Gość: Natalia
IP: *.dynamic.gprs.plus.pl
18.03.15, 20:51
Witam serdecznie. Chciałabym otworzyć własny lokal. Lokal miałby być w małej miejscowosci do 3,5tys mieszkańców. Ale za to byłby przy głównej drodze między dwoma większymi miastami. A ponadto byłby przy przystanku autobusowym. Myślę, że biznes mógłby wypalić ponieważ rano bardzo dużo ludzi czeka na autobus i załóżmy, że od rano do południa spokojnie mogłyby być sprzedawane kanapki na zimno, kanapki na ciepło, kawy, czekolady wszystko na wynos i na miejscu oczywiście również a później popołudnie-wieczór obiady, pizze itp itd. W mojej miejscowości jest już dyskoteka z barem i restauracja. w restauracji jest strasznie drogo i jest na uboczu tzw "trzeba wjechać do wioski i szukać" a bar no jak to bar. Nie wykluczam, żeby sprzedawać u mnie alkohol chociaż nie wiem czy jest potrzebny drugi tego typu lokal w miejscowości... dość chaotycznie to napisałam. Ogólnie chodzi mi o to czy dobrze myślę? czy faktycznie taki lokal to dobry biznes? Ile mógłby kosztować taki lokal do 80m kw? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)