26.12.05, 17:26
Witajcie
szukam oprogramowania typu ERP & CRM do swojej firmy i znalazłam taką stronę
na której mogę przetestować takie oprogramowanie ale chciałabym byście wsparli
moją decyzję swoim doświadczeniem i podzielili się opinią na temat tego
programu ze mną.

wszelkie informacje na stronie www.doitdo.com

sprawdźcie czy to dobry program bo muszę dokonac wyboru.
Dziękuję i czekam na opinie.

Pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: ERP & CRM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:08
      proponuje korzystać z najtańszych wersji linux
      zanim wdrożysz i firma nauczy sie funkcjonowac na systemie bedziesz miala czas
      na zastanawianie sie i wybor dostawcy
    • Gość: Aleksandra7 Re: ERP & CRM IP: *.icpnet.pl 20.01.15, 10:01
      Ja polecam poczytać i testować www.crm7.pl :) Bardzo dobry system, który dzięki rozbudowanym funkcjom wspiera wiele zadań z działu zarządzania.
    • re-en Re: ERP & CRM 25.01.15, 13:02
      Ja w swojej firmie używam BizIn do kwestii związanych z crm :) bardzo prosty program, ale posiada wszystkie niezbedne funkcje i do dziala online. bardzo pomocne, jak jest sie gdzies w podrozy sluzbowej a potrzeba na szybko dostepu do tych danych :)
    • karuzel2001 Re: ERP & CRM 23.10.15, 09:56
      Według mnie najlepszym programem na tą chwile jest enova365. Więcej informacji na ten temat możecie znaleźć na stronach www.giax.pl/ i biurorachunkowe.giax.pl/
    • tosiek564 Re: ERP & CRM 25.11.15, 10:40
      Agato!
      Dla dobra twojej firmy nigdy nie pytaj ludzi co sądzą o programie jeśli nie znają twojej firmy i planów rozwoju!

Skorzystaj z darmowych webinariów - jak określić potrzeby firmy przed wyborem dostawcy systemu CRM/ ERP.
      Znajdziesz je na stronie firmy Kamee.
      Na pewno znajdziesz tam wiele ważnych dla siebie informacji.
    • Gość: Artek Re: ERP & CRM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.16, 21:57
      U nas działa i sprawdza się SyKOF. Polski program i polska cena :P A do tego naprawdę kompetentni ludzie go wdrażają - nie trzeba tłumaczyć im wszystkiego jak informatykom :P
      • Gość: SI_SYKOM Re: ERP & CRM IP: *.sykom.pl 17.06.16, 12:08
        Cieszymy się bardzo, że nasz system się sprawdza i dziękujemy za wszystkie pozytywne opinie. Każde wdrożenie staramy się przeprowadzać z najwyższą starannością tak aby firma jak najwięcej skorzystała. Bo zadowolony klient jest najlepszą reklamą.
        Wszystkich poszukujących systemu ERP dla swojej firmy zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie sykom.pl
    • kri.s70 Re: ERP & CRM 20.04.16, 12:37
      Cześć Agato!

Jesteś przed ważną decyzją, która niesie ze sobą poważne konsekwencje. To bardzo ważne, by ten wybór był rozsądny i przemyslany. Jeżeli chcesz się upewnić, czy zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy, by go nie żałować wejdź na stronę graphcom.pl/aktualnosci/10-krokow-do-skutecznego-wdrozenia-systemu-erp i zobacz ebooka.
    • maciek7701 Re: ERP & CRM 16.01.23, 19:52
      mi sprawdza się metasales - znacznie ułatwia i przyspiesza pracę, tu masz link: metasales.pl/ mozna przetestować za darmo :p
    • moniaa823 Re: ERP & CRM 12.01.24, 01:16
      jak crm to tylko od metasales.pl :) 100% zadowolenia i 0% bałaganu w papierach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka