misia476 04.11.09, 22:28 Bo zarobic sie niestety nie da. ;(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edward_cul Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 12.01.10, 15:47 Ja bym Ci radził nie tyle kraść co inwestować:)spróbuj zagrać na giełdzie, a wówczas można się nie tylko miliona dorobić, ale i więcej.Ja osobiście śmigam z KBC i nie narzekam. Na początek wystarczą drobne oszczędności, a potem to już samo leci, i jest tego coraz to więcej;)spróbuj, a na pewno nie pożałujesz Odpowiedz Link Zgłoś
jooozio12345 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 13.05.10, 18:18 Witam. widzę że jesteś dobrze zorientowany co do giełdy. Mam pytanko: czy bylbyś w stanie mi jakoś pomóc z tym zacząć? Gdy coś z tego wyjdzie napewno się odwieczę. Mam kiepską sytuacje finansową. Wieć proszę o jakiś kontakt do Ciebie. Pozdrawiam. Karol. Odpowiedz Link Zgłoś
all Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 14.09.11, 22:12 Jemu chodziło o to żeby komuś ukraść, a Ty mu radzisz tak, że jego okradną - weź się zastanów co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.13, 14:44 Giełda jest ryzykowna i - nie ma co ukrywać - wciąga. Ale jeśli potrafi się inwestować z głową, to można rzeczywiście się wzbogacić. Pewną wiedzę trzeba jednak mieć... _____ Doradca podatkowy Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 28.01.10, 20:10 A jak obecnie próbujesz zarabiać? Na etacie? To raczej się nie da. Natomiast w biznesie jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
czterybrowarki Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 19.02.10, 21:11 misia476 napisała: > Bo zarobic sie niestety nie da. ;(( To bardzo proste! Zrób tak jak Solidarność: poproś o milion na obchody jakiejś swojej rocznicy i na mszą św. Po czym nie wypraw tej uroczystości i nie odprawiaj mszy! Jak by nie liczyć - "bańka" zostaje! > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 26.02.10, 13:33 jak kibicuję paru blogerom którzy realizują plan w rodzaju "od tysiąca do miliona" ale czy i kiedy się im uda to też się zastanawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
europejka85 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 12.03.10, 13:54 dobrze wyjść za mąż :-) tzn. mądrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoDoubts Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.10, 10:17 Sama nie poradzisz.Trzeba kilku, znaleźć "jeleni", np.tych co uwierzyli że własnymi ręcami można i np.z UK z kaską wrócili,poćwiczyć trochę socjotechnik (trzeba by mieć "info zwrotne"-dlatego wymagane kilka osób)no i dręczyć frajerów aż sami dadzą.Może nie od razu milion ale powielanie jak najbardziej możliwe :) K...wa, a ja chciałem sam... Odpowiedz Link Zgłoś
md65 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 13.03.10, 10:20 Ale, chyba faktycznie, łatwiej się wydaje i traci kasę nie zarobioną własną krwawicą.Yankee wiedzą co mówią z tym pierwszym milionem. Odpowiedz Link Zgłoś
rapidstroke Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 13.03.10, 12:51 Wszystko prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 14.03.10, 19:50 Gość portalu: NoDoubts napisał(a): > Sama nie poradzisz.Trzeba kilku, znaleźć "jeleni", np.tych co uwierzyli > że własnymi ręcami można i np.z UK z kaską wrócili,poćwiczyć trochę > socjotechnik (trzeba by mieć "info zwrotne"-dlatego wymagane kilka > osób)no i dręczyć frajerów aż sami dadzą.Może nie od razu milion ale > powielanie jak najbardziej możliwe :) K...wa, a ja chciałem sam... Mógłbyś konkretnie napisać o co Ci chodzi? Chcesz oszukiwać ludzi czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 14.03.10, 19:48 europejka85 napisała: > dobrze wyjść za mąż :-) tzn. mądrze :D A jak mąż się Tobą znudzi i weźmie rozwód? Co zrobisz wtedy jako rozwódka w średnim wieku? Chyba lepiej nauczyć się jak zarabiać duże pieniądze i być niezaleznym od kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.i-bud.eu 14.02.12, 18:05 to ty ku... jestes nie zona materialistka fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o pustej d..y Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 03:52 dostalabys wielkie g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d82 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.chello.pl 17.03.10, 09:55 misia476 napisała: > Bo zarobic sie niestety nie da. ;(( Bez obrazy, ale jeszcze długo będzie Ci brakowało do tego miliona. Odpowiedz Link Zgłoś
famafema Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 17.03.10, 09:56 Skąd wiesz, że się nie da? Próbowałaś zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
rapidstroke tapatik 17.03.10, 16:40 Jaśniej to ja ci nie zrobię bo..jak ktoś kiedyś miał takie powiedzonko (trochę jak defekt schizofreniczny :) ), lampa nie jestem.Było w szkole uważać, z kogo "opinia klasy" robiła chultaja i lumpa i jak się to stało, że wszyscy (łącznie z zainteresowanym ) uwierzyli.No to na podobnej zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajku Sekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 18:17 Załóż sektę. Gwarantowana kasa Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Sekta 30.03.10, 12:59 Po co kraść. Można oficjalnie, mozolnie, mądrze, fachowo i skutecznie. Nauczmy się tego, najpierw książkach Kyosakiego. Pierwsza z nich - "Bogaty ojciec. Biedny ojciec" (cena ok 30 zł) Potem następne. I dalej , gry komputerowe.... Cash floow 101, 201, 202.... Naprawdę warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Sekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:16 najlatwiej zarobic pierwszy milion na sprzedazy ksiazek o tym jak zarobic pierwszy milion Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: tapatik 05.04.10, 18:49 rapidstroke napisał: > Jaśniej to ja ci nie zrobię bo..jak ktoś kiedyś miał takie powiedzonko > (trochę jak defekt schizofreniczny :) ), lampa nie jestem.Było w szkole > uważać, z kogo "opinia klasy" robiła chultaja i lumpa i jak się to > stało, że wszyscy (łącznie z zainteresowanym ) uwierzyli.No to na > podobnej zasadzie. Dalej nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 02.06.10, 14:49 z takim podejściem jak autorki wątku, to faktycznie, uczciwa praca nic jej nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 07.06.10, 15:25 misia476 napisała: > Bo zarobic sie niestety nie da. ;(( Wkurzają mnie takie brednie. JAK TO SIĘ NIE DA? Trzeba tylko wiedzieć jak. Skończmy z tymi legendami rozpowszechnianymi przez lewaków, jak to "milionery to same złodzieje." Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 09.06.10, 19:12 > > Wkurzają mnie takie brednie. JAK TO SIĘ NIE DA? Trzeba tylko wiedzieć jak. dokładnie tak. Nieudacznik nie zobaczy winy w sobie, że nie zarobił, tylko będzie podejrzewał tego, komu się udało - o przestępstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
md65 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 25.06.10, 09:45 Czy to mnie miał Pan an myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 26.06.10, 07:30 no cóż, ja pana całkowicie nie znam, więc nie mogę pisać o panu. Ale czy czuje się pan nieudacznikiem?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 02.09.10, 21:18 " Nieudacznik nie zobaczy winy w sobie, że nie zarobił, tylko będzie podejrzewał tego, komu się udało - o przestępstwo..." Przykład prasowy z życia wzięty: "Według prokuratury szefostwo spółki, mimo obietnic spłaty długów i polepszenia kondycji finansowej, świadomie nie robiło nic, by zmienić sytuację oraz by zwiększyć kapitał zakładowy. Nie wprowadziło żadnego programu naprawczego, tylko świadomie generowało straty. Oskarżeni odpowiedzą również za trefny wykup Opdrewu. Wiosną 2001 roku podjęto uchwałę o podwyższeniu kapitału akcyjnego z niespełna 6 mln zł do 18 mln zł, a spółka miała wykupić od państwa leasingowany majątek. Pieniądze miał wyłożyć inwestor strategiczny - Andrzej K., właściciel spółki Euro City, który był jednocześnie głównym udziałowcem Opdrewu, bo posiadał 80 proc. akcji. Okazało się jednak, że Opdrew kupił sam Andrzej K. Za to oraz wyciągnięcie z majątku firmy 12 mln zł on, a także prezes Andrzej B., zastępca prezesa Jerzy B. oraz członkowie zarządu, w sumie 10 osób, odpowiedzą za działania na szkodę spółki, za co grozi do 10 lat pozbawienia wolności. Na skutek upadłości Opdrewu pracę straciło 420 osób. Całkowite zadłużenie firmy w sierpniu 2001 roku sięgało 28,5 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 15.09.10, 09:48 erka-4 napisał: > Przykład prasowy z życia wzięty: No i co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 14.10.10, 08:48 No przecież wynika to,że taka jest metoda na pierwszy i to nie tylko jedyny miliom.T.zw.inwestor strategiczny kupuję firmę nie wpłacając ani grosza,staje się większościowym udziałowcem,następnie poprzez różnorakie kombinacje wyprowadza z tejże firmy poważną kasę doprowadzając ją przy okazji do upadłośći i odchodzi w siną dal.Potem toczy się dochodzenie,wytacza się oskarżenie toczy się sprawa sądowa w ten sposób,żeby uległa przedawnieniu i już wszystko jest załatwione,pierwsze miliony są w kieszeni,no i już od tej chwili można z otwartą przyłbicą udawać uczciwego polskiego kapitalistę Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 27.06.10, 00:25 skory1 napisał: > Wkurzają mnie takie brednie. JAK TO SIĘ NIE DA? Trzeba tylko > wiedzieć jak. > Skończmy z tymi legendami rozpowszechnianymi przez lewaków, > jak to "milionery to same złodzieje." Znam osoby o prawicowych poglądach, które również twierdzą, że "pierwszy milion trzeba ukraść". Tak więc to nie lewicowcy, ale nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 14.07.10, 23:45 misia476 napisała: > Bo zarobic sie niestety nie da. ;(( > ano nie da sie.Obejrzyj to www.youtube.com/watch? v=6nobXXS9tLI teraz wiesz,ze cokolwiek zrobisz i tak dupa pozostanie zawsze z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
bestjob Szybki kurs milionera 19.07.10, 00:18 Szybki kurs milionera: 1)Zostań księdzem 2)Załóż radio 3)Ustaw wpłatomaty pod Jasną Górą. W okresie pielgrzymkowym kasa sama leci z całej Polski. Kwoty niebagatelne, bo w częstochowskich bankach brakuje wtedy pieniędzy na wypłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonteStacja Re: Szybki kurs milionera IP: *.chello.pl 20.07.10, 14:33 Ile milionów zarobiłeś w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 25.07.10, 21:33 dziala_nawalony napisał: > ano nie da sie.Obejrzyj to > rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=6nobXXS9tLI > teraz wiesz,ze cokolwiek zrobisz i tak dupa pozostanie zawsze z tylu. Następny optymista. Najlepiej połóż się i umrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tms Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: 87.204.223.* 02.10.11, 12:48 jestem w stanie zarobić uczciwie milion w jakieś 5-6 miesięcy na platformie TMS, tylko potrzebuje do tego 100tyś zł,nie jest łatwo, trzeba sie na tym znac i obserwować rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 07.10.11, 20:35 A na innej platformie nie jesteś w stanie? To coś kiepski trader jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kris19850811 Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 27.01.13, 18:16 Zapraszam na bloga o zarabianiu pierwszego miliona:) Zobaczymy czy mi się uda:) bbpierwszymilion.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszysposob Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 20.02.13, 17:23 ZARÓB 15000 ZŁOTYCH W MIESIĄC !!! Chciałbyś mieć 150 banknotów 100 złotowych? Ta strona zarobi dla Ciebie takie pieniądze! Nie wyłączaj tej strony pod żądnym pozorem! Nie marnuj życiowej szansy! ZARÓB 15000 TYSIĘCY ZŁOTYCH W MIESIĄC !!! Chciałbyś mieć 150 banknotów 100 złotowych? Ta strona zarobi dla Ciebie takie pieniądze! Nie wyłączaj tej strony pod żądnym pozorem! Nie marnuj życiowej szansy! Przeczytaj tekst i zacznij zarabiać! To nie żart! Nadal nie wierzysz ,że jest to prawda? A jednak! Jedynym twoim wkładem materialnym jest 5 ZŁ oraz troszeczkę czasu. Myślę że około 20-30 minut dziennie(jednak im wiecej czasu poświecisz tym wiecej zarobisz ) Zarobisz jak każdy człowiek który bierze udział w tej akcji ok. 15000 zł w miesiąc. Metodę tę wymyślił znany amerykański biznesmen i inwestor Roberto T. Kiyosaki autor wielu książek o pomnażaniu pieniędzy. Tak więc zastanów się czy chcesz zarobić tyle pieniędzy czy wyrzucić je w błoto i nigdy nie zarobić. To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. He he, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, to wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub spamować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję Ci mBank. Wejdź na www.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe. W tytule przelewu wpisz "15000" Chociaż to nie jest "czysty" MLM to zasady działania są podobne. Gdy nie zapłacisz przed użytkowaniem tego genialnego programu, będziesz go mieć nielegalnie i tym samym możesz ponieść konsekwencje... To naprawdę proste!!! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 17 1020 2892 0000 5302 0245 7497 2. Nr konta: 25 1140 2004 0000 3002 4426 3179 3. Nr konta: 40 1940 1076 5502 3386 0000 0000 4. Nr konta: 77 1020 2906 0000 1202 0183 2005 5. Nr konta: 32 1240 5396 1111 0010 4779 1472 PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych osobowych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dotrą!!! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego), później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!!! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. ------------------------------------------------------------ Oto opinia z jednego z forów na temat tego systemu: "wtrące się do tematu...sposób faktycznie jest może naiwny ale to działa...to nie trafia do naiwnych ludzi to trafia do ludzi poważnych którzy wpłacą te 5 zł na to "1" konto...jeśli wpłacasz 5 zł rozsyłasz linki czy treść...i po tygodniu nie znajdziesz nawet 5 zł na swoim koncie to właśnie przez takich co nie wpłacają kasy bo myślą "a z kąd będzie wiedział ten co mi wpłaci że ja nie wpłaciłem"...i tak to się kręci w koło...więc jedyne na co można liczyć to to że jak wyślesz treść z 6 numerami kont tak na 50 osób prześle to pięć zł tylko trzy i dalej się podobnie potoczy...zarobisz na tym jakieś 3500 zł więc nie jest źle ale żeby mieć jakąś poważną sumę i nie jednorazowo to trzeba zainwestować w dobrą stronkę i więcej pracy niż 30 minut jednorazowo...30 minut ale co tygodniowo...a to tylko dla tego że ludzie to idioci którzy myślą że jak dadzą swoje konto na 1 pozycję to się dorobią kokosów...albo że to oni znajdą naiwniaków którzy im wpłacą...po prostu jeśli kazdy kto dołączy do tego łańcuszka i ,nazywajcie to jak chcecie, zrobi to co jest tam napisane to można na tym zarobić...ja jak na razie mam żadko więcej niż 10 koła na miesiąc ale poniżej 5 nie schodzi ( jesli ktoś się zdecyduje to na prawdę warto wpłacić te 5 zł..." ------------------------------------------------------------ "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!! " Tomasz, Warszawa ------------------------------------------------------------ "Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej!!! Dziękuje jeszcze raz!!!!" Justyna, Strzelce Opolskie ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 00:16 Więcej na www.bankowoforum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
milenaptak Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 20.03.14, 12:57 Wydaje mi się, że jednak część - choć mała - zarobiła go uczciwie. Ale mogę się mylić... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.warych Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 27.10.14, 16:54 Cześć! W Internecie jest program, który pozwala zarabiać pieniądze. Mam nadzieję, że to może niektórych z Was zainteresować. Pieniądze można zarabiać na różne sposoby, np.: - Czytając e-maile - Rejestrując się w innych programach - Kupując produkty - I wiele innych! Poniżej link do rejestracji: www.qassa.pl/336445 Sceptyczni proszę wejdźcie i zapoznajcie się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
domel_18i Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 22.07.15, 13:10 Ja polecam niemiecki portal, który płaci użytkownikowi za oglądanie reklam. Strona jest w języku polskim również. Codziennie reklam jest dosyć sporo. Wiadomo, że zarobków nie ma nie wiadomo jakich, ale dorobić sobie do kieszonkowego pare groszy, czy do pensji można. I tak oglądamy pełno reklam w internecie codziennie, a tu przynajmniej można zarobić na tym. Wypłaty są już od 2$. Wystarczy do wypłat mieć konto paypal, które jest darmowe i bardzo prosto i szybko można je założyć (paypal.pl). Tutaj jest link do strony: wad.ojooo.com/register.php?ref=Domel_18i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.15, 18:25 Niestety, da się zarobić, nie trzeba kraść. Nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale sporo wysiłku wkładasz w zaprzeczanie, propozycję zarabiania zapewne traktujesz jako zagrożenie... nie bój się, naprawdę nikomu nie zależy na tym, byś miała pieniądze, śpij spokojnie :) Co do mnie: miliona nie zarobiłem. Ale zarobiłem już wiele setek tysięcy, nie jest to trudne w dzisiejszej Polsce. Mamy system rynkowy - sam wskazuje co się opłaca robić, co jest użyteczne społecznie. I chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
amber24de Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 01.10.15, 21:24 Da sie www.pomysl-na-biznes-jak-osiagnac-sukces.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
money-for-traveling Re: Pierwszy milion, no własnie jak ukrasc ?? 11.02.16, 12:51 JEŚLI CHCIAŁBYŚ SPRÓBOWAĆ SWOICH SIŁ W BIZNESIE INTERNETOWYM TO POJAWIŁA SIĘ DOSKONAŁA OKAZJA! Program, który startuje za kilka tygodni na cały świat umożliwił rejestrację użytkowników i rozpoczęcie budowy swojego zespołu. Zapewni Ci to wpływy już teraz a po światowej premierze będziesz na idealnej pozycji do uzyskania niezależności finansowej na długie lata. Podejmij wyzwanie i weź sprawy w swoje ręce bo na ten program stać każdego! Zapoznam Cię ze wszystkimi szczegółami więc napisz do mnie: clutchu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś