Dodaj do ulubionych

hej hej hej

13.07.06, 09:32
Właśnie ropzoczęłam swój pierwszy poranek z wielkim wyzwaniem jakim jest dla
mnie DC.zdecydowałam sie po 1 wiadomo:tłuchol,po 2 dzięki Wam Drogie Wytrwałe
w w alce Kobietki.Dużo muszę zrzucić bo 20 kg.Tyle przybrałam przez ostatnie
2 lata.Trzymajcie kciuki.Co lepiej zamawiać zupki czy batony też mozna?Lepiej
urozmaicać?
Obserwuj wątek
    • ataner_w Re: hej hej hej 13.07.06, 10:07
      Witaj! Po 1 gratuluję, że się zdecydowałaś bo ja za 1 razem dłuuuuuuuugo
      zwlekałam żeby się zabrać za te "papki" - tak nazywam jedzenie DC :)
      To moja 2 tura na ścisłej i powiem Ci że jest lepiej niż za 1 razem, ale różnie
      to przecież bywa... Mi od lutego udało sie schudnąć 18kg więc i Ci się na pewno
      uda pozbyć tych 20. Ale tak naprawdę ta dieta to dopiero początek, bo chyba
      każdy z nas już kiedyś schudł i był zadowolony (albo prawie) a potem co? A no
      wszystko od nowa. Ja postanowiłam że to moje ostatnie w zyciu generalne
      odchudzanie więc najważniejsze żeby utrzymać tą wagę i się znowu "nie
      zapuścić"! Jeśli chodzi o smaki - weż wszystko po 1 szt i sama zdecyduj.
      Ja "lubię" głównie żurek, który na tym forum jest komentowany jako najbardziej
      feeeeee :) Proponuję żebyś batony zostawiła sobie na ostatnie dni DC - mi po 1
      nie smakują (poza pomidorowym o ile można to nazwać batonem) a po 2 są bardziej
      kaloryczne niż zupki i moim zdaniem mniej sycące.
      Trzymam za Ciebie kciuki!
      • adelka3 Re: hej hej hej 13.07.06, 10:45
        Dziekuję serdecznie za słowa wsparcia.Mam 14.10 wesele wiec motywacja jest
        duza.Ale mam bardzo słabą wolę i muszę się mocno trzymać:).Napiszę po obiedzie
        jak idzie bo teraz lecę na egzamin z gramatyki:).
        • kama1507 Re: hej hej hej 13.07.06, 11:58
          Czesc adelka3!!!
          Gratuluje owagi zabrania sie za diete.
          Ja z reguly tez mam slaba wole ale dzieki tej diecie schudlam. Udalo mi sie
          przez 4 tyg scislej i 1 tydzien mieszanej schudnac 12 kg, jak dla mnie to duzy
          sukces i choc zostało mi jeszcze z 10 kg to i tak jestem zadowolona. Diete
          skonczylam miesiac temu i dzieki racjonalnemu odzywianiu jeszcze schudłam 2 kg.
          i to jest bardzo motywujace wiec nie poddawj sie bo naprawde warto. Trzymam za
          ciebie kciuki!!!
          pozdrawiam
          kamila
          • adelka3 Re: hej hej hej 13.07.06, 14:31
            Dziękuję Kamilko za wsparcie:).Ja już w swoim życiu przeszłam tyle diet,że
            masakra.Jakieś grejpfruitoe,jajeczne,głodówki.Zawsze poźniej wracałam do
            poprzedniej wagi lub jeszcze więcej mi przybywało.mam nadzieje ze ta dieta
            okaże się skuteczna,może inaczej że moja wola stanie się w końcu choć troszkę
            silniejsza.Pozdrowionka
            • arwena84 Re: hej hej hej 13.07.06, 16:14
              A ja przez pierwsze 2 dni nie schudlam nic :/ Zazdroszcze tym, co chudli na
              poczatku po 1kg dziennie :P A co do smakow, to sa one bardzo subiektywne.
              Wszystkim zazwyczaj smakuje jarzynowa, a jak dla mnie to najgorsza zupa. Dzisiaj
              jadlam pomidorowa i w sumie zla nie jest, tylko mdla ale z tym sobie pieprz
              poradzil :]]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka