1enow2 09.02.15, 16:41 Jeśli zaczynamy dietę to musimy wiedzieć o kilku podstawowych zasadach. Jakich? Zapraszam na tę stronę www.zdrowesniadanie.info/nowakowski po wypełnieniu formularza udzielę odpowiednich informacji (za darmo) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doma299 Re: Polecam Herbalife 05.05.15, 23:36 Śmiało polecam dietę na bazie koktajli Herbalife - 2 posiłki dziennie zastępuje sie tymi koktajlami. dostarczamy organizmowi mniej kalorii, ale dajemy dużą dawkę witamin i dobrych skladników odżywczych. szybko można osiągnąć świetne efekty! ja odzyskałam sylwetke sprzed ciąży po zaledwie 3 tygodniach stosowania :). Odpowiedz Link
marta.hej5 Re: Polecam Herbalife 30.10.15, 20:37 A to ile schudłaś po tych trzech tygodniach? Odpowiedz Link
3anitak Re: Jaka dieta? 02.08.15, 21:29 Ja skorzystałam z dietanaraty.pl od razu na 3 mce. Efekt zamierzony uzyskany Odpowiedz Link
dogma25 Re: Jaka dieta? 04.08.15, 22:30 dieta daje kiepskie efekty. lepiej ćwiczenia i dobry suplemencik, żeby spalić kalorie szybciej. polecam domowy aerobik regularnie lub kupić sobie rowerek stacjonarny i codziennie koktajle mojito slim. jak zobaczysz, że chudniesz, to szybko polubisz takie cwiczenia :) Odpowiedz Link