Dodaj do ulubionych

Chciała żem o cuś się spytać

01.04.06, 19:03
Dzień dobry!
Ja nie wiem czy Państwo mnie pamienta,ale pisałam jusz na tym ekranie tutej
kiedyś z kąputera tej pani co u niej kiedyś spszątałam w sprawie Menszczyzny
do Turcj. Tera to i ja mam kąputer w domu,bo Mąż tej pani, co u niejsprzątam,
ale nie tej co teraz,ale tej co mi tą co teraz u niej jestem kiedyś naraiła
to mnie po wszystkim zapytał czy ja chce jego stary kąputer wziąść, no to żem
wzieła bo dla dziecka-córki do nauki tesz się nada, a poza tym dobry on Pan
był i wcale mnie z nim tak najgorzej nie było,chociasz zpoczątku za bardzo
przy pani mnie za cycki chciał łapać,tom się bała że mnie wkońcu pani oddali.
Jestem więc teraz u takiej nowej pani,bo już u tej pierszej spżątać mi nie
szło po tym jak się z jej mężem zadałam i takie pytanie do państwa mam.
Bo jakżem myła u tej nowej pani szafki to ona gdzieś wychodziła i sie bardzo
śpieszyła. POwiedziała że sie musi pszebrać, a przy takich jak ja to wiadomo,
że sie państwo nie wstydzi, więc dalej łachy z siebie zrucać aże ino została w
samych takich jagby majtkach ze sznurków. W pasie to ino taką jedną nitke
miała jak sznurek do wieszania bielizny, z przodu to prawie nic, a druga taka
nitka to jej z przedziałka w tyłku wychodziła. I wszystko to takie czerwone i
błyszczące jak jak wsypa na pieżyne. To ja sie pytam czy porządna mężatka może
tak chodzić. Bo moje dziecko-córka, ta co się nie upilnowała i Mnietek, ten
niby pasierb wujenki Zdechlikowej jej bżuch zrobił i tera sama dzieciaka howa
to mnie dzisiej powiedziała,że na jakieś dysko chłopaki ją ciągno i że niby ja
mam jej takie majtki na szydełku upleść bo modne. Oni na to mówio strynki, czy
jakoś tak. I dzieciaka mam jej pilnować też jak ona pójdzie na te tańce.
No i ja już głupia jestem,bo nie wiem na co jej takie frymuśne majtki jak i
tak jeich pod spudnico nie widać,a w spodniach to wcale. I czy to wogule jest
praktyczne w takich sznurkach latać co w tyłek włażo?
MOże niektóre panie też tu c€rki majo to niech mi powiedzo, czy bynajmniej nie
jest to obraza boska w czemś takim na dysko z chłopakami iść i wogule chodzić?
Bo ona już mnie tu szydełko przyniesła i muline takom złotą com nią ornat dla
proboszcza chaftowała i grozi,że jak jej tych stryngów nie zrobie to pójdzie
bez żadnych. A to przecie matka dziecku i się nie godzi.
Co ja mam robić?
Dziękuję za odpis zgóry
Karasek Genowefa
Obserwuj wątek
    • 3gatunek Re: Chciała żem o cuś się spytać 01.04.06, 22:43
      Dobra kobieto.
      Jak wskazują statystyki, przecietna ilosc zapalen pecherza, zwiekszyla sie per saldo w stosunku do lat ubieglych, od momentu wymyslenia majtek z linii string wielokrotnie. Równiez ciąża pozamażeńska zdarza sie o wiele czesciej niz w XIX w i pozniej, ale to - jak wskazaly badania - wplyw nieodpowiedniego wychowania dzieci, telewizji i spadajacego wplywu kleru rzymsko-katolickiego na młodzież.
      A jak juz jestesmy przy tej instytucji - nie uwazam za wskazane uzycie tego wlasnei konkretnego materialu na sprokurowanie rzeczy tak bliskiej cialu jak rzeczone stringi.
      Pani Genowefo, polubilem pania bardzo, chcialbym w tym miejscu powiedziec, ze lubie kobiety konkretne, nowoczesne i bezpruderyjne. Jak juz pani zrobi te majtki dla corki, prosze je przymierzyc, zrobic zdjecie i przyslac mi na adres ra2004@o2.pl
      Co do szczegolow mozemy je uzgodnic pod nr 6745735
      • filomena1 oba swietne! 01.04.06, 23:08
        hahaha! dawno sie tak nie obsmialam! Genovefa i 3 gatunek ! brawo!
        • gienia.karasek Re: oba swietne! 01.04.06, 23:34
          Szanowny Panie Gatunek!
          Ja bardzo przepraszam że odrazu nie odpisałam, ale ta lebiega poszla jednak na
          te dysko a ja musiała żem tego jej dzieciaka usypiać bo się darł za matko jak
          opętany. A potem żem szukała w kąputrze jej zdjęcia coby dla Pana je pokazać.
          Nieznalazłam pszodem,ale tylko w takich stryngach co je kiedyś od kolezanki tej
          Andżeli latawicy porzyczyła jak szła się spodkać z tym Cześkiem co ją kiedyś
          polonezem woził,ale potem już nie, bo go zamkli.
          Może ona i by się Panu GAtunek nadała jak bym jeszcze znalazła ją z przodu i
          pokazała.
          Do Pani Filumeny chciałam zapytać czy ta Pani pszypadkiem córki nie ma bo może
          by mi ta Pani coś doradziła do tej mojej latawicy? Kobita kobicie zawsze coś
          doradzić umi,chyba że to taka kobita jak ta co popszednio u niej sprzątałam. Ale
          ona nawet z cycków nie kobita bo płaska jak deska do prasowania i sucha taka to
          i nie dziwne, że jej Mąż sie ze mną zadał.
          Ja tu Panu Gatunek moją córkę od tyłu narazie pokarzę
          www.picfury.com/8/mojacorka-1-link.html
          Jak się Panu nada to zadwonię na ten numer co Pan podał

Gienia K.
          • 3gatunek Gieniu... 01.04.06, 23:56
            Gieniu...
            Znajdujac corke Pani tak interesującą, jakzesz Pani być musi fascynujaca w swej postaci ! ! !
            Za chwilę odpowiem Pani na list, który otrzymałem na podany adres. Wyśle Ci moje zdjęcia i po nich ocenisz mą nieublagana urode i intelekt, ktorymi zamierzam Cie, Gieniu , uwiesc przed oltarz. A corke Twa razem, wspolnie wychowamamy po chrzescijansku i jezeli juz stringi to tylko moherowe.
            Caluje Twe odurzające ciałko i czekam z utęsknieniem na telefon.
            • 3gatunek Re: Gieniu... 02.04.06, 01:12
              Dziekuje Gieniu za ta szybka odpowiedz i zdjecie:
              www.picfury.com/8/Gienia-1.html
              Podziele sie z nim calym swiatem, chcac by wiedzial, ze nie tylko te wieszaki z TV moga byc dostojne i piekne na swych dlugich patykach i ze swiomi wstawkami silikonowymi tu i owdzie.
              Juz do Ciebie biegne. Juz rwe sie do czynu... czekaj. Nie zamykaj drzwi. Juz nadchodze... Ukochana - juz jestem...
              • nokata Re: Gieniu... 02.04.06, 01:22
                wiesz co, gatunek?

jestes prima-sort.

Gdyby nie Twa milosc czysta jak woda z wodociagow na Targowej,
                to bym Cie uwiodla.

A tak to bede Cie kochala za Twe serce z miesni gladkich zbudowane
                jedynie w milczeniu cala Stara Kostyczna Nokata
                i wojne o Twe serce temu wsiowemu koltunowi wypowiadam...

No bo jak nie kochac takiego krysztala????

Tristan z Izolda beda mogli nam skoczyc na warstat,
                Romeo i Julia przescieradla moga nam rozscielac,
                Abelard i Heloiza po flashkie latac,
                Pertarca i Laura (o Filonie nie wspomne) na warstat skoczyc,
                a Dante i Beatrice cukru-pudru przez slomke nadmuchac.
                Przy czym Michorowskiego i Rudeckiej miejsce jest na drzewie
                • nokata Re: Gieniu... 02.04.06, 01:25
                  poprawka:

Tristan z Izolda beda mogli nam to co oni majstrowi
              • gienia.karasek Re: Gieniu... 02.04.06, 01:27
                Trochu się wstydziłam Panu Gatunek to zdjęcie wysłać,że mnie zobaczy na tym
                ekranie ta Pani co u niej dziecka pilnowałam albo Mąż tej co u niej sprzątałam
                któren mnie nauczył jak te imajle wysyłać. Ale i Pan nie powiem postawny
                Menszczyna jest i jeśli stanu wolnego i katolik to bym mogła nawet być
                zainteresowana. Ta latawica moja córka jeszcze z tego dysko nie pszylazła już
                sama nie wiem co z nią robić więc przydała by się jaka męska ręka na ten jej
                goły tyłek bo mnie już moje opadajo. Ta Mariola co do niej poszedł ten któren
                mojej córce bżucha zrobił to też taki wieszak jak Pan pisze z telewizji. Ale my
                z córkom to raczej korpulętne jesteśmy.
                I nie oglądaj się Pan za tą Panią Nokatą,bo ona stara i koścista jest. Tak sama
                o sobie pisała a ja czytała żem to na tym ekranie na własne oczy.
                • 3gatunek Re: Gieniu... 02.04.06, 20:11
                  Gieniu...
                  Uczucie me nieustajace rozpiera mnie i spac nie daje. Ah... - gdybyż to było takie inne, nienowoczesne, gdybyż cofnęło się do stanu sprzed roku 1995, gdzie nie znano jeszcze tel. komorkowych... Gieniu.... otrzymalem telefon... Praca w Turcji... bedę dyrektorem...
                  Niestety - to dziki kraj i nieurodzajny, pełno tam turków i krów, ale nie ma zasięgu, zatem mowie do widzenia nie podajac numeru telefonu. Ale wroce ... czekaj.
                  Twoj na zawsze, 3gatunek
                  • gienia.karasek Re: Gieniu... 02.04.06, 21:51
                    W.P. Panie Gatunek!!!
                    Tak poprawdzie to ja nie wiem jaki Panu odpis napisać. Nobo teraz jak Pan za
                    derektora wielkiego w tej Turci będzie to gdzie mnie prostej kobicie do Pana
                    Gatunka.
                    Ino takiem sobie pomyślała,że może to tak się Panu odwidziało jak Pan Gatunek tą
                    moją curke latawice zobaczył w tych jej stryngach,a może to ja na tym zdjęciu co
                    mnie zrobili jak żeśmy z kołem gospodyń wiejskich do powiatu na występy
                    pojechały nie w guście Pana Gatunek jestem?
                    W Turcj to ja byłam z rok temu nazad z somsiadką jakem konkurs "Twoje Imperjum"
                    wygrała i dali mnie wycieczkę i samolot.Ładnie tam nie powiem w sklepach złota
                    aże w głowie się kołuje to będzie miał Pan Gatunek co kupować jak se Pan Gatunek
                    jaką derektorową przy grucha.
                    Jakbym ja jednak sie Panu Gatunek nadała to mogłabym z Panem do tej Turci się
                    zabrać.Ugotowała bym pożądnie nie tylko te baby z barana co tam te turki jedzo i
                    śmierdzo potem jak kozi bobek,ale mielonych bym nakręciła,klusków czy pieroguw
                    nalepiła czy co by tam Pan Gatunek lubiał. A i oprała bym i pospszątała też,bo
                    wiadomo że taki ważny dyrechtor w okularach to i czysto musi mieć.
                    To niech się Pan GAtunek jeszcze może namyśli a ja czekam na imajla od Pana.
                    Genowefa K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka