Dodaj do ulubionych

Optymalizacja kosztów ZUS

05.12.12, 19:15
Prowadzisz firmę?
Zamierzasz otworzyć firmę?
Kończy się Tobie "niski" ZUS?

Optymalizacja kosztów ZUS polega na opłacaniu składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne w innym kraju Unii Europejskiej.

Jeśli prowadzisz firmę w Polsce i nie masz zatrudnienia na umowę o pracę to oferujemy Tobie przeniesienie opłacania składki ZUS do Anglii. Dzięki naszej ofercie gwarantujemy obniżenie składek ZUS dla osób prowadzących działalność gospodarczą oraz pozostałych osób opłacających ZUS w Polsce.

wiecej informacji na optymalizacja-zus.org/optymalizacja-kosztow-zusu
lub kontakt mailowy info@optymalizacja-zus.org
Obserwuj wątek
    • xymer10 Re: Optymalizacja kosztów ZUS 31.01.13, 21:55
      MOżna to zrobić prościej: Spółka z o.o. www.dobryebook.pl/ebook-63-0291.html
      • ambro113 Re: Optymalizacja kosztów ZUS 07.03.13, 11:28
        to tylko 100 zł mniej a pewnie problemów znacznie więcej
    • jankopisarz Re: Optymalizacja kosztów ZUS 13.12.13, 13:04
      Ja od siebie polecić mogę jeszcze program do pit. Darmowe, kompleksowe narzędzie do sporządzania i wysłania wniosków. Przydatna sprawa :)
      • bok_taxpay Re: Optymalizacja kosztów ZUS 29.04.14, 18:07
        Dla zainteresowanych firm:

taxpay.partnerzy.pl

Jako jedyni mamy system poleceń, nasi klienci zarabiają 50-200zł za każdego poleconego klienta co miesiąc.

• charly3 Re: Optymalizacja kosztów ZUS 20.04.16, 22:27
      Trzeba przede wszystkim się tym ineresować i samemu czytać. Z całą powagą to piszę - bo to głównie od nas zależy co i jak robiimy. Dużo artykułów na temat optymalizacji macie na stronie dezi.pl. Poczytajcie i może coś komuś wpadnie do głowy.
    • Gość: Patryk Re: Optymalizacja kosztów ZUS IP: *.play-internet.pl 01.08.16, 17:25
      Jak wyrejestrować się z ZUS? Ja mam niemieckie ubezpieczenie i od lat mam firmę w Polsce. Płacę mniej jak w ZUS-ie. Mam druk A1 i dostęp do lekarzy w Polsce. To się nazywa optymalizacja zus w niemczech. Zawsze byłem ciekawy dlaczego w Niemczech zarobki są 3-4 razy wyższe a składki od działalności na podobnym poziomie jak w Polsce. Stąd moje pytanie kto nas okrada? ZUS? Rząd? A może to wina zadłużenia Polski i dlatego tyle kasy musi być grabione aby Państwo jakoś ciągnęło ten stan bezwładności. Jak uniknąć płacenia ZUS?

1. Wyrejestruj się z ZUS
      2. Zarejestruj się z Niemczech (jak sam nie masz jak to znajdź kogoś kto wie jak to zrobić)
      3. Zbieraj dokumenty i płać składki na czas a wszystko będzie OK
      4. ZUS uznaje zatrudnienie w Niemczech i nie ma z tym problemu tak jak z naciąganą słowacją czy litwą lub anglią

To sa moje rady - ale nie musisz tego czytać.
      Opinie na temat firm z branży "optymalizacja zus"
      7filar.pl/
      <a href="7filar.pl/" alt="Jak uniknąć płacenia ZUS?" title="Jak uniknąć płacenia ZUS?">Jak uniknąć płacenia ZUS?</a>
      Dobre opinie znalezałem o kilku firmach, ale nie o wszystkich...

google.pl/?q=optymalizacja+zus+niemcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka