aniellica1 Re: mój pierwszy dzień ;-/ 23.05.05, 18:25 o kurcze sorki za szybko wcisnęłam enter ;-) wracając do tematu,mój 1 dzien mija tragicznie,jest mi ciągle niedobrze, koktajl waniliowy niezbyt mi podchodzi a zupka grzybowa niezła ale było mi strasznie niedobrze, czy tez tak mieliście ?? Odpowiedz Link
jestek Re: mój pierwszy dzień ;-/ 23.05.05, 18:35 Ja się tak raz czułam i moja konsultantka powiedziała mi, że to może oznaczać brak tolerancji na laktozę podajże, spróbuj mocniej rozcienczać moze... Ale tez uwazaj na siebie mocno... Odpowiedz Link
misia_as Re: mój pierwszy dzień ;-/ 24.05.05, 14:45 Ja tez dzisiaj zaczełam, ale sprawa troche sie skomlikowała (bo nie dosc ze facet dzis ze mna zerwał - trzy miesiace przed slubem), to jeszcze dzis mam temperature i boli mnie gardlo. Mimo tych wszystkich przeciwnosci losu, staram sie kontynuowac diete. Czy w razie choroby mozna brac jakies leki? Odpowiedz Link
aniellica1 Re: mój pierwszy dzień ;-/ 25.05.05, 13:44 Kurcze co do leków pojęcia nie mam , ale trzymam kciuki, będzie dobrze tylko bez załamki ;-)) Odpowiedz Link
misia_as Re: mój pierwszy dzień ;-/ 25.05.05, 14:29 dzieki za słowa otuchy. Dzis jest troche lepiej (zwlaszcza psychicznie, ale przez te nerwy podejrzewam ze jeszcze wiecej schudlam). Jesli chodzi o moja chorobe to plucze sobie gardło i biore lekarstwa bez cukru. Nie wiem czy dobrze, ale innego wyjscia nie mam. Odpowiedz Link