fedorczyk4 08.01.07, 22:21 Twoja prosba jest dla mnie rozkazem. Wklejone, ale to nic szczegolnego zuma zumarum, jak mowil stolarz mojej Maci) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omeri Re: Fed 08.01.07, 22:55 Podziwiam odwagę robienia zdjęć w takim miejscu. Transparent "Wielgi wstyd" i Madonna pod parasolem. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Fed 08.01.07, 23:05 To nie ma nic wspolnego z odwaga. Ten model tak ma ze sie zawsze pcha tam gdzie sie cos dzieje. Silniejsze ode mnie. A do tego jestem okaleczona poniewaz strach przed wszystkim co fizyczne mam malo rozwiniety i mordobicia z czasow mlodosci niczego mnie nie nauczyly, poza swiadomoscia ze ja tez moge dlozyc, nawrzeszczec i dokopac. Odpowiedz Link
fedorczyk4 W zasadzie, 08.01.07, 23:17 tez tego nie lubie, ale moja ciekawosc jest silniejsza od wszystkiego. Zobaczyc, uslyszec, powachac samemu, a nie to co mi sie pokazuje jako juz przetrawiona informacje. Zwlaszcza jesli dotyczy to takich sytuacji w ktorych uczestnicza ludzie z obcych mi kulturowo kregow. Zyje sobie w szklanej bance okreslonej grupy spolecznej i tylko wydaje mi sie ze rozumiem tych zyjacych poz nia. Odpowiedz Link
kanoka Re: Omeri, 09.01.07, 08:03 Dzięki - i Fed i Omeri ). Obejrzałam.Przyłączam się do podziwiających odwagę - zwłaszcza, ze jak sądzę, byłaś reprezentantką mniejszości. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Omeri, 09.01.07, 08:04 No pewnie, takich tłustych jak ja nie było dużo))) Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Omeri, 09.01.07, 10:46 Fedorczyk przemiła, jak ja to rozumiem. Zawsze pchałyśmy się z Wędrowcem tam gdzie było największe gazowanie pałowanie i sikawkowanie.Konsekwencje też były ale nie ma się czym chwalić , za to jest co wspominać) Odpowiedz Link
czubatek Re: Omeri, 09.01.07, 17:49 Tez chcialabym obejrzec zdjecia i album, otworzyc tylko nie potrafie. Odpowiedz Link
mammaja Re: Omeri, 09.01.07, 23:13 Fed, ja swietnie wiem kto to jest ten pan, ktorego nazwalas Franciszkiem -Jozefem)) Ma cukiernie w mojej okolicy! I to dobra)))) Odpowiedz Link