kora3 09.10.06, 14:40 Hej Stephenie :) Obiecane rzeczy poslałam przed chwilką :) Z gazecianej poczty nic znów nie przechodzi :( A wiec posłałam z innej :) Powiedz jak znajdujesz "rozwodowe" fot no i pisanine oczywiscie :) Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 15:14 Zdjęcie obejrzałem :) Co powiedzieć - no no no :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 15:15 stephen_s napisał: > Zdjęcie obejrzałem :) > > Co powiedzieć - no no no :)))) heh :) A jak pisaninka ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:26 stephen_s napisał: > Ostro pojechał :) > Dośc :) Ale yen najlepszy kawalek i tak wykorzystam, jak Ci wspomnialam, gdzie indziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:39 A dużo z tego wywiadu wycięłaś? Bo jak rozumiem, to nie jest wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:52 stephen_s napisał: > A dużo z tego wywiadu wycięłaś? Bo jak rozumiem, to nie jest wszystko? > Wycięlam to nie jest dobre słowo :) Nie wiem, zcy dobrze to ujme, ale w tej rozmowie, jak zresztą w każdym niemal moim wywiadzie zwłaszcza z politykami, a już szczegoni z tymi spoza zasięgu na codzień, poruszone zostalo kilka watków:) Ta czesc rozmowy zostala opublikowana niedługo po aferze z taśmami i wiecu w Stoczni i krótko przed marszami warszawskimi. Stąd wybór akurat tych pytań sposród wielu innych, które nie pójdą w niepamięć bynajmniej :) Znam dzienniakzry, ktorzy piszą wywiady pzresłuchujac dokladnie dyktafon i pisząc dokładnie slowo w słowo co ktos mowił bez z ŻADNYCH zmian, chocby stylistycznych :) Ja do nich nie należę ... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 15:56 Czysto z ciekawości - tak można? Zawsze sądziłem, że jak ktoś udziela wywiadu, to się ten wywiad puszcza w całości, a nie rozdziela na kilka wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeczytałem :) 09.10.06, 16:12 stephen_s napisał: > Czysto z ciekawości - tak można? Zawsze sądziłem, że jak ktoś udziela wywiadu, > to się ten wywiad puszcza w całości, a nie rozdziela na kilka wątków... > Hmmm to zależy :) Od kilku rzeczy ... Moze być tak, że robisz zkimś wywiad względnie krótki, a moze być tak, że robisz rzekę ... W momencie, kiedy piszesz wywiad np. z muzykiem przypomina on bardziej rzekę :) Pyasz o początki kariery, zainteresowania, koleje losu, twórczość itepe. Podeślę Ci taki wywiadzik i zobaczysz w czym dieło :) Polityk, który komentuje aktualne wydazrenia na politycznej scenie nie musi i nie powinien opowioadać calego zyciorysu :) Nie dlatego, ze jest to życioprys nieciekawy, tylko dlatego, ze w takim wywiadzie gubi sie wątek głowny. W tym momencie była to sytuacja - po taśmach, po gdańskim wiecu PiS- przed warszawskimi wiecami - w trakcie poszukiwania przez rząd większosci. I w tym wywiadzie wykorzystalam te informacje, ktore były dla tej sytuacji istotne. Ale padły też słowa na temat zblopkowania list do sejmików wojewódzkich np. te zostaną opublikowane w kontekscie wyborów samorządowych warz z opiniami polityków innych ugrupowań. Oczywiscie należy o takim systemie poinformowac rozmówcę (robię to i zero sprzeciwów) najlepiej też wymienić wizytowki i uprzedzić, ze bedzie sie mailowało wypowiedzi do autoryzacji tym bardziej, gdy są ostre, kontrowersyjne oraz tym bardziej, gdy mają się ukazać później Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Cholerna poczta ! Steph 09.10.06, 19:05 kora3 napisała: > Hej Stephenie :) > Obiecane rzeczy poslałam przed chwilką :) > Z gazecianej poczty nic znów nie przechodzi :( > A wiec posłałam z innej :) Powiedz jak znajdujesz "rozwodowe" fot no i > pisanine oczywiscie :) > Pa Przepiękna Korciu, O ile mogę, chciałbym wyrazić moje pragniene poczytania i pooglądania tego co komentujecie. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Przeszlachetny Diabollo :) 10.10.06, 08:51 Mozesz wyrazić pragnienie i mogę Ci to podeslać, tyle, ze nie wiem, czy interesują Cie wywiady z politykami :) i zdjątka Korci z gwiazdami polskiego rocka :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Przeszlachetny Diabollo :) 10.10.06, 20:38 kora3 napisała: > Mozesz wyrazić pragnienie i mogę Ci to podeslać, tyle, ze nie wiem, czy > interesują Cie wywiady z politykami :) i zdjątka Korci z gwiazdami polskiego > rocka :) Bardzo mnie interesują! Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeszlachetny Diabollo :) 10.10.06, 22:53 Ok diabolciu, ale musisz poczekac do jutra :( mam te rzeczy w pracy , niestety na kompie ::) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Przeszlachetny Diabollo :) 11.10.06, 19:37 kora3 napisała: > Ok diabolciu, ale musisz poczekac do jutra :( mam te rzeczy w pracy , niestety > na kompie ::) Przepiękna Koro, Zatem czekam z niecierpliwością. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś