Gość: Macias IP: *.pan.wroc.pl 29.08.03, 09:16 Ostatnio sporo czytałem na internecie o tzw. programach HYIP (inwestycje wysokiej zyskowności?) czy ktoś się tym zajmował i z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: HYIP- można zarobić? 29.08.03, 21:30 Gość portalu: Macias napisał(a): > Ostatnio sporo czytałem na internecie o tzw. programach HYIP (inwestycje > wysokiej zyskowności?) czy ktoś się tym zajmował i z jakim skutkiem? Wiekszosc HYIP'ów to wydmuszki - w momencie kiedy okazuje sie ze 'poślizgnie' się jakis prawdziwy HYIP ktory rzeczywiscie inwestuje w jakąś istniejącą firmę następuje prawdziwa lawina upadków pseudo HYIP'ów które na nim żerują. Z rzeczywiscie inwestujących i rzetelnych mogę Ci polecić na początek SCIG. Jest też kilka innych naprawdę rzeetelnych więc jak chcesz to się skontaktuj ze mną. Ogólnie - jak nie masz zbyt wygórowanych oczekiwań, możesz pozwolić sobie na stratę (bywa...) ok 100$-300$ to za pół roku nie będziesz raczej żałował - zdarza się że miesięcznie udaje się podwoić kapitał - to co zostało pierwotnie zainwestowane wyciągnąć a każde dodatkowe kilka-kilkaset $ traktować jako czysty zysk i przeznaczać ordynarnie na przejedzenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba15 Re: HYIP- można zarobić? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:41 Franz, możesz podać trochę szczegółów - co, gdzie, jak Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
forex-expert Re: HYIP- można zarobić? 18.10.03, 13:57 Gość portalu: Macias napisał(a): > Ostatnio sporo czytałem na internecie o tzw. programach HYIP (inwestycje > wysokiej zyskowności?) czy ktoś się tym zajmował i z jakim skutkiem? Skutki bywają czasem opłakane ale ogólnie raczej się opłaca :) Obok wymienionego SCIG mogę polecić Stockdefenders i Profitheaven - nie robią kokosów ale procety wypłacają 2-5x większe niż banki za lokaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś