Gość: sergiej09 IP: *.torun.mm.pl 21.04.13, 11:30 no właśnie- co? jakie prorgamy stosujecie do monitorowania czasu pracy? jaki do zliczania i rolziczania płac? do obliczania urlopów itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heliss Re: oprogramowaie kadrowe 21.04.13, 18:55 z płatnych programów polecam R2płatnik można przetestować wersję trial za darmo, a z tych darmowych może być Kadrowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuśka Re: oprogramowaie kadrowe IP: *.free.aero2.net.pl 23.04.13, 18:20 my w firmie mieliśmy darmowy program Kadrowiec, ale średnio się spisywał, i mój szef zmienił na KartaPracy.pl program się nie zawiesza, nie zacina, jest prosty w obsłudze, akurat u nas działa on z czytnikami, ale z tego co wiem wystarczy do jego obsługi komputer z dostępem do sieci, nie żebym była jakaś zazdrosna, ale nasza kadrowa ma mniej pracy teraz a dostaje takie samo wynagrodzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam66 Re: oprogramowaie kadrowe IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.13, 13:03 My pracujemy na programie Pakiet Przedsiębiorcy - Kadry i Płace. Aplikacja jest dostępna tutaj www.pakietprzedsiebiorcy.pl/kadry-i-place . Program jest intuicyjny i niespomplikowany, cena zadowalająca a specjaliści na infolinii chętnie odpowiedzą na każde pytanie. Przed zakupem programu wypróbowałam wersje 30 dniową zupełnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
info-logic Re: oprogramowaie kadrowe 08.02.16, 13:39 Polecam PŁACE-LOGIC Więcej informacji: info-logic.pl/oprogramowanie-dla-firm Odpowiedz Link Zgłoś