08.01.07, 22:21
Twoja prosba jest dla mnie rozkazem. Wklejone, ale to nic szczegolnego zuma
zumarum, jak mowil stolarz mojej Macismile)
Obserwuj wątek
    • omeri Re: Omeri, 08.01.07, 22:51
      Dziękuję
      • omeri Re: Fed 08.01.07, 22:55
        Podziwiam odwagę robienia zdjęć w takim miejscu. Transparent "Wielgi wstyd" i
        Madonna pod parasolem.
        • fedorczyk4 Re: Fed 08.01.07, 23:05
          To nie ma nic wspolnego z odwaga. Ten model tak ma ze sie zawsze pcha tam gdzie
          sie cos dzieje. Silniejsze ode mnie. A do tego jestem okaleczona poniewaz
          strach przed wszystkim co fizyczne mam malo rozwiniety i mordobicia z czasow
          mlodosci niczego mnie nie nauczyly, poza swiadomoscia ze ja tez moge dlozyc,
          nawrzeszczec i dokopac.
          • fedorczyk4 Ale dziekuje ze, 08.01.07, 23:07
            podejrzewasz mnie o odwagesmile)))
            • omeri Re: Ale dziekuje ze, 08.01.07, 23:12
              Sama unikam wszelkich tlumow, zbiegowisk.
              • fedorczyk4 W zasadzie, 08.01.07, 23:17
                tez tego nie lubie, ale moja ciekawosc jest silniejsza od wszystkiego.
                Zobaczyc, uslyszec, powachac samemu, a nie to co mi sie pokazuje jako juz
                przetrawiona informacje. Zwlaszcza jesli dotyczy to takich sytuacji w ktorych
                uczestnicza ludzie z obcych mi kulturowo kregow. Zyje sobie w szklanej bance
                okreslonej grupy spolecznej i tylko wydaje mi sie ze rozumiem tych zyjacych poz
                nia.
    • kanoka Re: Omeri, 09.01.07, 08:03
      Dzięki - i Fed i Omeri smile). Obejrzałam.Przyłączam się do podziwiających odwagę -
      zwłaszcza, ze jak sądzę, byłaś reprezentantką mniejszości.
      • fedorczyk4 Re: Omeri, 09.01.07, 08:04
        No pewnie, takich tłustych jak ja nie było dużosmile)))
        • alfredka1 Re: Omeri, 09.01.07, 10:46
          Fedorczyk przemiła, jak ja to rozumiem. Zawsze pchałyśmy się z Wędrowcem tam
          gdzie było największe gazowanie pałowanie i sikawkowanie.Konsekwencje też były
          ale nie ma się czym chwalić , za to jest co wspominaćsmile)
          • fedorczyk4 Re: Omeri, 09.01.07, 11:05
            O to, tosmile)))
            • czubatek Re: Omeri, 09.01.07, 17:49
              Tez chcialabym obejrzec zdjecia i album, otworzyc tylko nie potrafie.
              • mammaja Re: Omeri, 09.01.07, 23:13
                Fed, ja swietnie wiem kto to jest ten pan, ktorego nazwalas Franciszkiem
                -Jozefemsmile)) Ma cukiernie w mojej okolicy! I to dobrasmile))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka