedz Link
aarvedui Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 05:42 strasznie to jakieś egalitarne. analiza psychometryczna o jakiej wiem, to odczyt informacji z przedmiotów i miejsc na zasadzie intuicyjnej. zakłada,że przedmioty i miejsca, mają coś w rodzaju ciała astralnego, z którego można odczytać informację np z wykorzystaniem wahadełka. nic o żadnych stopniach ERM i określania obciążenia karmą nic mi nie było wiadomo - jak widać ktoś próbował wykorzystać metodę do ludzi. jednak nazwa odnosi się do szerszego pojęcia a nie tylko do analizy karmicznej. myślę,że w analizie przedmiotów i miejsc jest większe prawdopodobieństwo weryfikacji analizy. natomiast karma, rozwój czy inne takie są wyjątkowo podatne na stosowanie przez profesjonalnych ezoterycznych wciskaczy kitu i wyłudzaczy pieniędzy. dixit Odpowiedz Link
agnitum Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 08:34 Szkoda czasu Ps Sam kiedyś to robiłem w pieleszczach Cudownego, nawet Leszek mnie chwalił... Dziś nie chciałbym spotkać się z tymi, którym to zrobiłem; byłoby mi głupio Agnitum Odpowiedz Link
marian770 Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 12:00 podobno nasz guru Leszek sobie wywahadełkował że w swojej 36 stopniowej skali rozwoju duchowego ( gdzie 36 to pełne oświecenie ) wyszło mu 35. ja proponuje wstawić 36 stopniową skalę zadufania i dowartościowywania się - LŻ spewnością tutaj będzie przodował. jest jedna wartościowa rzecz w tych badaniach ( oprócz oczywiście poprawy samopoczucia - wysoki stopień rozwoju duchowego z tego co mi wiadomo wychodzi prawie każdemu )- rozwój mocy urzeczywistnienia- czyli ile musimy się napracować pracując daną metodą - afirmacje, medytacje, modlitwy, wizualizacje itd. warto się skupić skupić na tej metodzie w której mamy najwyższy współczynnik Odpowiedz Link
asaofetida Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 13:40 kiedys tez mi to pan Leszek Zadlo zrobil...ale uwazam , ze jest to bezwartosciowe Odpowiedz Link
agnitum Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 18:38 Marian zauważ, że Jezus wg. LŻ ma 33 czy 34 jakoś tak. Także LŻ przerósł Jezusa! Tym samym czy możesz oficjalnie uznać Go za Oświeconego? Czy mamy zacząć czcić LŻ? Agnitum Odpowiedz Link
asaofetida Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 20:25 pan Leszek jest zwyklym czlowiekiem...z duzym ego...tak jak wiekszosc na tym forum...duze ego i ocenianie czegos czego sie dobrze nie zna Odpowiedz Link
motyvvacja Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 21:11 asaftetida kochana -ale nie mozesz teraz oceniac naszych duzych Egg Odpowiedz Link
szizumami Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 22:12 hi,hi motywacjo--masz eggs jakieś----MUTANTKA! Odpowiedz Link
szizumami Re: Analiza psychometryczna 02.12.08, 23:44 ba... co w mowie... wybujałe,tzn wyposzczone babskie egg Odpowiedz Link
asaofetida Re: Analiza psychometryczna 03.12.08, 10:46 ja tez mam duze ego...ale to nic ...taki etap rozwoju Odpowiedz Link
motyvvacja Re: Analiza psychometryczna 03.12.08, 10:58 asaofetida napisała: > ja tez mam duze ego...ale to nic ...taki etap rozwoju a dlaczego chcesz sie rozwijac? Odpowiedz Link
motyvvacja Re: Analiza psychometryczna 03.12.08, 15:18 Dziewczyny rozplywam sie przy tym wy tez tak macie? www.youtube.com/watch?v=rdzFV-CGBG4 Odpowiedz Link
szizumami Re: Analiza psychometryczna 03.12.08, 21:01 niebanalny-ładny utwór [tylko ciut mniej tego bajirorego wibrowania w jedym momencie] unikam takich tkliwych żeby sie nie rozkładac n łopatkii i nie wyc do poduszki Odpowiedz Link
motyvvacja Re: Analiza psychometryczna 04.12.08, 14:44 ma lopatki to ja sie rozkladam przy tej www.youtube.com/watch?v=kK11Acg6O6Q Odpowiedz Link
marian770 Re: Analiza psychometryczna 04.12.08, 15:16 Pani Walewska ma b. energetyczny głos Odpowiedz Link
szizumami Re: Analiza psychometryczna 04.12.08, 21:38 jesli idzie o potege głosu--to ja uwielbiam "ave maria" w wykonaniu np celine dion albo jenniffer rush[dzieci mi mówia -"jak ja moge tego wrzasku słuchac!" Odpowiedz Link