jagoda2006 14.01.06, 21:21 Czy ktoś zna jakieś cieszące się dobrą opinią, sprawdzone gabinety zajmujące sie laserową depilacją w Łodzi? Jeśli tak to jakie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patikom Re: Sprawdzone gabinety w Łodzi 31.01.06, 23:41 Skoro juz taki wątek powstał to polecam Dermed, Piotrkowska 48 Odpowiedz Link
silie Re: Sprawdzone gabinety w Łodzi 19.03.06, 21:01 Tylko dlaczego w tym łódzkim Dermedzie jest tak drogo? A w Studio Light w Ząbkach dużo taniej.Włącznie z dojazdem na zabiegi... s. Odpowiedz Link
doris19912007 Re: Sprawdzone gabinety w Łodzi 05.06.19, 11:01 Słuchajcie! Mogę polecić Salon Depilacji ,,Laserowej Zgoła Włoski’’ z Łodzi. Mam niski próg bólu, a tu beztresowo, miło i cenowo super. Mają fajne rabaty okolicznościowe. Ja skorzystałam ze zniżki na Dzień Kobiet. Dziękuję personelowi za super efekt i polecam wszystkim! Dziewczyny, tu macie link salonu: zgolawloski.pl I widzę, że mają promkę - minus 25% na pierwszy zabieg!;) UWAGA! Na hasło DR01 macie 10% rabatu! Odpowiedz Link