etagerecreative 20.06.06, 23:14 szukam osob zajmujacych sie tworzeniem rzeczy niepowtarzalnych do galerii we francjii etagerecreative.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudaa2 Re: kreatywne osoby 20.06.06, 23:52 Możesz obejrzeć moje wyroby,jeśli Ci się spodobają napisz na adres sklepu zamieszczony na stronie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antante Re: kreatywne osoby 17.10.06, 11:13 zajmuję się witrażem i fusingiem(szkło stapiane),głównie anioły mojego projektu, ale poza nimi biżuteria,lampiony itp. Jeśli jesteś zainteresowana wyślę fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucrecja haft krzyżykowy 06.01.07, 23:18 Witam, Wprawdzie na sronie galerii nie znalazlam nic podobnego, ale może zainteresowało by to Państwa? Jesli tak, prosze o szczegóły, a ja podeślę zdjęcia. Pozdrawiam, lucrecja@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
folki Re: kreatywne osoby - pracownia retro 14.01.07, 17:24 Zapraszamy po nasze wyroby: koronkowe, piekne, grube obrusy, pościel lnianą i płocienną z drewnianymi guzikami, zasłony. Jesteśmy w stanie uszyć każdą ilośc, w dowolnych wymiarach. Wszystkie rzeczy sami projektujemy, robimy krótkie serie, wciąż dokładamy nowe elementy. Bardzo chętnie nawiążemy współpracę (istniejemy od niedawna, ale rozwijamy się nadzwyczaj prężnie) nasze rzeczy i kontakt na młodziutkiej jeszcze stronie (przepraszamy za niedopracowania pewnych elementów) www.folki.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa2 Re: kreatywne osoby - pracownia retro 16.01.07, 13:44 folki napisała: > Zapraszamy po nasze wyroby: koronkowe, piekne, grube obrusy, pościel lnianą i > płocienną z drewnianymi guzikami, zasłony. Jesteśmy w stanie uszyć każdą ilośc, > w dowolnych wymiarach. Wszystkie rzeczy sami projektujemy, robimy krótkie serie > , > wciąż dokładamy nowe elementy. Bardzo chętnie nawiążemy współpracę (istniejemy > od niedawna, ale rozwijamy się nadzwyczaj prężnie) nasze rzeczy i kontakt na > młodziutkiej jeszcze stronie (przepraszamy za niedopracowania pewnych elementów > ) > www.folki.com.pl Pomysł fajny,szkoda,że brak zdjęć na stronie i kontaktu mailowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agaladnarzecz Re: kreatywne osoby 08.05.07, 21:35 Witam, zajmuję się wyrobem biżuterii autorskiej i niektórych damskich dodatków do ubrania. Zapraszam na moja stronę www.ladnarzecz.pl , na której znajduję sie niektóre niepowtarzalne egzemplarze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gizmo Re: kreatywne osoby 31.01.08, 18:50 chciałabym nawiązać współpracę z galerią zagraniczną.Wykonuję szydełkiem różne cudeńka dekoracyjne i nie tylko np.filiżanki, obrazy,dekoracje na okna , ozdoby świąteczne ,bieliznę , biżuterię . Wszystko jest ładnie wykończone i zapakowane.Jeśli współpraca jest aktualna, proszę o odpowiedż.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
almina73 Re: kreatywne osoby 05.02.08, 03:32 autentycznie niepowtarzalne kapelusze robione wg. tradycyjnych technik z markowych surowców - sinamay, panama, wiskoza, len, trawa morska; zapraszam do obejrzenia części ubiegłorocznych kolekcji na www.almina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klara661 Re: kreatywne osoby 24.05.08, 15:33 Proponuję piękne serwetki koronkowe na meble antyczne. Moja mama tworzy na szydełku niiepowtarzalne wzory. Mogę nawet prfzesłać ich zdjęcia. To jest jej pasja. klara66@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś