shapoba 25.01.06, 15:45 Czy można na tym zarobić ?? Coś w stylu Xelion, Open Finance itp. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan_ems Re: Doradztwo Finansowe !!! 26.01.06, 12:05 shapoba napisał: > Czy można na tym zarobić ?? Coś w stylu Xelion, Open Finance itp. > > Dzięki Wybacz, ale to pytanie jest bez sensu. Nawet na śmieciach czy zbieraniu flaszek można zarobić. Skoro wymienione przez Ciebie firmy zarabiają to znaczy, że się da. Musisz być po prostu tak samo dobra jak one, albo lepsza w tym biznesie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofinance.pl Re: Doradztwo Finansowe !!! IP: *.ghnet.pl 29.01.06, 21:13 Stefan zajmij się lepiej tymi swoimi flaszkami. Jakbyś znał temat to byś wiedział że Xelion pochłonął ostatnio 50 milionów strat i musiał być dofinansowany podobną kwotą aby "kontynuować swoją działalność"... Nie daję tej spółce szans na generowanie pozytywnych przepływów pienięznych w najbliższych kilku lata zwłaszcza w obliczu wejscia na polski rynek niemieckiego giganta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Doradztwo Finansowe !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:47 jesli nie warto powierzac swoich oszczednosci Xelionowi, to kogo w takim razie polecacie (na polskim rynku) jesli chodzi o doradcow finansowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shapoba Re: Doradztwo Finansowe !!! IP: *.futuro.pl 31.01.06, 13:01 JEśli można wiedzieć, jaki to gigant wchodzi na nasz rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Doradztwo Finansowe !!! IP: *.stansat.pl 31.01.06, 13:35 Nie sugerujcie się wynikami finansowymi firm XELION etc. Firmy te należą do banków, więc wynik finansowy jest tylko statystyką. W przypadku spółek powiązanych kapitałowo, trzeba na ich wynik patrzeć ostrożnie. Być może układ jest taki, że zyski płyną do banków udziałowców, a firma zajmująca się doradztwem ma na celu promować ich produkty finansowe - tyle i tylko tyle. Strata tych spółek jest de facto kosztem na marketing produktów banków itd. Odpowiedz Link Zgłoś
serwat01 Re: Doradztwo Finansowe !!! 01.02.06, 17:21 witam pracuję w Deutsche Bank więc może jestem trochę stronniczy, ale mamy bardzo szeroką oferte inwestycyjną - 8 TFI polskich + Merill Lynch i franklin Templeton. Nasza marka tez jest pewna, więc o bankructwo nie ma obawy. Zapraszam zainteresowanych do korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
6luki Re: Doradztwo Finansowe !!! 05.12.15, 20:53 ja korzystam z tej oferty . P. Łukasz Kurz www.finansekurz.wix.com/ubezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
sowasnieznaxoxo Re: Doradztwo Finansowe !!! 18.12.15, 07:24 Czy ktoś z Was miał styczność z firmą zapewniającą płynność finansową? Moja obecna sytuacja wymaga podjęcia takiej pomocy, jednak wciąż zastanawiam się, którą ofertę wybrać. Wydaje się, że www.magellan.pl/ ma najlepsze warunki. Co o tym sądzicie? Z góry dziękuję za wszelkie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
kasprzykkatarzyna Re: Doradztwo Finansowe !!! 22.01.18, 09:28 ja korzystalam z doradztwa BCW factory. polecam bo jestem pozytywnie zaskoczona. gdyby ktos rowniez byl w potrzebie to mam ich numer 885 023 670 Odpowiedz Link Zgłoś
bizpark Re: Doradztwo Finansowe !!! 22.01.18, 10:41 Szanowni Państwo Firma BizPark zaprasza do uzupełnienia ankiety odnośnie inwestowania (link poniżej). Niniejsza ankieta powstała na potrzeby opracowania studium wykonalności projektu platformy finansowej FINAPP. Ankieta jest anonimowa i zajmie Państwu tylko 2 minuty. Wśród uczestników, którzy podadzą adres e-mail rozlosujemy drobne upominki. ankieta.bizpark.co Pozdrawiamy Zespół FINAPP by BizPark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekk Re: Doradztwo Finansowe !!! IP: *.dynamic.mm.pl 24.02.18, 22:32 Zarobić się da, bo mało kto dobrze odnajduję się w gąszczu naszych przepisów. Zwróć uwagę, że wiele firm korzysta z usług biur księgowych. Niektórzy nawet rejestrują firmy w innych krajach np. Anglii, bo i takie biura doradztwa działają cracovia.org.uk/ i podobno często to robią ze względu na nas system podatkowy. Odpowiedz Link Zgłoś