Dodaj do ulubionych

program księgowy dla biura rachunkowego

08.05.06, 12:45
witam:)zastanawiam się nad otwarciem biura rachunkowego i jestem na etapie
planowania początkowych kosztów.Czy ktoś mógłby mi doradzić program
finansowo-księgowy, który nadawałby się do obsługi księgowej wielu podmiotów
gospodarczych? Do tej pory (pracując jako księgowa w niewielkiej
firmie)korzystałam z programu, którego nazwy nawet nie warto wspominać, stąd
nie mogę zbytnio oprzeć się na swoim dotychczasowym doświadczeniu. Znam
natomiast dobrze program kadrowo-płacowy Gratyfikant firmy Insert i jestem z
niego bardzo zadowolona, toteż zastanawiam się nad całym zestawem tej firmy
dla biur rachunkowych (Rewizor, Rachmistrz,Gratyfikant i mikroSubiekt) w cenie
ok. 3500,00zł. Czy ktoś mógłby podrzucić mi jakieś opinie odnośnie w/w zestawu
lub kilka dobrych rad dotyczących innych tego typu programów? Dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: zizzi Re: program księgowy dla biura rachunkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:15
      Witam.
      Znalazlam twój post przeglądając sobie internet. Zastanawiam sie dokładnie nad
      tym samym problemem.I jestem też na podobnym etapie co Ty.Zastanawiam sie
      bardzo powaznie nad biurem rach. Jeśli masz ochote porozmawiać na ten (o
      programie) i inne tematy daj znać. (nie musimy przecież nikogo reklamować)Ja
      pracuję na programach Wapro.Przeglądałam też i inne pragramy np.raks.Proszę o
      sygnał dam wtedy adres na priwa.
      • Gość: RENATA Re: program księgowy dla biura rachunkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:41
        witaj
        mom podobne plany....zastanawiam się nad programem pracuje na programach firmy
        WAPRO... ODEZWIJ SIE :milenium22@op.pl
      • Gość: rudamaruda Re: program księgowy dla biura rachunkowego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.16, 14:55
        Witaj, a co myślisz o Symfonii? Dostałam ofertę na wersję 2.0. Uważam, że JPK to teraz priorytet, a Symfonia ma ten moduł w standardzie. Miałam możliwość popracować na niej przy generowaniu i sprawdzaniu raportów i całkiem dobrze sobie poradziłam.
    • olaj Re: program księgowy dla biura rachunkowego 09.06.06, 12:28
      Ja i moje biuro rachunkowe korzystamy z www.mtax.pl - co jest wygodne, bo moje
      biuro widzi, jakie faktury wystawiam, a ja widzę, co oni w KPiR wptowadzają u
      mnie :)
      Pozdr
      Ola
    • Gość: basia Re: program księgowy dla biura rachunkowego IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.16, 15:06
      program Mała Księgowość Pakiet Przedsiębiorcy - sprawdzi się idealnie w biurze rachunkowym. Ja i moje koleżanki jesteśmy z niego zadowolone, prosty, intuicyjny program a posiada wszystkie potrzebne funkcjonalności www.pakietprzedsiebiorcy.pl/mala-ksiegowosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka