kasiek444 04.08.04, 18:43 Witam na nowym forum. Mam nadzieję, że będzie ono w przyszłości bazą dla wszystkich, którzy myślą o założeniu własnej firmy. Jest bardzo wiele rzeczy, w których moglibyśmy być sobie pomocni! Pozdrawiam, Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neopositivka Re: Witam serdecznie! 16.09.04, 12:21 Witam Bardzo cieszę się,ze odkryłam to forum.Jestem jedną z Was. Kipiąca energią,ale nie pomysłami.Ex pracownica banku,35lat i chęć zaczęcia wszystkiego od nowa. Kasę mam, o tyle jest nieźle. Doskwiera mi raczej strach przed wtopą. Najbardziej odpowiadałby mi handel ze wschodnimi landami. Może coś w tym temacie ktos.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek444 Re: Witam serdecznie! 16.09.04, 12:48 Witam, witam! W temacie wschodu to nie doradzę, ale mam nadzieję, że ktoś się znajdzie:-) Życzę determinacji w dążeniu do celu i duużo samozaparcia! Pozdrawiam, Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
rafal8111 Re: Witam serdecznie! 30.09.04, 14:35 Jesli chodzi o wschod - to zadam pytanie - z jakim kapitałem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbbyd Re: Witam serdecznie! 24.11.04, 23:38 Wejdż na vebso.pl , zaloguj się wpisując w części dla gościa w rubryce użytkownik bartnick. To przedsięwzięcie ruszyło również na Ukrainie oraz niedługo ruszy w Rosji. Jeśli masz kontakty na Wschodzie to możesz mieć swój udział w dochodach a co najważniejsze nie musisz się bać "wtopy". Odpowiedz Link Zgłoś
stropss Re: Witam serdecznie! 19.12.04, 14:13 Kasiu promujesz jeszcze gdzieś swoje forum ??????? Odpowiedz Link Zgłoś