Dodaj do ulubionych

Cholerna poczta ! Steph

09.10.06, 14:40
Hej Stephenie :)
Obiecane rzeczy poslałam przed chwilką :)
Z gazecianej poczty nic znów nie przechodzi :(
A wiec posłałam z innej :) Powiedz jak znajdujesz "rozwodowe" fot no i
pisanine oczywiscie :)
Pa
Obserwuj wątek
    • stephen_s Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 15:14
      Zdjęcie obejrzałem :)

Co powiedzieć - no no no :))))
      • kora3 Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 15:15
        stephen_s napisał:

> Zdjęcie obejrzałem :)
        >
        > Co powiedzieć - no no no :))))

heh :)

A jak pisaninka ??:)
        • stephen_s Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 15:22
          Zaraz przeczytam :)
        • stephen_s Przeczytałem :) 09.10.06, 15:25
          Ostro pojechał :)
          • kora3 Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:26
            stephen_s napisał:

> Ostro pojechał :)
            >
            Dośc :) Ale yen najlepszy kawalek i tak wykorzystam, jak Ci wspomnialam, gdzie
            indziej :)
            • stephen_s Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:39
              A dużo z tego wywiadu wycięłaś? Bo jak rozumiem, to nie jest wszystko?
              • kora3 Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:52
                stephen_s napisał:

> A dużo z tego wywiadu wycięłaś? Bo jak rozumiem, to nie jest wszystko?
                >
                Wycięlam to nie jest dobre słowo :)
                Nie wiem, zcy dobrze to ujme, ale w tej rozmowie, jak zresztą w każdym niemal
                moim wywiadzie zwłaszcza z politykami, a już szczegoni z tymi spoza zasięgu na
                codzień, poruszone zostalo kilka watków:) Ta czesc rozmowy zostala
                opublikowana niedługo po aferze z taśmami i wiecu w Stoczni i krótko przed
                marszami warszawskimi. Stąd wybór akurat tych pytań sposród wielu innych, które
                nie pójdą w niepamięć bynajmniej :)
                Znam dzienniakzry, ktorzy piszą wywiady pzresłuchujac dokladnie dyktafon i
                pisząc dokładnie slowo w słowo co ktos mowił bez z ŻADNYCH zmian, chocby
                stylistycznych :) Ja do nich nie należę ...
                • stephen_s Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:56
                  Czysto z ciekawości - tak można? Zawsze sądziłem, że jak ktoś udziela wywiadu,
                  to się ten wywiad puszcza w całości, a nie rozdziela na kilka wątków...
                  • kora3 Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 16:12
                    stephen_s napisał:

> Czysto z ciekawości - tak można? Zawsze sądziłem, że jak ktoś udziela wywiadu,
                    > to się ten wywiad puszcza w całości, a nie rozdziela na kilka wątków...
                    >
                    Hmmm to zależy :) Od kilku rzeczy ...
                    Moze być tak, że robisz zkimś wywiad względnie krótki, a moze być tak, że
                    robisz rzekę ...
                    W momencie, kiedy piszesz wywiad np. z muzykiem przypomina on bardziej rzekę :)
                    Pyasz o początki kariery, zainteresowania, koleje losu, twórczość itepe.
                    Podeślę Ci taki wywiadzik i zobaczysz w czym dieło :)
                    Polityk, który komentuje aktualne wydazrenia na politycznej scenie nie musi i
                    nie powinien opowioadać calego zyciorysu :) Nie dlatego, ze jest to życioprys
                    nieciekawy, tylko dlatego, ze w takim wywiadzie gubi sie wątek głowny. W tym
                    momencie była to sytuacja - po taśmach, po gdańskim wiecu PiS- przed
                    warszawskimi wiecami - w trakcie poszukiwania przez rząd większosci. I w tym
                    wywiadzie wykorzystalam te informacje, ktore były dla tej sytuacji istotne. Ale
                    padły też słowa na temat zblopkowania list do sejmików wojewódzkich np. te
                    zostaną opublikowane w kontekscie wyborów samorządowych warz z opiniami
                    polityków innych ugrupowań. Oczywiscie należy o takim systemie poinformowac
                    rozmówcę (robię to i zero sprzeciwów) najlepiej też wymienić wizytowki i
                    uprzedzić, ze bedzie sie mailowało wypowiedzi do autoryzacji tym bardziej, gdy
                    są ostre, kontrowersyjne oraz tym bardziej, gdy mają się ukazać później
    • diabollo Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 19:05
      kora3 napisała:

> Hej Stephenie :)
      > Obiecane rzeczy poslałam przed chwilką :)
      > Z gazecianej poczty nic znów nie przechodzi :(
      > A wiec posłałam z innej :) Powiedz jak znajdujesz "rozwodowe" fot no i
      > pisanine oczywiscie :)
      > Pa

Przepiękna Korciu,
      O ile mogę, chciałbym wyrazić moje pragniene poczytania i pooglądania tego co
      komentujecie.
      Kłaniam się nisko.
      • kora3 Przeszlachetny Diabollo :) 10.10.06, 08:51
        Mozesz wyrazić pragnienie i mogę Ci to podeslać, tyle, ze nie wiem, czy
        interesują Cie wywiady z politykami :) i zdjątka Korci z gwiazdami polskiego
        rocka :)
        • diabollo Re: Przeszlachetny Diabollo :) 10.10.06, 20:38
          kora3 napisała:

> Mozesz wyrazić pragnienie i mogę Ci to podeslać, tyle, ze nie wiem, czy
          > interesują Cie wywiady z politykami :) i zdjątka Korci z gwiazdami polskiego
          > rocka :)

Bardzo mnie interesują!
          Kłaniam się nisko.
          • kora3 Re: Przeszlachetny Diabollo :) 10.10.06, 22:53
            Ok diabolciu, ale musisz poczekac do jutra :( mam te rzeczy w pracy , niestety
            na kompie ::)
            • diabollo Re: Przeszlachetny Diabollo :) 11.10.06, 19:37
              kora3 napisała:

> Ok diabolciu, ale musisz poczekac do jutra :( mam te rzeczy w pracy , niestety
              > na kompie ::)

Przepiękna Koro,
              Zatem czekam z niecierpliwością.
              Kłaniam się nisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka